Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']Witamy niedzielnie Gizmouchów :loveu::loveu::loveu:

Witamy już poniedziałkowo :razz:

[quote name='basia bonnie']hej :multi:
jak tam? bolą Cie nogi?
mi chyba odpadną :mdleje: jeszcze poszłam teraz na godzinny spacer z boni...

Cześć Basiu :loveu:
Nogi jako nogi nie bolą, gorzej z moim przeklętym kolanem :roll: I glany trochę obtarły :evil_lol: Ale dotarłam ;P

[quote name='evaxon']bylam i widzialam foty i przeczytałam o sniegu :crazyeye: i mokrych butach :shake:
a teraz sie witam w ten piekny jesienny dzionek:loveu:

Witam, póki słonko - cieszyć się trzeba :loveu:

[quote name='Eriu']Przybyłam obejrzałam i się zakochałam. Jaka ta Tebel już duża :-o.
A u nas w nocy w piątek padał śnieg. A przez cały weekend paskudna pogoda.

Duża? Ma dopiero 4 miesiące ;) Co będzie potem :roll:

[quote name='Dobcia']Hey:)
Tebel mordujaca biednego Gizmusia... ale ona urosła!:loveu:
Czyżby podpadła TZ-wi, że chce ją udusić?:evil_lol:

Hej hej :loveu:
Przypomnisz mi Jadziu jakie 2 linki miałam Ci wysłać na pw, bo na śmierć zapomniałam :oops: Pamiętam tylko, że coś odnośnie Mazańcowic.

To tak z miłości :loveu: :evil_lol:

[quote name='Celina12']Oj chyba Pani Gizmusia rozlicza TZ-ta....Gizmo- Tebel...:diabloti:...coś długo Ich nie widać-prawda???

Jesteśmy obecni duchem, nie ma się o co bać - nikt nie ucierpiał ( narazie :diabloti: ) :loveu:

[quote name='anetta']http://i21.tinypic.com/20fxeae.jpg oooooooooo tiu tiu tiu, spodeczki rózowiutkie :loveu:

I plamkowate :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) Pisz jak było na schroniskowym spacerku! :)

A jak może być na spacerze z psiakami :) Dla takich chwil i takiego towarzystwa warto nawet wstać w niedzielę o 6:00 :) Wracając z Hund do BB naliczyłyśmy, że wyszło na spacer min.20 psów :roll: Czyli nieźle :) Spotkałam się w iście Dogomaniackim gronie, między innymi z Basią i Jadzią :loveu: Pierwszy raz bez naszych czworonożnych :cool3:

Schronisko w Żywcu... Masakra, warunki porównywalne do Bielska jeszcze sprzed remontu... Żal, po prostu żal - wszystko się rozpada, a zima tuż tuż... :(

Za to tereny dookoła cudowne :loveu: Wał nad jeziorem, góry... I cudowne psiaki, mam nadzieję, że za tydzień też uda mi się tam pojechać :)

Tylko, że dziewczyny mnie obdarowały 3 reklamówkami z rzeczami na bazarek dla Żywca... :evil_lol:

Fotek dziś nie będzie, właścicielka galerii szaleje po wynikach wyborów :loveu: :multi: Znów poniedziałek :placz: WOK w szkole :placz: Wstać o 7:00 :placz: Ja nie chce :placz:

Dobranoc :p

Posted

Oj tak-tereny piękne....

Tylko te warunki w schronisku...:-(.

Ja wczoraj też czekałam na wyniki wyborów...a ciągle przedłużali:shake:..zaraz mi się przypomiały sytuacje inne-np....zima zaskoczyła drogowców-w styczniu :shake:.Nie wiadomo śmiać się czy płakać...:shake:

Posted

Cześć Gizmusie, wpadłam życzyć miłego dnia :)

"Zima zaskoczyła drogowców" - uwielbiam te zdanie :evil_lol: zawsze sie śmieje, jak to słysze :diabloti: kiedy by to nie było, to zawsze zaskoczyła :evil_lol:

Posted

Cześć wszystkim :loveu:

[quote name='agaciaaa']No to super, że spacerek udany :loveu:

A ja jutro mam wolne :eviltong: :diabloti:

Tobie to dobrze... :p

[quote name='Eriu']To widzę, że mamy podobne preferencje polityczne :D. Agatko zazdroszczę, ja niedługo mykam na uczelnię:roll:

Bo Dogomaniacy jednomyślni są... ;)

[quote name='Celina12']Oj tak-tereny piękne....

Tylko te warunki w schronisku...:-(.

Ja wczoraj też czekałam na wyniki wyborów...a ciągle przedłużali:shake:..zaraz mi się przypomiały sytuacje inne-np....zima zaskoczyła drogowców-w styczniu :shake:.Nie wiadomo śmiać się czy płakać...:shake:

Oj tak, nie ma to jak przedłużyć ciszę wyborczą o 3 godziny :roll: A kaczory już wymyślają - mają złożyć podanie o śledztwo w sprawie wczorajszych wyborów, bo przecież to przedłużenie ciszy wyborczej wynikało z tego, że Tusk w międzyczasie fałszował głosy :evil_lol:

[quote name='Matusz']Witamy popołudniowo Gizmouchów:loveu: :)
miłego dnia ! :)

Witamy :loveu:
Dziękuję i nawzajem! :)

[quote name='Olusia']Hej Gizmole :loveu:

