pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='"BBeta"']Hej, wpadłam na chwile, bo zaraz wybywam na solarium ;-) Mama Gizma na pierwszej fotce wygląda zupełnie jak dobek ;-) A ja tak się wybieram do solarium i wybieram i wybrać nie mogę :roll: A Bora wygląda jak dobek bo to jedna rodzina ;) Tylko średniaki są mniejsze. No i Gizmo inaczej umaszczony :roll: Pianko, ja dzisiaj sobie wolne zrobiłam :cool1: Macie trochę domowych zdjęć Gizmo(ale ja ostatnio hojna zdjęciowo jestem :evil_lol:) Spanie na jednym łóżku... i na drugim :diabloti: Zapoznanie z odkurzaczem Zdjęcia bez komentarza :razz: Cieszcie się fotkami, ja tymczasem uciekam na spotkanie do bierzmowania ;) :bye: Quote
Pianka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Też się kryje przed zdjęciami tak jak Dianka:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Coś Ty(?) z tym psem robiła, ze tak się na Ciebie(?) patrzy:mad: :loveu: ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kawał chłopa z niego :loveu: a mamusia przepiękna była :loveu: Kochana jakie bierzesz imie na bierzmowanie ?:D:D Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czesc ;) super fotki :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
puchu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dobry :) Gizmo jest swietny :) Mam sentyment do pinczerów Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co on taki zawstydzony:razz: Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ile fotek:loveu: Mamusia Gizma rzeczywiscie jak dobek wyglądała... taka szczuplutka;) Heh Gizmo nie jest wcale wstydliwy, on po prostu nie lubi spać przy swietle:razz: Już za tydzień ferie...już za tydzień ferie... dwa tygodnie codziennie na dogo:evil_lol: Nie ma to jak podbudować uzależnienie:p Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Juuustyyyynaaaa!! Uwagaaaa leceeee!!! ŁUP... (wpada na monitor :cool3:) No.. jakoś przylazłam do Was :cool3: dostane takiego...??? psa? :eviltong: odkurzacz mi nie potrzebny :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Karolina chyba "no jakos przylecialam do Was " :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong: Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Dobcia']Już za tydzień ferie...już za tydzień ferie... Jak dla kogo, jak dla kogo ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Co jak co, ale w tych pięknych brązowych oczętach to zakochac się można...:loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 anka11 napisał(a):Karolina chyba "no jakos przylecialam do Was " :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong: a no tak :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja tak się wybieram do solarium i wybieram i wybrać nie mogę :roll: A Bora wygląda jak dobek bo to jedna rodzina ;) Tylko średniaki są mniejsze. No i Gizmo inaczej umaszczony :roll: Pianko, ja dzisiaj sobie wolne zrobiłam :cool1: Macie trochę domowych zdjęć Gizmo(ale ja ostatnio hojna zdjęciowo jestem :evil_lol:) Spanie na jednym łóżku... i na drugim :diabloti: Zapoznanie z odkurzaczem Zdjęcia bez komentarza :razz: Cieszcie się fotkami, ja tymczasem uciekam na spotkanie do bierzmowania ;) :bye: ooooo masz pościel z HP:cool3: Ja też chce taką:mad: a co Gizmo robi na tym ostatnim zdjęciu?:razz: Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dzien doberek super foteczki:loveu: :loveu: Wy dopiero bedziecie mieli ferie? ja juz mialam:-( :-( :-( :-( Quote
Patkant Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Marta_Ares napisał(a): Wy dopiero bedziecie mieli ferie? ja juz mialam:-( :-( :-( :-( Ja też... :-(:-( A Justa ma dopiero ferie od 12 lutego... :mad::mad: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja tez mialam ferie... :( a fotki sliczne :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A ja jestem w czasie feri :multi::multi: . Ale jeszczze tylko tydzień :placz:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Cześć gaduły :) Witam wszystkich witaczy, maruderów i dziękuję za miłe opinie, co do gizmowych zdjęć ;) [quote name='"Chiquita"'] Kochana jakie bierzesz imie na bierzmowanie ? Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia Zadna święta nie zajmowała się zwierzętami, wszyscy patroni zwierząt byli mężczyznami. Mam jeszcze trochę czasu do czerwca, ale myślę nad Julią, Amelią, Emilią(mam jakieś zboczenie, na imiona, które kończą się na 'lia' ) albo Zuzanną. [quote name='"puchu"']Mam sentyment do pinczerów A to czemu? Bardzo się cieszę :) [quote name='"Dobcia"']Już za tydzień ferie...już za tydzień ferie... dwa tygodnie codziennie na dogo:evil_lol: Nie ma to jak podbudować uzależnienie:p To prawie jak reklama Coca Coli "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta..." :evil_lol: Takie uzależnienia są piękne :roll: :diabloti: [quote name='"Tina.Sara"']Juuustyyyynaaaa!! Uwagaaaa leceeee!!! ŁUP... (wpada na monitor :cool3:) Nie strasz :p Możesz zrobić replay? :cool3: [quote name='"Tina.Sara"'] dostane takiego...??? psa? Ten mężczyzna jest już zajęty :diabloti: [quote name='"Ewa&Kumpel"']Co jak co, ale w tych pięknych brązowych oczętach to zakochac się można... Oj coś o tym wiem... ;) Witaj w galerii! [quote name='"Paulina_Mickey"'] ooooo masz pościel z HP:cool3: Ja też chce taką:mad: a co Gizmo robi na tym ostatnim zdjęciu?:razz: Nie pościel tylko kocyk :eviltong: A na ostatnim... trudno powiedzieć, staje na głowie :cool3: [quote name='"Marta_Ares"'] Wy dopiero bedziecie mieli ferie? ja juz mialam:-( :-( :-( :-( No tak jakoś wyszło, że my w tym roku ostatni. Nie ukrywam, że wolałabym mieć ferie w styczniu :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Limoncia, to Ci dobrze ;) W schronisku niedobre rzeczy się dzieją :shake: Na dzień dobry kierowniczka powiedziała mi, że miasto czepia się wolontariatu w schronisku, ktoś znów coś nagadał, mają do 15 lutego wysłać jakieś wyjaśnienie(nawet nie wiem o co chodzi) i regulamin wolontariatu, a jak tego nie zrobią to cały wolontariat zostaje usunięty :shake: Walczyłam o niego ponad 2 lata, nie mogą, po prostu nie mogą... :placz: To zimno poza tym źle działa na zwierzęta, w kociarni koty zaczynają kichać, jednen miał katar nawet... Dwa szczeniaki dzisiaj wyniosłyśmy do kwarantanny bo jeden ze sraczką, drugi załatwiał się krwią :shake: Wredna zima, wredna! :angryy: I schronisko przestaje być takie czyste, dzisiaj pół godziny szorowałam same pręty w szczeniakarni, bo były totalnie zabrudzone... Na szczęście zbliżają się ferie, będę pojawiać się tam częściej to trzeba będzie się tym zająć, bo pracownicy mają tyle roboty, że tylko wolontariusze są ratunkiem na takie 'pierdoły'. No chyba, że wycofają wolontariat... W ogóle dzisiaj przyjechała jakaś mini-wycieczka do schroniska - jakieś dzieci z opiekunami, karmę przywieźli i zaczęli zdjęcia robić... czułam się jak w zoo :evil_lol: Żegnam się z Wami, zmykam umyć głowę i wyczekuję samca mojego człowieczego :p Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Opuszczasz nas dla jakiegoś samca :mad: BEZCZELNA!! :evil_lol: Super fotki :multi: I ja mam ferie od 12 :cool3: Quote
Recommended Posts