_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć Justyś :) wiesz co tak sobie czytam i czytam i doczytałam ze Ty masz w tym roku testy? Ty jestes w 3 gimnazjum ?? Quote
BBeta Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ty jestes w 3 gimnazjum ?? Właśnie też się ostatnio zastanawiałam ile masz lat, ale kobiete się o wiek nie pyta :cool3: Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 wiesz co tak sobie czytam i czytam i doczytałam ze Ty masz w tym roku testy? Ty jestes w 3 gimnazjum ?? A no pinczerka jest w 3 g. Znaczy tak mi się wydaje ale nie jestem pewna :evil_lol:. Quote
Patkant Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tak, Justyśka w 3 gim. jest. :cool3: Jak ja tu dawno nie byłam. :shake: A ile fotów :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Patkant napisał(a):Tak, Justyśka w 3 gim. jest. :cool3: No co Wy... ja myślałam ze gdzies w klasie maturalnej :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Hey, hey :) Patka, dziękuję za rozwikłanie Dogomaniackiej zagadki wiekowej ;) Klasa maturalna? eee... nie no, do stresów przedmaturalnych jeszcze trochę mi zostało :evil_lol: Choć przyznam, że często szacują mnie jako osobę starszą. Teraz to czasem fajnie, ale co będzie gdy będę mieć 40tke, a będę wyglądać na 60tke? :cool3: Edyta a Ty ile masz lat? BO też zawsze nad tym sie zastanawiałam. Nowa dostawa fotek domowych ;) A to jest Berni, Bernuniek, Bernuncio etc. - berneńczyk, nowy członek rodziny moich znajomych :) Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey, hey :) Patka, dziękuję za rozwikłanie Dogomaniackiej zagadki wiekowej ;) Klasa maturalna? eee... nie no, do stresów przedmaturalnych jeszcze trochę mi zostało :evil_lol: Choć przyznam, że często szacują mnie jako osobę starszą. Teraz to czasem fajnie, ale co będzie gdy będę mieć 40tke, a będę wyglądać na 60tke? :cool3: Edyta a Ty ile masz lat? BO też zawsze nad tym sie zastanawiałam. Nowa dostawa fotek domowych ;) A to jest Berni, Bernuniek, Bernuncio etc. - berneńczyk, nowy członek rodziny moich znajomych :) Berneńczyk:loveu: :multi: ale cudaśny:D Gizmo też:D Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No co Wy... ja myślałam ze gdzies w klasie maturalnej :roll: Ja się domyślałam że jest w 3 g :razz:. Tzn . Kika się domyślała a ja to napisałam :evil_lol:. Quote
Pianka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Uwaga Gizmo znów nie karmiony, zaraz będzie obgryzac noge:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Pianka napisał(a):Uwaga Gizmo znów nie karmiony, zaraz będzie obgryzac noge:evil_lol: :mad: :mad: :mad: :p Quote
e.v.a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hyhy jaki wytrzeszcz:evil_lol: normalnie misio pysio:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patkant Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Siostra czyj to Berneńczyk? Magdy albo Sary?? (pierwsze o nich pomyślałam:diabloti:) Śliczne fotki :loveu: Quote
haska_12 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale słodki Bernenczyk :loveu: Czyj to? :loveu: Quote
Madzia_19 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Lucky też zawsze śpi kołami do góry :eviltong: Ale podobno jak pies tak śpi to jest szczęśliwy :p :p :p Wymiziaj Gizmusia od cioci Magdy :p Quote
Samturia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ale fajne foteczki... kluska z tego berna Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Patkant']Siostra czyj to Berneńczyk? Magdy albo Sary?? (pierwsze o nich pomyślałam:diabloti:) Muszę Cię zmartwić, ale ani jedna, ani druga ;) Sary mama ma uczulenie na sierść psów, a Magda? Magda ma mieszkanie w bloku. Znajomi moich rodziców, którzy mieszkają po sąsiedzku od miejsca pracy moich rodziców :) [quote name='"Madzia_19"']Lucky też zawsze śpi kołami do góry :eviltong: Ale podobno jak pies tak śpi to jest szczęśliwy :p :p :p Wymiziaj Gizmusia od cioci Magdy :p No widzisz jakie szczęśliwe te nasze psy :cool3: Ty również Króla Śniegu wymiziaj ode mnie ;) Powiedzcie mi jakie są rodzaje komizmu? Na lekcje polskiego potrzebuję, a jestem zielona w tym temacie :shake: Quote
Patkant Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Powiedzcie mi jakie są rodzaje komizmu? Na lekcje polskiego potrzebuję, a jestem zielona w tym temacie :shake: komizm sytuacyjny - polega na tworzeniu (przez autora) śmiesznych, komicznych sytuacji, komizm postaci - autor w zabawny sposób przedstawia bohatera (jego życie, sposób wypowiadania się, zachowania) - inaczej: komizm charakterologiczny, komizm słowny - czyli przeróżne (często doprowadzające do łez :p) "gry słów", żartobliwe dialogi bohaterów, etc. to tyle co zapamiętałam z j.polskiego :p mam nadzieję, że się przyda. :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Patkant']komizm sytuacyjny - polega na tworzeniu (przez autora) śmiesznych, komicznych sytuacji, komizm postaci - autor w zabawny sposób przedstawia bohatera (jego życie, sposób wypowiadania się, zachowania) - inaczej: komizm charakterologiczny, komizm słowny - czyli przeróżne (często doprowadzające do łez :p) "gry słów", żartobliwe dialogi bohaterów, etc. to tyle co zapamiętałam z j.polskiego :p mam nadzieję, że się przyda. :mad: Moja Ty humanistyczko :buzi: Dziękuję! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Tina.Sara napisał(a):cześć! :multi: Cześć Karolinko:multi: :) Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Karolinko:multi: :) cześć Justynko:multi: :):eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć dziewczynki :) Justyna ja w tym roku kończe 17 :) i jestem w 1 klasie technikum :) a po za tym to świetne fotki na wczesniejszych stronach :loveu: Quote
Recommended Posts