Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 o tej porze to ja przeważnie śpie... w domu..albo w skzole:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cześć gaduły śnieżne :) Dzisiaj byłam z psem na spacerze i spróbowałam zrobić parę zdjęć - nawet wyszły :) Tyle, że był to tylko spacer na smyczy, bo cała łąka zajęta przez inne psy :/ Ale w niedzielę idziemy na długi spacer więc powinny pojawić się jakieś zimowe zdjęcia :) Co do tych łap to zależy co nazywacie masywnymi... dla mnie łapa, jak łapa :evil_lol: Niedawno wróciłam z miasta i kupiłam sobie super płaszcz - taki oliwkowo zielony :) Strasznie się cieszę, bo i trafiłam na świetną promocję(upust ponad 100zł!) i płaszcz jest ciemny, więc nie będzie się tak brudził na spacerach jak dotychczasowa 'śnieżno' biała kurtka :cool3: Mam strasznie dużo pracy na kompie, bo muszę do 2 godzin wysłać internetową wersję gazetki mojej szkoły, więc żegnam się z Wami i jak się uda to może wieczorkiem Was poodwiedzam cioteczki moje dogomaniackie :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): jaki wpsaniały profil :loveu::loveu::loveu: Justyś Ty skorzystałaś na płaszczu a ja na spodniach :D hehe... widze że Ty zapracowana babka jestes ;P to rób co massz robić i wracaj do nas :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 więc nie będzie się tak brudził na spacerach jak dotychczasowa 'śnieżno' biała kurtka :cool3: No cóż brak śniegu zrekompensowała ci śnieżno biała kurtka :wink: Mam strasznie dużo pracy na kompie, bo muszę do 2 godzin wysłać internetową wersję gazetki mojej szkoły, więc żegnam się z Wami i jak się uda to może wieczorkiem Was poodwiedzam cioteczki moje dogomaniackie :* Oooo !! Poodwiedzaj poodwiedzaj moja ty kochana galeriomaniaczko :iloveyou: A o szkole to ty mi w ogóle nie przypominaj :jumpie: Quote
Pianka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A co ty mu wsadziłaś do tego jednego oka?:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Może nas odiwedzisz??:-( Jak to.. szkoła od nas ważniejsza?:-(:shake::shake::shake: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Cześć :) Wczoraj męczyłam się z tą pracą do 22;00 i naprawdę nie miałam już ochoty patrzeć sie na mój komputer :roll: Pianko - to Ty nie wiesz, że Gizmo soczewki nosi? :evil_lol: Tylko zapomniał drugiej założyć :evil_lol: Anecioreczek, jeśli patrzeć na czerwcowe świadectwo to jednak szkola ważniejsza :cool3: Dzisiaj myślałam, że zamarznę w schronisku, na dodatek tak wiało :shake: 6 szczeniaków, w tym dwa podobne do husky... oj było roboty, było... :cool3: Spacerków żadnych nie było, ale akurat byłyśmy z Beatą świadkami jak przywozili martwego psa do lecznicy(bo działa u nas w schrn Pogotowie Dla Zwierząt - można do nich dzwonić, gdy znajdzie sie martwe lub ranne zwierze) - straszne to było :( Trafił też do schroniska pies podobny do shiz-tzu, ogromnie zaniedbany, wyczesałyśmy tyle ile się dało, ale kołtuny są przerażające... czy ktoś z Was mógłby mnie chociaż poinstruować przez dogo jak się zabrać za takiego psa? Bo ja nie mam pojęcia, udało sie tylko obciąć włosy koło pyska i skrócić grzywke, która sięgała zdecydowanie za daleko... a do reszty bałam sie zabrać :shake: Jeśli mi sie uda, to wstawię jakieś zdjęcia wieczorem, narazie Was opuszczam - mam nadzieję, że nie zapomniałam zaglądnąć do nikogo ;) Quote
