chihuahua Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Century Gothic]No i gdzie moj NIETOPEREK???[/FONT] Quote
basia bonnie Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 witamy już na śląsku :evil_lol: :loveu: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 heeej Gizmuuusieee :loveu: wróciliście już? bom tęskniłyśmy....:roll: nadrobiłam zaległości... zdjątka cuuudne... Gizmuś ekstra kawaler;) a mała... no slodkooości.... pewnie już jest we Francji, to jej nie wymiziasz od nas:( no ale trudno.... chociaż ją popodziwiam:) buziaczki i dobrej nocki!! czekamy na Was u nas :loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co tu tak pusto ..... hey.....:hand: [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek']http://i21.tinypic.com/1dy2cn.png O-o ! Wujaszek się ze złocił, trzeba wiać :evil_lol: Widzę że ta psinka zaczyna z wami mieszkać :crazyeye: Kogo ona ? Wiem że się już o to pytałam ale zgubiłam twoją odpowiedź :shake: Trzeba było cofnąć się i znaleźć odpowiedź :eviltong: Brata. Ale już pojechała do Francji :placz: [quote name='_ChiQuiTa_'] Ale wam zazdroszczę jedziecie sobie do Kalisza do Dogomaniaczek, będziecie się świetnie bawić a ja siedzieć w domuuu... buu.. dlaczego ja tak daleko mieszkam... nooo dlaczego :placz::placz::placz: No wiesz... Kalisz jest 5 godzin od Bielska, nie wiem, czy to tak całkiem blisko... :evil_lol: [quote name='agaciaaa'] A tak na marginesie- ślicznego masz tygryska :loveu: uwielbiam Kubusia Puchatka i jego przyjaciół :loveu: :evil_lol: wiem, troche za stara na to jestem, ale cóż ;) Dostałam chyba na Gwiazdkę, gdy miałam 9 lat i stoi Tygrysek cały czas :loveu: Też go bardzo lubię :loveu: Wszystkim dziękuję za odwiedziny, miłe komentarze, troskę i sprzątanie galerii, jesteście kochane :loveu: Chciałam Was ogromnie przeprosić za moją nieobecność :oops: Wróciliśmy z Kalisza w niedzielę rano, ale do wtorku nie miałam internetu :angryy: A potem nagle zwaliły mi się na głowę kartkówki, sprawdziany... Poza szkołą, nauką i krótkimi spotkaniami z TZtem w tym tygodniu nie mam na nic czasu :placz: Weekend, weekend, weekend! Choć w sobotę i tak będę zajęta, bo pomagam w szkoleniu pierwszej pomocy, a w niedzielę jest festyn w Bielsku, na którym będę się zajmować psami z żywieckiego schroniska :) Bo będzie zbiórka na oba schroniska, ale niestety bielskie kierownictwo nie wykazuje żadnej chęci współpracy z wolontariuszami :angryy: Nie wiem kiedy będą zdjęcia, kiedy nadrobię te 58 wątków w subskrypcji... maybe jutro :) Tebel już we Francji, podobno bardzo jej się tam podoba :) i rośnie jak na drożdżach ;) W Kaliszu było cudownie, mam ponad 300 zdjęć :) co z tego, że 3 nocy były nieprzespane, co z tego, że daleko od domu, co z tego, że w poniedziałek byłam nieprzytomna - opłacało się, bo spędziłam te dni w towarzystwie niesamowitych ludzi i mam nadzieję, że jeszcze nieraz uda nam się to powtórzyć :loveu: Jestem z Wami dziewczyny, po woli zacznę nadrabiać :) Quote
chihuahua Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Ja tez lubie Tygryska i jeszcze Malenstwo, super Kubus Puchatek i przyjaciele rzadza!!!:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witamy! :multi: Cieszymy się bardzo, że wyjazd udany!! :multi: Czekamy cierpliwie na fotki :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :loveu:Witam Gizmusie!!!! Czekam na fotki cierpliwie(:diabloti:) Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witaj :loveu: Czekamy na fotki, a tka a propos to jak ci na imię bo zapomniałam ?:diabloti: Quote
BBeta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek']a tka a propos to jak ci na imię bo zapomniałam ?:diabloti:[/QUOTE] Justyna jej na imię :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witamy :multi: wreszcie wrócilaś ;) licze na fotki z wyjazdu :cool3: oczywiście jak znajdziesz wolną chwilke :) Pozdrawiamy i buziaki dla Gizmusia :loveu: Quote
Eriu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No, nareszcie, bo już myślałam, że Cię jacyś talibowie w samolocie porwali :D. Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Heheheh czeeść xD Cieszę się, że wszystko się udało :) Ja też uwielbiam takie wypady :D Nie moge sie już tych fotek doczekać :D:D:D Quote
Bonsai Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Justynko, tylko nie pokazuj zdjęć z imprezki, co? :cool3: Ale z zabawy Piega z Moccą możesz dać! :) Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witam Was Gizmolki szybciutko:) i spadam, bo zarobiona jestem:roll: nadrobię później.. całuski!! :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Justa, pokazuj zdjęcia z imprezki :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Justynko nie śpij, dawaj fotorelacje:loveu::cool3: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 wszyscy czekają na fotki :cool3: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 właśnie, Justyna, dawaj foty bo wróciłam :eviltong: Quote
Bonsai Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tylko zdjęcia muszą najpierw przejść przez moją cenzurę. :eviltong: No, chyba że wstawisz tylko swoje. I wspaniałych, niepowtarzalnych, jedynych w swoim rodzaju żubrów! :p Quote
anetta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tak, tak, też jestem chętna do oglądania :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Dobry wieczór wszystkim czekającym ;) [quote name='Eriu']No, nareszcie, bo już myślałam, że Cię jacyś talibowie w samolocie porwali :D.[/quote] Talibowie? W samolocie? O mamusiu... :lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Heheheh czeeść xD Cieszę się, że wszystko się udało :) Ja też uwielbiam takie wypady :D Nie moge sie już tych fotek doczekać :D:D:D[/quote] Cześć :) Tylko czemu zazwyczaj zdarzają się tak rzadko :placz: [quote name='Bonsai']Justynko, tylko nie pokazuj zdjęć z imprezki, co? :cool3: Ale z zabawy Piega z Moccą możesz dać! :)[/quote] Nie no... imprezkę sobie może odpuszczę :evil_lol: Ale na pewno jakieś wspólne będą :) Nie mam zdjęć Gizmo, muszę jakoś nadrobić czym innym :diabloti: [quote name='Bonsai']Tylko zdjęcia muszą najpierw przejść przez moją cenzurę. :eviltong: No, chyba że wstawisz tylko swoje. I wspaniałych, niepowtarzalnych, jedynych w swoim rodzaju żubrów! :p[/quote] Cenzura? Jaka cenzura? Nie ma mowy :razz: Żubry były the best :evil_lol: Dzisiaj zaglądam dopiero teraz bo byłam od 8:00 do 18:00 z moim nauczycielem z historii i dwoma uczniami z 2 LO w Raciborzu na obchodach 68 rocznicy powstania Państwa Podziemnego - jako poczet sztandarowy naszej szkoły :) Nogi bolą mnie niemiłosiernie, zmarzłam jak nigdy, ale wszystko odbyło się w miłej atmosferze i na koniec była... grochówka :evil_lol: Kaliskie fotki właśnie przechodzą moją selekcję :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 w tym raciborzu to byly szkoly z calego powiatu czy jak? bo z naszego gim. wlasnie tez gdziesz sztandarz mial jechac... Quote
Recommended Posts