anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Cześć :) Przeczytałam wszystkie 3 strony :cool3: Wibrysek jest piękny :loveu: Czy on was wybrał czy wy jego? 8) Strasznie dużo się u Ciebei dzieje:lol: Jak tam test w pierwszej pomocy? Quote
olifka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Heloł Gizmole :buzi: Wibrysek jest śliiiczny:loveu: Quote
Eriu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam poranną porą, przekopałam parę stron wstecz a tu żadnych zdjęć, poza jednym kitucha! Ale kitek fajny i tylko pozazdrościć TZowi :). Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witanko poweekendowe :multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Cześć wszystkim witaczom :loveu: Bo widzę, że przeważacie w ostatnich postach galerii :evil_lol: anetta napisał(a):Cześć :) Przeczytałam wszystkie 3 strony :cool3: Wibrysek jest piękny :loveu: Czy on was wybrał czy wy jego? 8) Strasznie dużo się u Ciebei dzieje:lol: Jak tam test w pierwszej pomocy? Hm.. wybrało nas chyba przeznaczenie :) TZ w przeszłości miał bardzo podobnego kota i właśnie za takim umaszczeniem się rozglądaliśmy, ja pytałam w internecie no i okazało się, że tak bliziutko Berni ma takie cudeńko na tymczasie :) Miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: Nawet za dużo :roll: Nie mam na nic czasu :roll: Testu ja nie zdawałam, ale na mnie zdawali - jak zwykle było śmiesznie :evil_lol: Bonsai napisał(a):A ja z W-wy wróciłam... :cool3: Dotarłaś? Nie wierzę :evil_lol: ß@$!@ napisał(a):Justyś, a Wy gdzie? Już w domu :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://images11.fotosik.pl/85/a9a8f9c372ae23fc.jpg Jaka Cicia śliczna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Już tłumaczę się z moich nieobecności :oops: Całą sobotę przesiedziałam pozorując na pierwszej pomocy :roll: Całe charakteryzacje, udawanie scenek, powtórki, ćwiczenia... oj masakra... ale fajne jest życie pozoranta - gorzej, jak zdający nie potrafią ratować :evil_lol: Dziś znów byłam na testach jako pozorantka, tym razem w innej szkole ;) A pod koniec października chyba przystąpię do kursu poraz drugi - tym razem na certyfikat, bo obecnie mam tylko zaświadczenie :roll: W niedzielę transportowałyśmy z Berni dwie sunie z Mazańcowic do domku tymczasowego do Halbiny. O takie piękne maleństwa wiozłyśmy z Bielska do Zabrza :loveu: :loveu: Tutaj ich wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89651 Łącząc to wszystko ze szkołą, to nawet na naukę nie było zbytnio czasu :roll: Ale mam parę zdjęć, wprawdzie nie tyle, ile chciałam zrobić, ale są! :multi: Już zmniejszam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Melancholijno-senne fotki (z przewagą senności :evil_lol: ) I trochę zabawy... drucikiem ;) Patrzcie się(nie na jajka :D) co się od hamowania na spacerach na łapce tylnej prawej zrobiło... :| Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 c.d. ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak sobie teraz śpi Gizmaty... ;) I... Wibrysio z Panem! :multi: Chciałam się pochwalić, że odwiedziłam Wibryska w niedzielę, dzielny z niego chłopaczek, miziać się daje i mruczy przy tym niesamowicie, zaczyna łazić po domu i już pierwsze osyczenie królika miało miejsce ;) Niebawem wybieramy się na odrobaczanko ;) Miziany i rozpieszczany :loveu: Dobranoc :) Quote
Paulina_mickey Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jaką ma Gizmo dooopke:diabloti: A uśmieszek i pozycja spania taka sama jak Mickey, tylko że on ma przodozgryz:evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To może małe opowiadanko -dalczego było śmiesznie???:diabloti: O i tak mi się dzis dogo wlecze ...atu juz wyżej opowiadanko jest i fotki ...ale długo sie otwierają :shake:. Nie poddam się-wytrzymam-obejrzę je wszystkie. Quote