Mi. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pianka napisał(a): A co ty mu wsadziłaś do tego jednego oka?:evil_lol: hihi, tez sie chcialam o to zapytac:D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Justyś :) no wiesz nie wiem co mozesz zrobić z tym zakołtunionym psiakiem, ale wiesz co ogladałam sobie ktoregoś tam dnia na Animalu Policje dla Zwierząt w Detroit no i wlasnie tez mieli takie zakołtunione Shit zu (nie wiem jak sie to pisze) ale w każdym bądz razie rozczesanie go było nie możliwe wiec obcieli go maszybką, tylko nie na 0, na centymetr chyba albo i wiecej, no i spod kupy kłaków wyłonił sie pies :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 hihi, tez sie chcialam o to zapytac:-D:-D:-D Yy a może ... soczewkę kontaktową :evil_lol:. Ale tak na poważnie to najprawdopodobniej złudzenioe optyczne ... a może jednak .... PINCZERKA co ty mu zrobiłaś :evil_lol:. Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Salut! Gizmo przystojny jak zawsze:loveu: . Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć :) Qurcze ale się z tym dogo dziś dzieje, ja piszę a literki wyskakuja po jakimś czasie dopiero:crazyeye: . cuda jakieś czy co? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Yy a może ... soczewkę kontaktową :evil_lol:. Ale tak na poważnie to najprawdopodobniej złudzenioe optyczne ... a może jednak .... PINCZERKA co ty mu zrobiłaś :evil_lol:. tożto Justyna :) Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witaj pracusiu... tego szitsiaka możecie normalnie podciąć , tylko nie na łyso bo za zimno / komu ja to pisze:razz:/włosiska i tak odrosną ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 "Chiquita" napisał(a):no wiesz nie wiem co mozesz zrobić z tym zakołtunionym psiakiem, ale wiesz co ogladałam sobie ktoregoś tam dnia na Animalu Policje dla Zwierząt w Detroit no i wlasnie tez mieli takie zakołtunione Shit zu (nie wiem jak sie to pisze) ale w każdym bądz razie rozczesanie go było nie możliwe wiec obcieli go maszybką, tylko nie na 0, na centymetr chyba albo i wiecej, no i spod kupy kłaków wyłonił sie pies :smile: "Alicjarydzewska" napisał(a): tego szitsiaka możecie normalnie podciąć , tylko nie na łyso bo za zimno / komu ja to pisze:razz:/włosiska i tak odrosną ;-) Przejechanie maszynką faktycznie byłoby najlepsze, ale zdecydowanie nie ta pora roku na obcinanie schroniskowych psiaków :shake: Myślałam o wycięciu kołtunów, ale ich jest tak dużo - zwłaszcza tam gdzie jest ślad po obroży i na klatce piersiowej, że strzyżenie jest chyba jedynym ratunkiem :shake: Zobaczymy, czy psiak będzie jeszcze w następnym tygodniu, jak nie to chyba trzeba będzie zabrać nożyczki w ruch :roll: "Kamcia_14" napisał(a):PINCZERKA co ty mu zrobiłaś :evil_lol:. Ja jestem niewinna! To ten wredny flash! :cool3: "bonita" napisał(a):Qurcze ale się z tym dogo dziś dzieje, ja piszę a literki wyskakuja po jakimś czasie dopiero:crazyeye: . cuda jakieś czy co? U mnie jest dokładnie to samo, choć teraz już lepiej... ah Ci Admini, ciągle majstrują w tym serwerze i majstrują... :roll: Obiecany ciąg dalszy ;) Tym razem zabawa na całego Dobranoc ;) Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 O widzę że masz swojego photographa:evil_lol: Nie idź jeszcze do spania, przecież jest sobota Quote
Behemot Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Mój sznureczek! :mad: I, nie licząc paru nieistotnych szczegółów :cool3: - mój pies! :mad: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Tu wygląda jak amstaff:roflt::oops: Niech zgadnę... Drapie się po uchu:p ? Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Mój sznureczek A nie prawda bo mój Behemotko :eviltong: *** A Co tam , muszę bronić swojego sznurka :mad: Quote
Recommended Posts