Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='"BBeta"']Hej, wpadłam na chwile, bo zaraz wybywam na solarium ;-) Mama Gizma na pierwszej fotce wygląda zupełnie jak dobek ;-)

A ja tak się wybieram do solarium i wybieram i wybrać nie mogę :roll:

A Bora wygląda jak dobek bo to jedna rodzina ;) Tylko średniaki są mniejsze. No i Gizmo inaczej umaszczony :roll:

Pianko, ja dzisiaj sobie wolne zrobiłam :cool1:

Macie trochę domowych zdjęć Gizmo(ale ja ostatnio hojna zdjęciowo jestem :evil_lol:)

Spanie na jednym łóżku...

i na drugim :diabloti:

Zapoznanie z odkurzaczem

Zdjęcia bez komentarza :razz:

Cieszcie się fotkami, ja tymczasem uciekam na spotkanie do bierzmowania ;) :bye:

Posted

Ile fotek:loveu: Mamusia Gizma rzeczywiscie jak dobek wyglądała... taka szczuplutka;)

Heh Gizmo nie jest wcale wstydliwy, on po prostu nie lubi spać przy swietle:razz:

Już za tydzień ferie...już za tydzień ferie... dwa tygodnie codziennie na dogo:evil_lol: Nie ma to jak podbudować uzależnienie:p

Posted

Juuustyyyynaaaa!! Uwagaaaa leceeee!!! ŁUP... (wpada na monitor :cool3:)

No.. jakoś przylazłam do Was :cool3:

dostane takiego...??? psa? :eviltong: odkurzacz mi nie potrzebny :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja tak się wybieram do solarium i wybieram i wybrać nie mogę :roll:

A Bora wygląda jak dobek bo to jedna rodzina ;) Tylko średniaki są mniejsze. No i Gizmo inaczej umaszczony :roll:

Pianko, ja dzisiaj sobie wolne zrobiłam :cool1:

Macie trochę domowych zdjęć Gizmo(ale ja ostatnio hojna zdjęciowo jestem :evil_lol:)

Spanie na jednym łóżku...

i na drugim :diabloti:

Zapoznanie z odkurzaczem

Zdjęcia bez komentarza :razz:

Cieszcie się fotkami, ja tymczasem uciekam na spotkanie do bierzmowania ;) :bye:
ooooo masz pościel z HP:cool3:
Ja też chce taką:mad:
a co Gizmo robi na tym ostatnim zdjęciu?:razz:

Guest Kamcia_14
Posted

A ja jestem w czasie feri :multi::multi: . Ale jeszczze tylko tydzień :placz:.

Posted

Cześć gaduły :)
Witam wszystkich witaczy, maruderów i dziękuję za miłe opinie, co do gizmowych zdjęć ;)

[quote name='"Chiquita"'] Kochana jakie bierzesz imie na bierzmowanie ?

Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia Zadna święta nie zajmowała się zwierzętami, wszyscy patroni zwierząt byli mężczyznami. Mam jeszcze trochę czasu do czerwca, ale myślę nad Julią, Amelią, Emilią(mam jakieś zboczenie, na imiona, które kończą się na 'lia' ) albo Zuzanną.

[quote name='"puchu"']Mam sentyment do pinczerów

A to czemu? Bardzo się cieszę :)

[quote name='"Dobcia"']Już za tydzień ferie...już za tydzień ferie... dwa tygodnie codziennie na dogo:evil_lol: Nie ma to jak podbudować uzależnienie:p

To prawie jak reklama Coca Coli "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta..." :evil_lol:

Takie uzależnienia są piękne :roll: :diabloti:

[quote name='"Tina.Sara"']Juuustyyyynaaaa!! Uwagaaaa leceeee!!! ŁUP... (wpada na monitor :cool3:)

Nie strasz :p Możesz zrobić replay? :cool3:

[quote name='"Tina.Sara"'] dostane takiego...??? psa?

Ten mężczyzna jest już zajęty :diabloti:

[quote name='"Ewa&Kumpel"']Co jak co, ale w tych pięknych brązowych oczętach to zakochac się można...

Oj coś o tym wiem... ;) Witaj w galerii!

[quote name='"Paulina_Mickey"'] ooooo masz pościel z HP:cool3:
Ja też chce taką:mad:
a co Gizmo robi na tym ostatnim zdjęciu?:razz:

Nie pościel tylko kocyk :eviltong: A na ostatnim... trudno powiedzieć, staje na głowie :cool3:

[quote name='"Marta_Ares"'] Wy dopiero bedziecie mieli ferie? ja juz mialam:-( :-( :-( :-(

No tak jakoś wyszło, że my w tym roku ostatni. Nie ukrywam, że wolałabym mieć ferie w styczniu :shake:

Posted

Limoncia, to Ci dobrze ;)

W schronisku niedobre rzeczy się dzieją :shake: Na dzień dobry kierowniczka powiedziała mi, że miasto czepia się wolontariatu w schronisku, ktoś znów coś nagadał, mają do 15 lutego wysłać jakieś wyjaśnienie(nawet nie wiem o co chodzi) i regulamin wolontariatu, a jak tego nie zrobią to cały wolontariat zostaje usunięty :shake: Walczyłam o niego ponad 2 lata, nie mogą, po prostu nie mogą... :placz:

To zimno poza tym źle działa na zwierzęta, w kociarni koty zaczynają kichać, jednen miał katar nawet... Dwa szczeniaki dzisiaj wyniosłyśmy do kwarantanny bo jeden ze sraczką, drugi załatwiał się krwią :shake: Wredna zima, wredna! :angryy: I schronisko przestaje być takie czyste, dzisiaj pół godziny szorowałam same pręty w szczeniakarni, bo były totalnie zabrudzone... Na szczęście zbliżają się ferie, będę pojawiać się tam częściej to trzeba będzie się tym zająć, bo pracownicy mają tyle roboty, że tylko wolontariusze są ratunkiem na takie 'pierdoły'. No chyba, że wycofają wolontariat...

W ogóle dzisiaj przyjechała jakaś mini-wycieczka do schroniska - jakieś dzieci z opiekunami, karmę przywieźli i zaczęli zdjęcia robić... czułam się jak w zoo :evil_lol:

Żegnam się z Wami, zmykam umyć głowę i wyczekuję samca mojego człowieczego :p