Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :)
Przeczytałam wszystkie 3 strony :cool3:
Wibrysek jest piękny :loveu: Czy on was wybrał czy wy jego? 8)

Strasznie dużo się u Ciebei dzieje:lol: Jak tam test w pierwszej pomocy?

Posted

Witam poranną porą, przekopałam parę stron wstecz a tu żadnych zdjęć, poza jednym kitucha! Ale kitek fajny i tylko pozazdrościć TZowi :).

Posted

Cześć wszystkim witaczom :loveu: Bo widzę, że przeważacie w ostatnich postach galerii :evil_lol:

anetta napisał(a):
Cześć :)
Przeczytałam wszystkie 3 strony :cool3:
Wibrysek jest piękny :loveu: Czy on was wybrał czy wy jego? 8)

Strasznie dużo się u Ciebei dzieje:lol: Jak tam test w pierwszej pomocy?

Hm.. wybrało nas chyba przeznaczenie :) TZ w przeszłości miał bardzo podobnego kota i właśnie za takim umaszczeniem się rozglądaliśmy, ja pytałam w internecie no i okazało się, że tak bliziutko Berni ma takie cudeńko na tymczasie :) Miłość od pierwszego wejrzenia :loveu:

Nawet za dużo :roll: Nie mam na nic czasu :roll:

Testu ja nie zdawałam, ale na mnie zdawali - jak zwykle było śmiesznie :evil_lol:

Bonsai napisał(a):
A ja z W-wy wróciłam... :cool3:

Dotarłaś? Nie wierzę :evil_lol:

ß@$!@ napisał(a):
Justyś, a Wy gdzie?

Już w domu :evil_lol:

Posted

Już tłumaczę się z moich nieobecności :oops:

Całą sobotę przesiedziałam pozorując na pierwszej pomocy :roll: Całe charakteryzacje, udawanie scenek, powtórki, ćwiczenia... oj masakra... ale fajne jest życie pozoranta - gorzej, jak zdający nie potrafią ratować :evil_lol:

Dziś znów byłam na testach jako pozorantka, tym razem w innej szkole ;)

A pod koniec października chyba przystąpię do kursu poraz drugi - tym razem na certyfikat, bo obecnie mam tylko zaświadczenie :roll:

W niedzielę transportowałyśmy z Berni dwie sunie z Mazańcowic do domku tymczasowego do Halbiny.
O takie piękne maleństwa wiozłyśmy z Bielska do Zabrza :loveu: :loveu:

Tutaj ich wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89651

Łącząc to wszystko ze szkołą, to nawet na naukę nie było zbytnio czasu :roll:

Ale mam parę zdjęć, wprawdzie nie tyle, ile chciałam zrobić, ale są! :multi: Już zmniejszam :)

Posted

c.d. ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tak sobie teraz śpi Gizmaty... ;)

I... Wibrysio z Panem! :multi: Chciałam się pochwalić, że odwiedziłam Wibryska w niedzielę, dzielny z niego chłopaczek, miziać się daje i mruczy przy tym niesamowicie, zaczyna łazić po domu i już pierwsze osyczenie królika miało miejsce ;) Niebawem wybieramy się na odrobaczanko ;)

Miziany i rozpieszczany :loveu:

Dobranoc :)

Posted

To może małe opowiadanko -dalczego było śmiesznie???:diabloti:

O i tak mi się dzis dogo wlecze ...atu juz wyżej opowiadanko jest i fotki ...ale długo sie otwierają :shake:. Nie poddam się-wytrzymam-obejrzę je wszystkie.

Posted

Kuleczki Panieneczki - Rozkoszne bardzo-żeby tylko szybciutko domki znalazły.

Uśmiech Pana Gizma oczarował mnie dokumentnie :roll: :loveu:. Pozycja-kołami w górę zawsze mnie totalnie rozbraja.

Czy Gizmo bawiąc się np. drucikiem-jak na fotce-podrzuca go sobie??? Mój Hektorek tak właśnie robi z zabawką i niby niechcący zawsze w kogoś trafi :diabloti:.
Po co włączył hamulce??? Przed czym???:diabloti:.

Koteczek Śliczny..a jak ma dobrze...o jejjjjjjjjjjjjj:loveu:

Posted

Kurcze, ale śliczności :). A na zdjęciach melancholijnych z Gizmulem super światło wyszło, taki rzeczywiście senny melancholijny klimat :). A Wibrysek będzie kotem wypuszczanym na dwór czy domowcem?

Posted

Hej, hej wszystkim! :loveu:

Paulina_mickey napisał(a):
Jaką ma Gizmo dooopke:diabloti:

A uśmieszek i pozycja spania taka sama jak Mickey, tylko że on ma przodozgryz:evil_lol:

A Ty tam tylko doopka i doopka :evil_lol:

To Mickusiowi uroku jeszcze dodaje ;)

Celina12 napisał(a):
To może małe opowiadanko -dalczego było śmiesznie???:diabloti:

O i tak mi się dzis dogo wlecze ...atu juz wyżej opowiadanko jest i fotki ...ale długo sie otwierają :shake:. Nie poddam się-wytrzymam-obejrzę je wszystkie.

Śmiesznie, bo takie ludzie czasem potrafią rzeczy wymyślić, że aż się w głowie nie mieści :roll:

Mi też się wczoraj wlokło... a dziś już wszystko pięknie i migiem ;)

Celina12 napisał(a):
Kuleczki Panieneczki - Rozkoszne bardzo-żeby tylko szybciutko domki znalazły.

Uśmiech Pana Gizma oczarował mnie dokumentnie :roll: :loveu:. Pozycja-kołami w górę zawsze mnie totalnie rozbraja.

Czy Gizmo bawiąc się np. drucikiem-jak na fotce-podrzuca go sobie??? Mój Hektorek tak właśnie robi z zabawką i niby niechcący zawsze w kogoś trafi :diabloti:.
Po co włączył hamulce??? Przed czym???:diabloti:.

Koteczek Śliczny..a jak ma dobrze...o jejjjjjjjjjjjjj:loveu:

Kuleczki są świetne, słodkie i rozkoszne :) A i tymczasik mają wymarzony :loveu: Tylko jeszcze te 2 ciepłe serducha, które pokochają je na dobre i złe...

To był taki... aktorski uśmiech :evil_lol:

Hektor z Gizmo mają chyba wiele wspólnego, bo u nas zabawa drucikiem wygląda zupełnie tak samo :lol: Podrzucanie, drapanie dookoła niego, szczekanie... psie zabawki nie przynoszą już tyle radości :evil_lol:

Hamulce po co? Bo jak się zagapi gdzieś na spacerze i potem leci pędem do panci, to żeby zatrzymać się jeszcze i pomerdać ogonkiem, potrzeba nie lada wysiłku :cool3: W zimie zawsze hamuje mordą i się cały zatapia w śniegu, ale zazwyczaj właśnie tylnymi łapami ;)

Eriu napisał(a):
Kurcze, ale śliczności :). A na zdjęciach melancholijnych z Gizmulem super światło wyszło, taki rzeczywiście senny melancholijny klimat :). A Wibrysek będzie kotem wypuszczanym na dwór czy domowcem?

Taki ładny dzień był, to i światło przez okno wpadło, prosto na Gizmusia :)

Nie, to będzie domowy kocurek, TZ mieszka przy ruchliwej ulicy - nie ma szans :shake: Jedynie do ogródka na smyczce może :diabloti:

Uciekam do szkoły w ten najgorszy dla mnie, humanistki dzień, czyli wtorek... Biologia, geografia, fizyka... Ja chcę do domu :placz: