Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witanko weekendowe :multi::multi::loveu::multi::multi:
buahahahahah Alu ostatnio dla ciebie caly tydzien jest weekendem :grin: cos tak jak dla mnie:evil_lol:

witanko GizMuchowa:evil_lol::multi:

Posted

Dobry wieczór :loveu: :oops:

Witam wszystkich witających, zachwycających się Gizmatym i tych żegnających się również :razz:

[quote name='matusz5']Witaj w klubie humanisto ;) artysta też ze mnie
ja jestem rozszerzony polski z niemieckim :)

a maturę planuję: polski, niemiecki, WOS i historia muzyki

Humaniści zawsze wiedzą jak na siebie trafić ;)

Historia muzyki? Dlaczego akurat ten przedmiot?

Niemiecki... bardzo nie lubię tego języka :evil_lol:

[quote name='Eriu']Jakie wygibasy. Pinczery są z gumy czy plasteliny? ;). Wczesne dzień dobry.

Z kauczuku :evil_lol:

[quote name='basia2202']witaaajcieeee Gizmusieee!! :multi::multi::multi:
daaawno mnie tu nie było...:roll: a tu się tyle dziaało... ;)
widziałam wszystkie śliczne foteczki:) i te zakochane i imprezowe.. i wiewiórę też... i Ciebie śliczną :loveu:i Twego TZta też ślicznego :cool3:

i Gizmusiowe wygibasy teeż :evil_lol:
http://i22.tinypic.com/25fooyw.jpg

pozdrawiamy słonecznie!! :loveu:

Witaj Basiu :)
Jestem z Ciebie dumna, że udało Ci się nadrobić te wszystkie zaległości :)

Cieszymy się, że o nas nie zapomnieliście :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']Cześć :)
No właściwie dobrze, że zrezygnowałaś. Już tyle problemów z nimi było że łohoho...

a ja myślałam, ze komarów już nie ma :D

Czeeeść :)

Tylko zwierząt szkoda, bo automatycznie kończy się ich szansa na nowe domy, bo nie ma nikogo, kto odważyłby się mimo wszystko wystawiać bielskie zwierzęta na internecie i szukać im domów...

Niestety są... :angryy:

[quote name='Pimpek']http://i22.tinypic.com/25fooyw.jpg
Co za pies :diabloti:
Co tam u was Gizmolcie ?:cool3:

Jedyny w swoim rodzaju :loveu:

Wszystko w porządeczku, opiszę w ostatnim poście :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Humaniści zawsze wiedzą jak na siebie trafić ;)

Historia muzyki? Dlaczego akurat ten przedmiot?

Niemiecki... bardzo nie lubię tego języka :evil_lol:

a bo dlatego, że wybieram się na Akademię Muzyczną w Poznaniu :)

a niemiecki to ja mam rozszerzony:diabloti: co wy chcecie od tego języka?:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Tylko zwierząt szkoda, bo automatycznie kończy się ich szansa na nowe domy, bo nie ma nikogo, kto odważyłby się mimo wszystko wystawiać bielskie zwierzęta na internecie i szukać im domów...

no tak. Ludzie niby pomagają a jednak sprawiają dużo problemów.
Ja cię ciesze że nasze babeczki w TBG doceniają nas, i są otwarte na nasze pomysły, pomoc ... ale cóż zrobić...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześc Justynko :buzi:

http://i20.tinypic.com/2dwfggz.jpg
Umarłam gdy to zobaczyłam,,,, cuuuuuuuud :loveu:

SYLWIA! ŻYJESZ JESZCZE? Może podstawowe zabiegi podtrzymywania życia potrzebne? Jestem ratownikiem PCK! :evil_lol:

[quote name='evaxon']buahahahahah Alu ostatnio dla ciebie caly tydzien jest weekendem :grin: cos tak jak dla mnie:evil_lol:

witanko GizMuchowa:evil_lol::multi:

Wam to dobrze... :p

[quote name='matusz5']a gdzie ta Justyna się podziewa????:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

[quote name='Dobcia']Cześc Justynko:lol:
Co tam u Was słychac?

Spragnieni wiedzy, już odpowiadam na Wasze pytania :) Nie odzywałam się przez te parę dni z powodu ogromu zajęć i obowiązków, które zwaliły mi się na głowę :oops: Szkoła połączona z pozorowaniem na kursach pierwszej pomocy, psem, TZtem, sprzątaniem, różnorakimi wyprawami... Ale już jestem, weekend się zaczął! :multi: :loveu:

Dzisiaj byliśmy z TZtem po Wibrysa - upragnionego kotecka prosto od Berni :) Wibrysek jest cudny, czarny z białymi znaczeniami, 3 miesięczny, trochę nieśmiały wariat :loveu: Jak na razie siedzi pod łóżkiem, ale TZcik po pierwszej nocy spędzonej z nim ma mi zdać relacje odnośnie oswajania :)

Udało mi się tez poznać na żywo kociarnię Berni, o której tyle słyszałam - 10 kotów, wszystkie piękne, wszystkie zadbane, wszystkie wypieszczone :loveu: I Scooby, psiak, któremu nie dawano szans na przeżycie, bo był tak wychudzony...a teraz grubasek już z niego :)

Jutro kursanci zdają test teoretyczny i praktyczny z pierwszej pomocy, więc nareszcie będą nas charakteryzować do scenek :diabloti: Potem jadę zobaczyć co tam u kociaka :) A w niedzielę z żywieckimi biedami na spacerek :)

Gizmuś ostatnio chodzi jakiś taki przybity, ożywa tylko na spacerach, nie wiem czemu :( Jakaś jesienna melancholia? Albo moje ciągłe zabieganie, nie mamy czasu na długie spacery :-(

Fotek nie mam, ale obiecuję, że się poprawie :oops: I Gizmo będzie i Wibrys i kosze i patyczaki :razz:

Stęskniłam się za Wami :loveu: