:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://images11.fotosik.pl/85/a9a8f9c372ae23fc.jpg O jaaaaa :loveu: Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Szaleństwa melancholijnego Pinczera-brzmi nieźle....:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 kociak rzeczywiście slodki!! :loveu: :multi: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 kociak słodki :loveu::loveu: ja tez wiedziałem,że dogomaniacy są zdolni i to bardzo :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://images11.fotosik.pl/85/a9a8f9c372ae23fc.jpg ojojciu :loveu::loveu::loveu::loveu: Teraz już wszystko jasne :lol: :lol: :lol: Ty też przeciwko mnie? :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja zawsze wiedziałam, że Dogomaniacy zdolni są :evil_lol: To chyba ja się do tych nie zaliczam :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://images11.fotosik.pl/85/a9a8f9c372ae23fc.jpg O jaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Celina12']Szaleństwa melancholijnego Pinczera-brzmi nieźle....:evil_lol: Hm... tylko trochę nie po polsku :cool3: [quote name='ß@$!@']kociak rzeczywiście slodki!! :loveu: :multi: Popieram :loveu: [quote name='matusz5']kociak słodki :loveu::loveu: ja tez wiedziałem,że dogomaniacy są zdolni i to bardzo :diabloti: Cieszę się, że kocisko się podoba :) Na żywo jeszcze lepszy :loveu: I skromni...? :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']http://images11.fotosik.pl/85/a9a8f9c372ae23fc.jpg ojojciu :loveu::loveu::loveu::loveu: Ty też przeciwko mnie? :mad: Ja jestem... bezstronna :roll: :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']To chyba ja się do tych nie zaliczam :diabloti: Jestem z Tobą! :multi: :lol: Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Czemu nie po polsku??? Ja ścisłowiec...:evil_lol::evil_lol:... Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']:loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, że kocisko się podoba :) Na żywo jeszcze lepszy :loveu: I skromni...? :evil_lol: nie raz aż za bardzo skromni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Celina12']Czemu nie po polsku??? Ja ścisłowiec...:evil_lol::evil_lol:... Melancholijne szaleństwa? Błąd logiczny :evil_lol: Choć ciekawie takie szaleństwa musiałyby wyglądać :cool3: [quote name='matusz5']nie raz aż za bardzo skromni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzę, że doskonale się rozumiemy :lol: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Widzę, że doskonale się rozumiemy :lol: widocznie na to wychodzi :) jak brat z siostrą bym powiedział, choć nie zawsze :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ja jestem... bezstronna :roll: :evil_lol: Jestem z Tobą! :multi: :lol: Masz szczęście :diabloti: To nie jestem sama !! Świetnie :multi: Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Gizmo jest melancholijny a ma szaleć-więc wniosek sam się nasuwa :evil_lol::evil_lol:. Nie ważne ,że bład logiczny-napisałam przecież ,że brzmi nieźle..:diabloti:...tak sie skojarzyło. Jak się Kociaczek zachowuje??? Też chciałabym miec kotka...jak dawniej . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='matusz5']widocznie na to wychodzi :) jak brat z siostrą bym powiedział, choć nie zawsze :evil_lol: Braciszek :loveu: Ta... rodzeństwa przecież zawsze takie zgodne są... z autopsji wiem :diabloti: [quote name='Celina12']Gizmo jest melancholijny a ma szaleć-więc wniosek sam się nasuwa :evil_lol::evil_lol:. Nie ważne ,że bład logiczny-napisałam przecież ,że brzmi nieźle..:diabloti:...tak sie skojarzyło. Jak się Kociaczek zachowuje??? Też chciałabym miec kotka...jak dawniej . Wytłumaczyłaś się - wybaczam :) Koteczek niestety nie u mnie, bo Gizmaty totalnie niekoci jest, tylko u TZta - ale mam informację, że na razie kota jakby nie było, poznaje tereny podłóżkowe ;) Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Braciszek :loveu: Ta... rodzeństwa przecież zawsze takie zgodne są... z autopsji wiem :diabloti: Siostra:loveu::loveu: no ja też to z autopsji wiem:diabloti: obecnie meine Schwester przebywa w Irlandii od sierpnia a ja już tęsknię:shake: Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Myślałam ,że nie będę musiała się tłumaczyć...:diabloti:..to był żarcik i tyle...małe skojarzenie....ale jak to ścisłowiec-nawet zażartować nie potrafi :oops: :shake: Tereny podłóżkowe mówisz...przyjdzie i czas na wyższe partie:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='matusz5']Siostra:loveu::loveu: no ja też to z autopsji wiem:diabloti: obecnie meine Schwester przebywa w Irlandii od sierpnia a ja już tęsknię:shake: Moi frere jest za to u swojej dziewczyny we Francji i teraz to sobie za nim tęsknię, ale jak wróci... to zawsze jest wojna :p Drugi brat mieszka w USA i też tęsknię :cool3: [quote name='"Celina12"']Myślałam ,że nie będę musiała się tłumaczyć...:diabloti:..to był żarcik i tyle...małe skojarzenie....ale jak to ścisłowiec-nawet zażartować nie potrafi :oops: :shake: Tereny podłóżkowe mówisz...przyjdzie i czas na wyższe partie:diabloti: Ej, ej, ej! Humanista żart zrozumiał tylko przyczepić się musiał :diabloti: Mam nadzieję, na razie to tylko jeden ogromny stres dla malucha :( Idę spać, bo jutro nie wstanę na tą PP i nie będę nawet musiała udawać nieprzytomności :cool3: Dobranoc :loveu: Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobranoc!!!!!! Całuski ślą moje trzy jamniki....:loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dobreeej nocki :buzi: a ja sie miałam zdjęć domagać ...buuu Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobranoc :loveu: śpij dobrze i się wyśpij :evil_lol: Quote
Recommended Posts