Hej, hej :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Hej :multi:
z takich optymistyczno-pesymistycznych wiadomości to chciałam Ci powiedzieć, że jeszcze tylko 4 dni nauki i weekend! i schronisko :multi: mam nadzieje, że znów się nam uda tam spotkać :)

Hej :loveu:
Oj tak, 4 dni... Długie 4 dni :placz: I sprawdzian z geografii jutro, na który nie umiem nic a nic :placz: A dziś jeszcze miałam kartkówkę z WOKu i zawaliłam ją na całej linii :angryy:

Na pewno się spotkamy, chyba, że nas śnieg zasypie :evil_lol:

[quote name='Alicja']:multi:WITANKO :loveu::loveu::loveu:

Witam Alu cieplutko :loveu: :loveu: :loveu:

Teoretycznie teraz powinnam uczyć sie na geografię, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby do Was zajrzeć :loveu: Przy okazji robię sobie notatkę pomocniczą, żeby łatwiej mi się uczyło.

Mam też kolejne zdjęcia Gizmo i Tebel... już niebawem :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']o tak, o tak Gizmo i Tebel :loveu:
mam nadzieje, że te 4 dni szybko miną...!!
my dziś mieliśmy kartkówke z geogr. już się boje jaką mam ocene :evil_lol:

Miną pewnie szybko, ale weekend jeszcze szybciej :roll: Niestety :roll: Albo stety... coraz bliżej do wakacji :evil_lol:

Hm... pewnie dobrą ;)

[quote name='"anetta"']Przycupnęłam sobie i cierpliwie czekam na Tebel.

Na Gizmusia już nie? :(

Kolejna porcja zdjęć z serii Wariactwa Gizmo i Tebel ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Założę się, że to będzie jedno z częściej cytowanych zdjęć w galerii :lol:

Wampirki :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']http://i20.tinypic.com/fkv4ax.jpg

:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

http://i20.tinypic.com/11tsqs7.jpg

no wiesz co?? :eviltong::eviltong:

No co? :evil_lol:

[quote name='Eriu']Buehehehe, no rzeczywiście przedostatnie jest niesamowite :D. Jakie tam się bezeceństwa wyprawiały to ja nie mogę :shake::evil_lol:.
http://i20.tinypic.com/fkv4ax.jpg
A tu to po prostu pies morderca ;)

Zdjęcia to tylko marna namiastka tego, co dzieje się naprawdę... :cool3:

Posted

:roflt::roflt::roflt:-super zdjęcie -to przedostatnie-nazwałbym je..." a kuku"

Tebel to taka zaczepna jest chyba cio??? Biedny Gizmuś :diabloti: musi jak u dentysty ciągle trzymać ząbki na wierzchu.:evil_lol:

Posted

Cześć:)
Jupi! Teraz się będziemy regularnie spotykać w niedzielne przedpołudnia!:multi:

To miały być linki odnośnie szczeniat;) Ale opowiedziałam cioci tez o tych szczeniakach, które były w schronisku i ona bardzo by chciała:) A najlepsze jest to, że zgodziła sie na kastracje lub sterylizacje przyszłego futrzaka:multi:
Ona juz nie może sie doczekać, kiedy jej będzie ktoś szczekać w domu:)

Fotki świetne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
'zmieszczę się pod wujaszkiem czy nie zmieszcze?':evil_lol:

Posted

[quote name='Celina12']-super zdjęcie -to przedostatnie-nazwałbym je..." a kuku"

Tebel to taka zaczepna jest chyba cio??? Biedny Gizmuś musi jak u dentysty ciągle trzymać ząbki na wierzchu.

:lol:

Tebel jak to szczeniak ;) Najgorsze jest to, że ona zawsze tymi ostrymi jak szpile zębami ciągnie Gizmusia za fafle, albo skórę na szyi... ja nie wiem jak on to wytrzymuje... :cool3:

[quote name='evaxon']http://i20.tinypic.com/11tsqs7.jpg
Tebel poluje na jajka

Zbereźniak! :diabloti:

[quote name='Dobcia']Cześć:)
Jupi! Teraz się będziemy regularnie spotykać w niedzielne przedpołudnia!:multi:

To miały być linki odnośnie szczeniat;) Ale opowiedziałam cioci tez o tych szczeniakach, które były w schronisku i ona bardzo by chciała:) A najlepsze jest to, że zgodziła sie na kastracje lub sterylizacje przyszłego futrzaka:multi:
Ona juz nie może sie doczekać, kiedy jej będzie ktoś szczekać w domu:)

Fotki świetne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
'zmieszczę się pod wujaszkiem czy nie zmieszcze?':evil_lol:

Jadzia! Czeeeść :loveu:

Cieszę się, że nam się tak trafiło z tym schroniskiem :loveu: Choć to jednocześnie mniejsza motywacja do wspólnego spaceru z naszymi czworonogami... ;)

Super, że udało Ci się przekonać ciocię :) Te maluchy z Żywca potrzebują domków jeszcze bardziej niż mazańcowickie panienki - ale nie wiem, czy Ola z Beatą nie wspominały, że wszystkie już są zarezerwowane, tylko jeszcze za wcześnie na oddzielenie ich od matki :roll:

Jeszcze się mieści, ale już niedługo, niedługo... ;)

Taka jestem piękna :loveu:

A tu po-szaleńska sesja z pancią... o 1 w nocy :evil_lol:

Ah ta zniesmaczona mina Gizmo... :lol: I atak Tebel na mnie :evil_lol:

Dość na dziś, uciekam do geografii :loveu: