_ChiQuiTa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ale siem bawiom fajoskoooo heheh :iloveyou: Ja widzialam banerek... nie pisalam ze sliczny ?? no nie mow cudny :loveu: a tydzien... nio jak sie poczuczylam to zly nie byl. zebate zdjecie w galerii juz jest, a tymczasem branoc :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Celina12 napisał(a):No wiesz-nie do końca tak...pomyślałam ,ze to dobry sposób na takich pijących inaczej :evil_lol::evil_lol:..zależy co się ma do picia....:diabloti:. Może to byłby sposób??? U nas taka sama cena usuwania kamienia nazębnego....a zaleca wet branie przed i po Stomorgelu???( chyba nie pomyliłam nic w nazwie) No chyba, że tak... dobrze kombinujesz :lol: Jak ostatnio byliśmy na przeglądzie zębów to pani wet powiedziała nam, że kamień nie osiadł tylko na zębach, ale również na dziąśle i nie ma innej możliwości na usunięcie go, poza zabiegiem pod narkozą... Mówiła, że w cenie zabiegu jest również jakiś środek, który należy stosować po, ale nie podała mi żadnej konkretnej nazwy :roll: Mogłabyś mi coś więcej o tym napisać? Szczerze mówiąc trochę się boję tej Gizmusiowej narkozy - to jednak już 7 lat, zaczyna się okres niebezpieczeństwa poddawania psu narkozie... "ChiQuiTa" napisał(a):Ale siem bawiom fajoskoooo heheh :iloveyou: Ja widzialam banerek... nie pisalam ze sliczny ?? no nie mow cudny :loveu: a tydzien... nio jak sie poczuczylam to zly nie byl. zebate zdjecie w galerii juz jest, a tymczasem branoc :buzi: Ale 'ziomoffskie' to pierwsze zdanie :evil_lol: Teraz każdy widzi, jak już się przypomnieć musiałam :P Zdjęcie już widziałam ;) My idziemy śpiulkać, jutro rano pobudka... Dobranoc wszystkim :loveu: Quote
Celina12 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ten zabieg przeszli u mnie-Dżekuś-miał wtedy 16 latek i Atosik-15. Ze względu na wiek byli tylko po głupim jaśku-byłam cały czas przy nich-nie bolało nic-leżeli spokojnie-nawet Atosik miał jednego ząbka wyciąganego. Atosik ma paradontozę...a jak się Bidulek bał weta:-(. Ten lek uwalnia bakterie z ząbków. Rozumiem ,że obawiasz się narkozy-mój Hekoś ma 10 lat i musiał ze względów zdrowotnych być poddany w tym roku kastracji. Miał podawaną narkozę-niestety wet nie dysponował wziewną-a ta jest bezpieczniejsza-można w każdej chwili psa wybudzic. Jednak Hektorek przeszedł cały zabieg, wybudzanie i okres po zabiegu rewelacyjnie.:lol: Quote
Pianka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg Co za mordka:evil_lol::loveu: Ładny bannerek masz. Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 aaale kopaaaraaaa :cool3: http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg witajcie Gizmusie :multi: ech... kiedy ja nadrobię zaległości u Was.... :roll: tyram jak głupia ostatnio... ale całuję mocno!! :loveu: Quote
Dobcia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witaj Justynko!!! hihihi jaki... pieszczoszek:evil_lol: Negro też sie tak 'przytula' po jedzeniu, spacerze, zabawie... same pieszczochy:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hejka chcialam obejrzec zdjecia, ale nie wiem dlaczego mi sie nie wyswietlaja:shake: Quote
basia bonnie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hej, blondi_666 :multi: :diabloti: Quote
Bonsai Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A mnie się bannerek nie podoba. :diabloti: Zdjęcie noska Gizma byłoby fajnego, gdyby było odstre i niepoprzepalane, teraz jest to takie... bezkształtne... Oj, muszę się do Bielska wybrać, aby sfotografować prawdziwe piękno nochalka Twojego psa. :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 cześć :) fajne przytulanko :evil_lol: http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg słodki Gizmuś ;) :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No wiadome ja cała ziomofffska jestem :diabloti: Gdzie wy ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Dobry wieczór wszystkim ! :loveu: [quote name='Celina12']Ten zabieg przeszli u mnie-Dżekuś-miał wtedy 16 latek i Atosik-15. Ze względu na wiek byli tylko po głupim jaśku-byłam cały czas przy nich-nie bolało nic-leżeli spokojnie-nawet Atosik miał jednego ząbka wyciąganego. Atosik ma paradontozę...a jak się Bidulek bał weta:-(. Ten lek uwalnia bakterie z ząbków. Rozumiem ,że obawiasz się narkozy-mój Hekoś ma 10 lat i musiał ze względów zdrowotnych być poddany w tym roku kastracji. Miał podawaną narkozę-niestety wet nie dysponował wziewną-a ta jest bezpieczniejsza-można w każdej chwili psa wybudzic. Jednak Hektorek przeszedł cały zabieg, wybudzanie i okres po zabiegu rewelacyjnie.:lol: Ale te Twoje jamniory nie do zdarcia... ;) Boję się, ale mimo wszystko zaryzykuję - moi rodzice mają w budynku gdzie pracują parunastoletniego ONka, u którego nigdy nie dbano i stan zębów... problemy ma z tym teraz okrutne :shake: [quote name='Pianka']http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg Co za mordka:evil_lol::loveu: Ładny bannerek masz. A dziękuję :loveu: [quote name='basia2202']aaale kopaaaraaaa :cool3: http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg witajcie Gizmusie :multi: ech... kiedy ja nadrobię zaległości u Was.... :roll: tyram jak głupia ostatnio... ale całuję mocno!! :loveu: Oj tak... Chwila nieuwagi i już tyle zaległości... doskonale Cię rozumiem :evil_lol: Całuję również ;* :* :* [quote name='Dobcia']Witaj Justynko!!! hihihi jaki... pieszczoszek:evil_lol: Negro też sie tak 'przytula' po jedzeniu, spacerze, zabawie... same pieszczochy:evil_lol: Cześć Jadziu :) No bo te psy to tylko by się przytulać chciały :loveu: :cool3: [quote name='Marta_Ares']Hejka chcialam obejrzec zdjecia, ale nie wiem dlaczego mi sie nie wyswietlaja:shake: Ah ta Dogomania, jak ja ją kocham :loveu: :angryy: Mam nadzieję, że wyświetlą się te zdjęcia, bo u mnie wszystko jest w porządku. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='basia bonnie']Hej, blondi_666 :multi: :diabloti: O nie... po co ja odkrywałam swe marzenia u Figowej w galerii... :evil_lol: Ale cześć :razz: [quote name='Bonsai']A mnie się bannerek nie podoba. :diabloti: Zdjęcie noska Gizma byłoby fajnego, gdyby było odstre i niepoprzepalane, teraz jest to takie... bezkształtne... Oj, muszę się do Bielska wybrać, aby sfotografować prawdziwe piękno nochalka Twojego psa. :cool3: Tak to jest prosić o zdanie fotografomaniaka... :evil_lol: Ale zawsze pretekst przyjazdu do BB się pojawia :loveu: Zapraszamy :loveu: Z całym stadkiem :loveu: [quote name='agaciaaa']cześć :) fajne przytulanko :evil_lol: http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg słodki Gizmuś ;) :loveu: Cześć :) Dziękuję :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']No wiadome ja cała ziomofffska jestem :diabloti: Gdzie wy ? No baaa :evil_lol: Już jesteśmy :eviltong: Quote
Bonsai Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Tak to jest prosić o zdanie fotografomaniaka... :evil_lol: Ale zawsze pretekst przyjazdu do BB się pojawia :loveu: Zapraszamy :loveu: Z całym stadkiem :loveu: Z Pieguskiem też? :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Dzisiaj... dzień, jak dzień - zdobyłam 5 z fizyki, a najfajniejsze jest to, że nadal nic z tego przedmiotu nie rozumiem :evil_lol: Wybiegałyśmy Gizmo z Szarikiem (eh chyba już o wspólnych zabawach możemy zapomnieć, ważne, że chociaż Gizmo 'malucha' toleruje... )... Ale mam dla Was inną wiadomość ;) Pamiętacie jeszcze o Tebel? Ślicznej, czarno-białej kruszynce, koleżance Gizmusia, która mieszkała u nas wraz z moim bratem przez 2 tygodnie? Przyjeżdżają dziś w nocy i zostają do połowy listopada :loveu: Będą fotki! :multi: Już wyrośniętej Tebel! I zabaw, dużo zabaw! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Bonsai napisał(a):Z Pieguskiem też? :diabloti: Jak będzie spał na balkonie(ewentualnie mogę zaoferować łazienkę lub piwnicę :eviltong: ) i unikał kontaktu z Gizmo to nie ma problemu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :multi: aa juz sie fot niemoge doczekac:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Bonsai napisał(a):To ja śpię też na balkonie. :eviltong: Coraz zimniej się robi, może być ciężko... :cool3: evaxon napisał(a)::multi: aa juz sie fot niemoge doczekac:loveu: Nie możesz się doczekać, a sobie jedziesz :P Dotarli właśnie! :multi: Ile radości, ajajaj :loveu: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Nie możesz się doczekać, a sobie jedziesz :P Dotarli właśnie! :multi: Ile radości, ajajaj :loveu: jade w grudniu:eviltong: :multi: szybko cykaj foty i wstawiaj:multi: Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 zdobyłam 5 z fizyki, a najfajniejsze jest to, że nadal nic z tego przedmiotu nie rozumiem Jesteś genialna :evil_lol::evil_lol: Tebel? łaaaaaa :multi::multi: Quote
Pianka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Gratulacje 5:lol: Czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
Eriu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ooo, będzie Tebel :D. Hihih, czekamy na zdjęcia i życzymy miłego weekendu :). Quote
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Hura :multi: pewnie, że Tebel pamiętamy :loveu: juz się nie mogę fot doczekać :loveu: Quote
Recommended Posts