BBeta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Masz jeszcze choinke ?? :crazyeye: Mojej już dawno nie ma. Ona miała w tym roku ciężkie życie, kilka razy została przewrócona i tak przy 6 razie zostały już na niej same łańcuchy :eviltong: Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 BBeta napisał(a):Masz jeszcze choinke ?? :crazyeye: Mojej już dawno nie ma. Ona miała w tym roku ciężkie życie, kilka razy została przewrócona i tak przy 6 razie zostały już na niej same łańcuchy :eviltong: A zm ojej choinki Azja wszystko zrzucała, jak koło niej przechodziła:mad: . Też już jest schowana. Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Atos pozbijał połowe bombek:shake::shake::shake: Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):Atos pozbijał połowe bombek:shake::shake::shake: A to ja już wiem skąd ta niewinna minka na bannerku:cool3: . Quote
arystokratka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Guffi']A to ja już wiem skąd ta niewinna minka na bannerku:cool3: . Przykro mi z powodu bombek !! :evil_lol:. Quote
puchu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Żebrak pospolity Skąd ja to znam ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 puchu napisał(a):Skąd ja to znam ;) u mnie jest to samo:roll: najbardziej lubie jeśc chrupki bo Mickey ich nie je i wtedy nie żebra:evil_lol: Quote
puchu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Błagalnie patrzy na wszystko, co nie znaczy, że wszystko je. Bardzo jej smakują pierogi :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 puchu napisał(a):Błagalnie patrzy na wszystko, co nie znaczy, że wszystko je. Bardzo jej smakują pierogi :lol: Mickey lubi baaardzo czekolade...no i miesko rzecz jasna...lubi też strasznie naleśniki. On je ubóstwia a ja nie lubie...:roll: Quote
Samturia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ah ten piękny wzrok żebrającego psa... :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 "BBeta" napisał(a):Masz jeszcze choinke ?? :crazyeye: Mojej już dawno nie ma. Ona miała w tym roku ciężkie życie, kilka razy została przewrócona i tak przy 6 razie zostały już na niej same łańcuchy :eviltong: My w tym roku kupiliśmy nową choinkę i pierwszy raz w moim życiu jest ładnie przystrojona(cała na pomarańczowo) i moja mama uparła się, że drzewko ma stać dopóki mój brat zza granicy nie wróci, więc jeszcze tydzień postoi ;) Gizmo jest wobec niej niezwykle ostrożny - na szczęście ;) "puchu" napisał(a):Błagalnie patrzy na wszystko, co nie znaczy, że wszystko je. Puchu witaj w naszej galerii!!! :multi: :multi: :multi: U mnie też żebra przy wszystkim czym może, tak dla samej przyjemności pohipnotyzowania nas swoim wzrokiem ;) A ubóstwia kapustę kiszoną i zupę pomidorową :evil_lol: Dochodzi 11:00 a ja siedzę w piżamie i nic mi się nie chce... trzeba się zabrać za siebie... A jutro do schroniska :loveu: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oj te nasze żebraczki wszystkie take same :) Moje jeszcze przy żebraniu strasznie się ślinią, fe... Quote
Patkant Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześć Siostra! Może jakieś swoje piżamowe zdjęcie podrzucisz? :cool3: (a może ja mogę co-nieco wstawić...? :diabloti:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='"Patkant"'] Może jakieś swoje piżamowe zdjęcie podrzucisz? :cool3: (a może ja mogę co-nieco wstawić...? :diabloti:) Spróbuj tylko... :mad: :mad: :mad: Przypominam, że ja Twoje też mam :evil_lol: [SIZE=2]Znalazłam dzisiaj w albumie zdjęcia gizmowej mamusi :loveu: Oto Bora: Niestety sunia już ś.p. :( Quote
puchu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dochodzi 11:00 a ja siedzę w piżamie i nic mi się nie chce... trzeba się zabrać za siebie... i prawidłowo ;) gdyby nie Ariato bym pewnie po 12 zwlekała się z łóżka... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 puchu napisał(a):i prawidłowo ;) gdyby nie Ariato bym pewnie po 12 zwlekała się z łóżka... No widzisz jakie te psy przydatne :cool3: Jeśli mama mnie nie wyręczy to takie psie pobudki u mnie są zazwyczaj o 7:00 rano :shake: Quote
puchu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 U nas po 5. Teraz mam budzik na 5.20 ustawiony. Dzisiaj ję brzusxzek bolał i pobudke miałam 3.30 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 puchu napisał(a):U nas po 5. Teraz mam budzik na 5.20 ustawiony. Dzisiaj ję brzusxzek bolał i pobudke miałam 3.30 Ojej, a czego się biedaczka najadła? :shake: Tina.Sara napisał(a):dobry....... Dobry, dobry Karolinko :) Quote
puchu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kości za dużo zjadła. Babcia się uparła, że ona musi jeśc kości. Nie dociera, że potem najczęściej choruje... Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mamusia Gizmusiowa Pięknaaaa:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='puchu']Kości za dużo zjadła. Babcia się uparła, że ona musi jeśc kości. Nie dociera, że potem najczęściej choruje... Oj skąd ja to znam :roll: Niech mała wraca szybko do zdrowia! [quote name='Anecioreczek']Mamusia Gizmusiowa Pięknaaaa:loveu: Dziękuję :) Tylko synek coś się w mamę nie wdał :evil_lol: Ale WYJĄTKOWO nudyna tej DGM, wszyscy w szkole/pracy i galerie świecą pustkami :shake: Quote
BBeta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hej, wpadłam na chwile, bo zaraz wybywam na solarium ;) Mama Gizma na pierwszej fotce wygląda zupełnie jak dobek ;) Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='BBeta']Hej, wpadłam na chwile, bo zaraz wybywam na solarium ;) Mama Gizma na pierwszej fotce wygląda zupełnie jak dobek ;) taz tak pomyslalam :evil_lol: Quote
Pianka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] [SIZE=1] Śliczne zdjęcie:p [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale WYJĄTKOWO nudyna tej DGM, wszyscy w szkole/pracy i galerie świecą pustkami :shake: A ty nie w szkole?:cool3: Quote
Recommended Posts