Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ej Justa! Ja nie chcę widzieć tu moich zdjęć! :eviltong: W moim imieniu wystąpi Piegus! :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Bonsai, ale my chcemy widzieć :multi: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='ß@$!@']w tym raciborzu to byly szkoly z calego powiatu czy jak? bo z naszego gim. wlasnie tez gdziesz sztandarz mial jechac...[/quote] Na tą uroczystość przyjechali ludzie z całego województwa śląskiego :) Możliwe, że Wasz sztandar też był ;) [quote name='Bonsai']Ej Justa! Ja nie chcę widzieć tu moich zdjęć! :eviltong: W moim imieniu wystąpi Piegus! :cool3:[/quote] Oleńko, po mojej dogomaniackiej selekcji, na 25 zdjęć, które wybrałam jesteś tylko na 6,5 :eviltong: Więc nie narzekaj :evil_lol: [quote name='Pimpek']To aj czekam na te foteczki :loveu:[/quote] Niebawem będą, już zmniejszam :) Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Żadnej tam selekcji!!! dawaj wszystko! :diabloti: Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Justyna nie odpisuje - czyżby wzięła sobie moje błagania do serca? Eeee... Nie wierzę. :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 (edited) [quote name='agaciaaa']Żadnej tam selekcji!!! dawaj wszystko! :diabloti: 351 zdjęć? Nie :diabloti: [quote name='Bonsai']Nieeeeeeeee! Cóż to za jęki? :mad: Ruszamy... :p Na początek grzecznie byłoby przedstawić naszą Dogomaniacko-koszowo-damsko-męską ekipę :) Patrząc od lewej Ola(Bonsai), Dragon (mój TZcik :) ), Łukasz (TZ Patki), Patka(Patkant) - podążają w kierunku pięknego kaliskiego parku :) A to już 2 zakochane pary ;) I biedna Ola w roli fotografa, bo jej mężczyzna dopiero pędził co sił w nogach z Warszawy do Kalisza :) A to... my ;) Tej to dobrze... :evil_lol: Patrzcie jakie ładne zdjęcie - Ola we własnej osobie :loveu: Edited November 28, 2013 by pinczerka_i_Gizmo Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Teraz mam Justynko bardzo, bardzo, bardzo ważne pytanie: chcesz być poćwiartowana, utopiona czy zgnieciona przez ciężkie dupsko Wydmuchy? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 c.d. TZcik ;) ;) Olu dziękuję Ci za te wszystkie zdjęcia - pamiątka niesamowita :) Wiewiórcia :) W BB gdy dostrzeże się gdzieś wiewiórkę, po sekundzie już jej nie ma - te nie bały się w ogóle :loveu: No to może jednak impra... :evil_lol: Gorąca 18tka :diabloti: To zdjęcie wstawiam ze względu na... no właśnie Oluś, pięknie Ci się oczy śmieją :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 (edited) [quote name='Bonsai']Teraz mam Justynko bardzo, bardzo, bardzo ważne pytanie: chcesz być poćwiartowana, utopiona czy zgnieciona przez ciężkie dupsko Wydmuchy? :) Dopiero się rozgrzewam :diabloti: Ty mi Siostra zawsze wybaczysz :loveu: c.d. A tu... w zasadzie nie wiem, w co się tak wpatrywaliśmy :roll: ;) Wariaty kochane ;) I ja w zastępstwie Oli ;) A to... po prostu Patka. Ta mina tłumaczy wszystko :lol: Edited November 28, 2013 by pinczerka_i_Gizmo Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 O Ty zła!!! :eviltong: Zaraz poszukam jakieś Twoje śmiejące się oczka.... :p Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]widzialam śliczne foteczki :loveu::loveu:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 c.d. Ola wyprawiająca dziwne rzeczy ze swoim TZtem na stole bilardowym :evil_lol: I na koniec, żeby nie było, że to psia galeria, a ja się ludźmi chwalę, to trochę psów - wprawdzie nie Gizmo, ale za to Piegus (kremusek Oli) i Mocca :) Tu akurat torpeda Zabawa na całego ;) Thebeściarska mina Mocci :lol: I to na tyle, jeśli chodzi o wspomnienia z Kalisza :) Ola, już możesz bić :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Bonsai']O Ty zła!!! :eviltong: Zaraz poszukam jakieś Twoje śmiejące się oczka.... :p Masz zakaz wstawiania zdjęć do mojej galerii :diabloti: Zresztą mnie tu już za dużo ;P [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]widzialam śliczne foteczki :loveu::loveu:[/FONT] Cieszę się :loveu: [quote name='"Bonsai"']Wybierz rodzaj tortur. :evil_lol: Może być całus w policzek :evil_lol: Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To by było zbyt piękne.... :diabloti: I tak jestem wyrozumiała... Powinnam wstawić zdjęcia łóżkowe lub sprzed Pałacu Ślubów. :evil_lol: Coś czuję, że przez Patkę też zostaniesz zlinczowana. I przez Naszych TZtów... Oj, już Ci współczuję.... :evil_lol: Edit: dość dziwnie się skompresowały, ale cóż - nie mam już czasu tego dziś zmienić. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Zginiesz. :diabloti: (Patka tu nawet nie zaglądnie... :cool3: ) Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ale faaajne fotki :multi: http://i23.tinypic.com/11lilub.jpg śliczna fotka :) zarówno ludzie jak i tło ;) w rameczke i na ściane! :) Wiewióra jest super :loveu: takie jesienne kolorki ;) Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zginiesz. :diabloti: (Patka tu nawet nie zaglądnie... :cool3: ) Właśnie wysłałam jej na gadu zaproszenie do wątku. :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://i21.tinypic.com/1pjdpt.jpg jaki piękny uśmiech ;) http://i23.tinypic.com/73l2qp.jpg :mdleje: nie codzienny widok taka wiewiórka, która się nie boi :loveu: http://images29.fotosik.pl/96/fa9c03e62d46c60d.jpg bardzo ładne macie to zdjęcie ;) Do zobaczenia w niedzielę po raz drugi :evil_lol: :loveu: Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ß@$!@ - dziękuję. :oops: Takie wiwórki to dla mnie codzienność... One aż bezczelne są, same włażą na ręce w poszukiwaniu orzeszków (jakby wokół nie leżało mich mnóstwo). Ale są jakby nie patrzeć atrakcją dla turystów. :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 serio wskakują na ręce? :) super! słyszałam tylko, że we Włoszech się nie boją, nie wiedziałam, ze w Polsce też :roll: :) Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Bo to są kaliskie wiewiórki, taki ewenement... ;) A wskakują, nawet patkant miała okazję tego doświadczyć. ;) Quote
anetta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Bardzo mi się podobają zdjęcia :multi: Widać że bawiliście się przednio :cool3: http://i22.tinypic.com/2hyh3t2.jpg super fota :lol: I tak ma być :evil_lol::evil_lol:;) Ruda piękna :loveu: i te barwy :mdleje: Zgadzam się z Agacią co to tej foty http://i23.tinypic.com/11lilub.jpg Quote
Recommended Posts