Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz jeszcze choinke ?? :crazyeye: Mojej już dawno nie ma. Ona miała w tym roku ciężkie życie, kilka razy została przewrócona i tak przy 6 razie zostały już na niej same łańcuchy :eviltong:

Posted

BBeta napisał(a):
Masz jeszcze choinke ?? :crazyeye: Mojej już dawno nie ma. Ona miała w tym roku ciężkie życie, kilka razy została przewrócona i tak przy 6 razie zostały już na niej same łańcuchy :eviltong:

A zm ojej choinki Azja wszystko zrzucała, jak koło niej przechodziła:mad: . Też już jest schowana.

Posted

puchu napisał(a):
Błagalnie patrzy na wszystko, co nie znaczy, że wszystko je. Bardzo jej smakują pierogi :lol:

Mickey lubi baaardzo czekolade...no i miesko rzecz jasna...lubi też strasznie naleśniki. On je ubóstwia a ja nie lubie...:roll:

Posted

"BBeta" napisał(a):

My w tym roku kupiliśmy nową choinkę i pierwszy raz w moim życiu jest ładnie przystrojona(cała na pomarańczowo) i moja mama uparła się, że drzewko ma stać dopóki mój brat zza granicy nie wróci, więc jeszcze tydzień postoi ;) Gizmo jest wobec niej niezwykle ostrożny - na szczęście ;)

"puchu" napisał(a):
Błagalnie patrzy na wszystko, co nie znaczy, że wszystko je.

Puchu witaj w naszej galerii!!! :multi: :multi: :multi:
U mnie też żebra przy wszystkim czym może, tak dla samej przyjemności pohipnotyzowania nas swoim wzrokiem ;) A ubóstwia kapustę kiszoną i zupę pomidorową :evil_lol:

Dochodzi 11:00 a ja siedzę w piżamie i nic mi się nie chce... trzeba się zabrać za siebie... A jutro do schroniska :loveu:

Posted

[quote name='"Patkant"'] Może jakieś swoje piżamowe zdjęcie podrzucisz? :cool3:
(a może ja mogę co-nieco wstawić...? :diabloti:)

Spróbuj tylko... :mad: :mad: :mad:
Przypominam, że ja Twoje też mam :evil_lol:

[SIZE=2]Znalazłam dzisiaj w albumie zdjęcia gizmowej mamusi :loveu: Oto Bora:

Niestety sunia już ś.p. :(

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Dochodzi 11:00 a ja siedzę w piżamie i nic mi się nie chce... trzeba się zabrać za siebie...
i prawidłowo ;) gdyby nie Ariato bym pewnie po 12 zwlekała się z łóżka...

Posted

puchu napisał(a):
i prawidłowo ;) gdyby nie Ariato bym pewnie po 12 zwlekała się z łóżka...

No widzisz jakie te psy przydatne :cool3: Jeśli mama mnie nie wyręczy to takie psie pobudki u mnie są zazwyczaj o 7:00 rano :shake:

Posted

puchu napisał(a):
U nas po 5. Teraz mam budzik na 5.20 ustawiony. Dzisiaj ję brzusxzek bolał i pobudke miałam 3.30

Ojej, a czego się biedaczka najadła? :shake:

Tina.Sara napisał(a):
dobry.......

Dobry, dobry Karolinko :)

Posted

[quote name='puchu']Kości za dużo zjadła. Babcia się uparła, że ona musi jeśc kości. Nie dociera, że potem najczęściej choruje...

Oj skąd ja to znam :roll: Niech mała wraca szybko do zdrowia!

[quote name='Anecioreczek']Mamusia Gizmusiowa Pięknaaaa:loveu:

Dziękuję :) Tylko synek coś się w mamę nie wdał :evil_lol:

Ale WYJĄTKOWO nudyna tej DGM, wszyscy w szkole/pracy i galerie świecą pustkami :shake:

Posted

[quote name='BBeta']Hej, wpadłam na chwile, bo zaraz wybywam na solarium ;) Mama Gizma na pierwszej fotce wygląda zupełnie jak dobek ;)
taz tak pomyslalam :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
[SIZE=1]

Śliczne zdjęcie:p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Ale WYJĄTKOWO nudyna tej DGM, wszyscy w szkole/pracy i galerie świecą pustkami :shake:
A ty nie w szkole?:cool3: