Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale siem bawiom fajoskoooo heheh :iloveyou:
Ja widzialam banerek... nie pisalam ze sliczny ?? no nie mow
cudny :loveu:
a tydzien... nio jak sie poczuczylam to zly nie byl.
zebate zdjecie w galerii juz jest,

a tymczasem branoc :buzi:

Posted

Celina12 napisał(a):
No wiesz-nie do końca tak...pomyślałam ,ze to dobry sposób na takich pijących inaczej :evil_lol::evil_lol:..zależy co się ma do picia....:diabloti:. Może to byłby sposób???

U nas taka sama cena usuwania kamienia nazębnego....a zaleca wet branie przed i po Stomorgelu???( chyba nie pomyliłam nic w nazwie)

No chyba, że tak... dobrze kombinujesz :lol:

Jak ostatnio byliśmy na przeglądzie zębów to pani wet powiedziała nam, że kamień nie osiadł tylko na zębach, ale również na dziąśle i nie ma innej możliwości na usunięcie go, poza zabiegiem pod narkozą... Mówiła, że w cenie zabiegu jest również jakiś środek, który należy stosować po, ale nie podała mi żadnej konkretnej nazwy :roll:

Mogłabyś mi coś więcej o tym napisać?

Szczerze mówiąc trochę się boję tej Gizmusiowej narkozy - to jednak już 7 lat, zaczyna się okres niebezpieczeństwa poddawania psu narkozie...

"ChiQuiTa" napisał(a):
Ale siem bawiom fajoskoooo heheh :iloveyou:
Ja widzialam banerek... nie pisalam ze sliczny ?? no nie mow
cudny :loveu:
a tydzien... nio jak sie poczuczylam to zly nie byl.
zebate zdjecie w galerii juz jest,

a tymczasem branoc :buzi:

Ale 'ziomoffskie' to pierwsze zdanie :evil_lol:
Teraz każdy widzi, jak już się przypomnieć musiałam :P

Zdjęcie już widziałam ;)

My idziemy śpiulkać, jutro rano pobudka... Dobranoc wszystkim :loveu:

Posted

Ten zabieg przeszli u mnie-Dżekuś-miał wtedy 16 latek i Atosik-15. Ze względu na wiek byli tylko po głupim jaśku-byłam cały czas przy nich-nie bolało nic-leżeli spokojnie-nawet Atosik miał jednego ząbka wyciąganego. Atosik ma paradontozę...a jak się Bidulek bał weta:-(. Ten lek uwalnia bakterie z ząbków.

Rozumiem ,że obawiasz się narkozy-mój Hekoś ma 10 lat i musiał ze względów zdrowotnych być poddany w tym roku kastracji. Miał podawaną narkozę-niestety wet nie dysponował wziewną-a ta jest bezpieczniejsza-można w każdej chwili psa wybudzic. Jednak Hektorek przeszedł cały zabieg, wybudzanie i okres po zabiegu rewelacyjnie.:lol:

Posted

A mnie się bannerek nie podoba. :diabloti: Zdjęcie noska Gizma byłoby fajnego, gdyby było odstre i niepoprzepalane, teraz jest to takie... bezkształtne... Oj, muszę się do Bielska wybrać, aby sfotografować prawdziwe piękno nochalka Twojego psa. :cool3:

Posted

Dobry wieczór wszystkim ! :loveu:

[quote name='Celina12']Ten zabieg przeszli u mnie-Dżekuś-miał wtedy 16 latek i Atosik-15. Ze względu na wiek byli tylko po głupim jaśku-byłam cały czas przy nich-nie bolało nic-leżeli spokojnie-nawet Atosik miał jednego ząbka wyciąganego. Atosik ma paradontozę...a jak się Bidulek bał weta:-(. Ten lek uwalnia bakterie z ząbków.

Rozumiem ,że obawiasz się narkozy-mój Hekoś ma 10 lat i musiał ze względów zdrowotnych być poddany w tym roku kastracji. Miał podawaną narkozę-niestety wet nie dysponował wziewną-a ta jest bezpieczniejsza-można w każdej chwili psa wybudzic. Jednak Hektorek przeszedł cały zabieg, wybudzanie i okres po zabiegu rewelacyjnie.:lol:

Ale te Twoje jamniory nie do zdarcia... ;)

Boję się, ale mimo wszystko zaryzykuję - moi rodzice mają w budynku gdzie pracują parunastoletniego ONka, u którego nigdy nie dbano i stan zębów... problemy ma z tym teraz okrutne :shake:

[quote name='Pianka']http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg Co za mordka:evil_lol::loveu:

Ładny bannerek masz.

A dziękuję :loveu:

[quote name='basia2202']aaale kopaaaraaaa :cool3:
http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg

witajcie Gizmusie :multi:
ech... kiedy ja nadrobię zaległości u Was.... :roll:
tyram jak głupia ostatnio...

ale całuję mocno!! :loveu:

Oj tak... Chwila nieuwagi i już tyle zaległości... doskonale Cię rozumiem :evil_lol:

Całuję również ;* :* :*

[quote name='Dobcia']Witaj Justynko!!!

hihihi jaki... pieszczoszek:evil_lol:

Negro też sie tak 'przytula' po jedzeniu, spacerze, zabawie... same pieszczochy:evil_lol:

Cześć Jadziu :)

No bo te psy to tylko by się przytulać chciały :loveu: :cool3:

[quote name='Marta_Ares']Hejka chcialam obejrzec zdjecia, ale nie wiem dlaczego mi sie nie wyswietlaja:shake:

Ah ta Dogomania, jak ja ją kocham :loveu: :angryy: Mam nadzieję, że wyświetlą się te zdjęcia, bo u mnie wszystko jest w porządku.

Posted

[quote name='basia bonnie']Hej, blondi_666 :multi: :diabloti:

O nie... po co ja odkrywałam swe marzenia u Figowej w galerii... :evil_lol:

Ale cześć :razz:

[quote name='Bonsai']A mnie się bannerek nie podoba. :diabloti: Zdjęcie noska Gizma byłoby fajnego, gdyby było odstre i niepoprzepalane, teraz jest to takie... bezkształtne... Oj, muszę się do Bielska wybrać, aby sfotografować prawdziwe piękno nochalka Twojego psa. :cool3:

Tak to jest prosić o zdanie fotografomaniaka... :evil_lol:
Ale zawsze pretekst przyjazdu do BB się pojawia :loveu: Zapraszamy :loveu: Z całym stadkiem :loveu:

[quote name='agaciaaa']cześć :) fajne przytulanko :evil_lol:

http://i21.tinypic.com/dxllzq.jpg słodki Gizmuś ;) :loveu:

Cześć :)

Dziękuję :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']No wiadome ja cała ziomofffska jestem :diabloti:
Gdzie wy ?

No baaa :evil_lol:
Już jesteśmy :eviltong:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Tak to jest prosić o zdanie fotografomaniaka... :evil_lol:
Ale zawsze pretekst przyjazdu do BB się pojawia :loveu: Zapraszamy :loveu: Z całym stadkiem :loveu:

Z Pieguskiem też? :diabloti:

Posted

Dzisiaj... dzień, jak dzień - zdobyłam 5 z fizyki, a najfajniejsze jest to, że nadal nic z tego przedmiotu nie rozumiem :evil_lol:

Wybiegałyśmy Gizmo z Szarikiem (eh chyba już o wspólnych zabawach możemy zapomnieć, ważne, że chociaż Gizmo 'malucha' toleruje... )...

Ale mam dla Was inną wiadomość ;)

Pamiętacie jeszcze o Tebel? Ślicznej, czarno-białej kruszynce, koleżance Gizmusia, która mieszkała u nas wraz z moim bratem przez 2 tygodnie?

Przyjeżdżają dziś w nocy i zostają do połowy listopada :loveu: Będą fotki! :multi: Już wyrośniętej Tebel! I zabaw, dużo zabaw! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Bonsai napisał(a):
To ja śpię też na balkonie. :eviltong:

Coraz zimniej się robi, może być ciężko... :cool3:

evaxon napisał(a):
:multi: aa juz sie fot niemoge doczekac:loveu: