Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nareszcie fotki:cool3: I to ile:loveu: Skromnie przyznam, że ładnie pozowały te nasze szczęścia:loveu: Quote
BBeta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A tam na fotelu jeszcze jeden piesek :eviltong: :evil_lol: A chyba nawet dwa :razz: Quote
Anecioreczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Też Myslałam zę to piesek :lol::lol::lol: Tęcza Jest Pieknaa!!!!!:-o:loveu: Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No spisałaś się z tymi fotami :loveu: To jest extra Gizmo ma tu takie lekko kaprawe spojrzenie :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ileee fotek, ale swietne tereny a jakie widoczki:loveu: ale najlepsze psy, slicznie razem wygladaja boska fotka:loveu: :loveu: Quote
Pianka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ooo ile fotek:multi: :multi: Widac psiaki miały świetną zabawe:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Cześć :) Cieszę się, że fotki się podobają, nareszcie jesteście zadowolone :cool3: Jadziu, a tak narzekałyśmy, że ciągle tyłkami się do obiektywu ustawiają :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Cieszę się, że fotki się podobają, nareszcie jesteście zadowolone :cool3: Duma Musisz Być! rzadko Nam coś Podpada :P a Tu Tyle fotek!:cool3: że Musiało nam ske spodobać!:loveu: Quote
chihuahua Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Siemanko Gizumusiowi i jego fanom!!!:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Dwie dooopki :D:D:D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ale świetne fotki:loveu: . I znowu to spojrzenie:loveu: . Quote
Anecioreczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 to Nie nuda! to zniesmaczenie!!! siedziw mieszakniu i Na smyczy:shake::shake: :eviltong: Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Anecioreczek']to Nie nuda! to zniesmaczenie!!! siedziw mieszakniu i Na smyczy:shake::shake: :eviltong: ......ani nuda ani zniesmaczenie:eviltong: nie miał czasu się nudzić:evil_lol: Czujnym wzrokiem Negra obserwuje:p Nie widzicie tego napięcia w spojżeniu?:evil_lol: Smyczka była tylko na początku:p Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale pupcie dwie zgrabne:evil_lol: Król i poddany:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Cześć :) Ogromnie się cieszę, że Wszystkim się zdjęcia podobają :) Dzisiaj pogoda paskudna, zastanawiałam się, czy na takim wietrze mi psa nie zwieje :roll: Ogromnie chce mi się spać i dowiedziałam się, że całe ferie będę siedzieć w domu, a miałam jechać na manewry Grupy Ratowniczej :( Koszatniczki w sobotę będą obchodzić 3 urodzinki :p Quote
Recommended Posts