Celina12 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kuleczki Panieneczki - Rozkoszne bardzo-żeby tylko szybciutko domki znalazły. Uśmiech Pana Gizma oczarował mnie dokumentnie :roll: :loveu:. Pozycja-kołami w górę zawsze mnie totalnie rozbraja. Czy Gizmo bawiąc się np. drucikiem-jak na fotce-podrzuca go sobie??? Mój Hektorek tak właśnie robi z zabawką i niby niechcący zawsze w kogoś trafi :diabloti:. Po co włączył hamulce??? Przed czym???:diabloti:. Koteczek Śliczny..a jak ma dobrze...o jejjjjjjjjjjjjj:loveu: Quote
Eriu Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kurcze, ale śliczności :). A na zdjęciach melancholijnych z Gizmulem super światło wyszło, taki rzeczywiście senny melancholijny klimat :). A Wibrysek będzie kotem wypuszczanym na dwór czy domowcem? Quote
Pianka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://i22.tinypic.com/igenn8.jpg ale piekne ząbki:evil_lol::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Hej, hej wszystkim! :loveu: Paulina_mickey napisał(a):Jaką ma Gizmo dooopke:diabloti: A uśmieszek i pozycja spania taka sama jak Mickey, tylko że on ma przodozgryz:evil_lol: A Ty tam tylko doopka i doopka :evil_lol: To Mickusiowi uroku jeszcze dodaje ;) Celina12 napisał(a):To może małe opowiadanko -dalczego było śmiesznie???:diabloti: O i tak mi się dzis dogo wlecze ...atu juz wyżej opowiadanko jest i fotki ...ale długo sie otwierają :shake:. Nie poddam się-wytrzymam-obejrzę je wszystkie. Śmiesznie, bo takie ludzie czasem potrafią rzeczy wymyślić, że aż się w głowie nie mieści :roll: Mi też się wczoraj wlokło... a dziś już wszystko pięknie i migiem ;) Celina12 napisał(a):Kuleczki Panieneczki - Rozkoszne bardzo-żeby tylko szybciutko domki znalazły. Uśmiech Pana Gizma oczarował mnie dokumentnie :roll: :loveu:. Pozycja-kołami w górę zawsze mnie totalnie rozbraja. Czy Gizmo bawiąc się np. drucikiem-jak na fotce-podrzuca go sobie??? Mój Hektorek tak właśnie robi z zabawką i niby niechcący zawsze w kogoś trafi :diabloti:. Po co włączył hamulce??? Przed czym???:diabloti:. Koteczek Śliczny..a jak ma dobrze...o jejjjjjjjjjjjjj:loveu: Kuleczki są świetne, słodkie i rozkoszne :) A i tymczasik mają wymarzony :loveu: Tylko jeszcze te 2 ciepłe serducha, które pokochają je na dobre i złe... To był taki... aktorski uśmiech :evil_lol: Hektor z Gizmo mają chyba wiele wspólnego, bo u nas zabawa drucikiem wygląda zupełnie tak samo :lol: Podrzucanie, drapanie dookoła niego, szczekanie... psie zabawki nie przynoszą już tyle radości :evil_lol: Hamulce po co? Bo jak się zagapi gdzieś na spacerze i potem leci pędem do panci, to żeby zatrzymać się jeszcze i pomerdać ogonkiem, potrzeba nie lada wysiłku :cool3: W zimie zawsze hamuje mordą i się cały zatapia w śniegu, ale zazwyczaj właśnie tylnymi łapami ;) Eriu napisał(a):Kurcze, ale śliczności :). A na zdjęciach melancholijnych z Gizmulem super światło wyszło, taki rzeczywiście senny melancholijny klimat :). A Wibrysek będzie kotem wypuszczanym na dwór czy domowcem? Taki ładny dzień był, to i światło przez okno wpadło, prosto na Gizmusia :) Nie, to będzie domowy kocurek, TZ mieszka przy ruchliwej ulicy - nie ma szans :shake: Jedynie do ogródka na smyczce może :diabloti: Uciekam do szkoły w ten najgorszy dla mnie, humanistki dzień, czyli wtorek... Biologia, geografia, fizyka... Ja chcę do domu :placz: Quote
Recommended Posts