Pimpek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://i22.tinypic.com/25fooyw.jpg Co za pies :diabloti: Co tam u was Gizmolcie ?:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześc Justynko :buzi: http://i20.tinypic.com/2dwfggz.jpg Umarłam gdy to zobaczyłam,,,, cuuuuuuuud :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Eriu napisał(a):Taka młoda a już skleroza :lookarou: ;) no co ja na to poradze... :oops: :evil_lol: Cześć Gizmusie :loveu: Quote
Matusz Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a gdzie ta Justyna się podziewa????:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
basia2202 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 przyszłam Wam powiedzieć dogobranoc, Gizmusie :loveu: i życzyć kolorowych snów :p aa.. i wieeeelki całus od Zuzolki :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dobry wieczór :) albo dobra noc :) Albo dzień :) albo piatek :) jak kto woli :) Piątek już dzisiaj :D Tygodnia koniec i początek oł jeach :) Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Gizmusie... a gdzie Wy? :cool3: witamy się piątkowo i słonecznie:multi: :loveu: w ten chmurny dzionek :roll: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Miłego dnia życzymy :) już weekend :multi: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witanko weekendowe :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witanko weekendowe :multi::multi::loveu::multi::multi: buahahahahah Alu ostatnio dla ciebie caly tydzien jest weekendem :grin: cos tak jak dla mnie:evil_lol: witanko GizMuchowa:evil_lol::multi: Quote
Dobcia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cześc Justynko:lol: Co tam u Was słychac? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Dobry wieczór :loveu: :oops: Witam wszystkich witających, zachwycających się Gizmatym i tych żegnających się również :razz: [quote name='matusz5']Witaj w klubie humanisto ;) artysta też ze mnie ja jestem rozszerzony polski z niemieckim :) a maturę planuję: polski, niemiecki, WOS i historia muzyki Humaniści zawsze wiedzą jak na siebie trafić ;) Historia muzyki? Dlaczego akurat ten przedmiot? Niemiecki... bardzo nie lubię tego języka :evil_lol: [quote name='Eriu']Jakie wygibasy. Pinczery są z gumy czy plasteliny? ;). Wczesne dzień dobry. Z kauczuku :evil_lol: [quote name='basia2202']witaaajcieeee Gizmusieee!! :multi::multi::multi: daaawno mnie tu nie było...:roll: a tu się tyle dziaało... ;) widziałam wszystkie śliczne foteczki:) i te zakochane i imprezowe.. i wiewiórę też... i Ciebie śliczną :loveu:i Twego TZta też ślicznego :cool3: i Gizmusiowe wygibasy teeż :evil_lol: http://i22.tinypic.com/25fooyw.jpg pozdrawiamy słonecznie!! :loveu: Witaj Basiu :) Jestem z Ciebie dumna, że udało Ci się nadrobić te wszystkie zaległości :) Cieszymy się, że o nas nie zapomnieliście :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć :) No właściwie dobrze, że zrezygnowałaś. Już tyle problemów z nimi było że łohoho... a ja myślałam, ze komarów już nie ma :D Czeeeść :) Tylko zwierząt szkoda, bo automatycznie kończy się ich szansa na nowe domy, bo nie ma nikogo, kto odważyłby się mimo wszystko wystawiać bielskie zwierzęta na internecie i szukać im domów... Niestety są... :angryy: [quote name='Pimpek']http://i22.tinypic.com/25fooyw.jpg Co za pies :diabloti: Co tam u was Gizmolcie ?:cool3: Jedyny w swoim rodzaju :loveu: Wszystko w porządeczku, opiszę w ostatnim poście :) Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobranoc wszystkim :lol: Kiedy foty ? :D Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Humaniści zawsze wiedzą jak na siebie trafić ;) Historia muzyki? Dlaczego akurat ten przedmiot? Niemiecki... bardzo nie lubię tego języka :evil_lol: a bo dlatego, że wybieram się na Akademię Muzyczną w Poznaniu :) a niemiecki to ja mam rozszerzony:diabloti: co wy chcecie od tego języka?:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Tylko zwierząt szkoda, bo automatycznie kończy się ich szansa na nowe domy, bo nie ma nikogo, kto odważyłby się mimo wszystko wystawiać bielskie zwierzęta na internecie i szukać im domów... no tak. Ludzie niby pomagają a jednak sprawiają dużo problemów. Ja cię ciesze że nasze babeczki w TBG doceniają nas, i są otwarte na nasze pomysły, pomoc ... ale cóż zrobić... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześc Justynko :buzi: http://i20.tinypic.com/2dwfggz.jpg Umarłam gdy to zobaczyłam,,,, cuuuuuuuud :loveu: SYLWIA! ŻYJESZ JESZCZE? Może podstawowe zabiegi podtrzymywania życia potrzebne? Jestem ratownikiem PCK! :evil_lol: [quote name='evaxon']buahahahahah Alu ostatnio dla ciebie caly tydzien jest weekendem :grin: cos tak jak dla mnie:evil_lol: witanko GizMuchowa:evil_lol::multi: Wam to dobrze... :p [quote name='matusz5']a gdzie ta Justyna się podziewa????:hmmmm::hmmmm::hmmmm: [quote name='Dobcia']Cześc Justynko:lol: Co tam u Was słychac? Spragnieni wiedzy, już odpowiadam na Wasze pytania :) Nie odzywałam się przez te parę dni z powodu ogromu zajęć i obowiązków, które zwaliły mi się na głowę :oops: Szkoła połączona z pozorowaniem na kursach pierwszej pomocy, psem, TZtem, sprzątaniem, różnorakimi wyprawami... Ale już jestem, weekend się zaczął! :multi: :loveu: Dzisiaj byliśmy z TZtem po Wibrysa - upragnionego kotecka prosto od Berni :) Wibrysek jest cudny, czarny z białymi znaczeniami, 3 miesięczny, trochę nieśmiały wariat :loveu: Jak na razie siedzi pod łóżkiem, ale TZcik po pierwszej nocy spędzonej z nim ma mi zdać relacje odnośnie oswajania :) Udało mi się tez poznać na żywo kociarnię Berni, o której tyle słyszałam - 10 kotów, wszystkie piękne, wszystkie zadbane, wszystkie wypieszczone :loveu: I Scooby, psiak, któremu nie dawano szans na przeżycie, bo był tak wychudzony...a teraz grubasek już z niego :) Jutro kursanci zdają test teoretyczny i praktyczny z pierwszej pomocy, więc nareszcie będą nas charakteryzować do scenek :diabloti: Potem jadę zobaczyć co tam u kociaka :) A w niedzielę z żywieckimi biedami na spacerek :) Gizmuś ostatnio chodzi jakiś taki przybity, ożywa tylko na spacerach, nie wiem czemu :( Jakaś jesienna melancholia? Albo moje ciągłe zabieganie, nie mamy czasu na długie spacery :-( Fotek nie mam, ale obiecuję, że się poprawie :oops: I Gizmo będzie i Wibrys i kosze i patyczaki :razz: Stęskniłam się za Wami :loveu: Quote
Recommended Posts