Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heeej Gizmuuusieee :loveu:
wróciliście już? bom tęskniłyśmy....:roll:
nadrobiłam zaległości... zdjątka cuuudne... Gizmuś ekstra kawaler;) a mała... no slodkooości.... pewnie już jest we Francji, to jej nie wymiziasz od nas:( no ale trudno.... chociaż ją popodziwiam:)

buziaczki i dobrej nocki!!
czekamy na Was u nas :loveu:

Posted

[quote name='Pimpek']http://i21.tinypic.com/1dy2cn.png
O-o ! Wujaszek się ze złocił, trzeba wiać :evil_lol:
Widzę że ta psinka zaczyna z wami mieszkać :crazyeye: Kogo ona ?
Wiem że się już o to pytałam ale zgubiłam twoją odpowiedź :shake:

Trzeba było cofnąć się i znaleźć odpowiedź :eviltong: Brata. Ale już pojechała do Francji :placz:

[quote name='_ChiQuiTa_']
Ale wam zazdroszczę jedziecie sobie do Kalisza do Dogomaniaczek, będziecie się świetnie bawić a ja siedzieć w domuuu... buu.. dlaczego ja tak daleko mieszkam... nooo dlaczego :placz::placz::placz:

No wiesz... Kalisz jest 5 godzin od Bielska, nie wiem, czy to tak całkiem blisko... :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']
A tak na marginesie- ślicznego masz tygryska :loveu: uwielbiam Kubusia Puchatka i jego przyjaciół :loveu: :evil_lol: wiem, troche za stara na to jestem, ale cóż ;)

Dostałam chyba na Gwiazdkę, gdy miałam 9 lat i stoi Tygrysek cały czas :loveu: Też go bardzo lubię :loveu:

Wszystkim dziękuję za odwiedziny, miłe komentarze, troskę i sprzątanie galerii, jesteście kochane :loveu:

Chciałam Was ogromnie przeprosić za moją nieobecność :oops: Wróciliśmy z Kalisza w niedzielę rano, ale do wtorku nie miałam internetu :angryy: A potem nagle zwaliły mi się na głowę kartkówki, sprawdziany... Poza szkołą, nauką i krótkimi spotkaniami z TZtem w tym tygodniu nie mam na nic czasu :placz: Weekend, weekend, weekend! Choć w sobotę i tak będę zajęta, bo pomagam w szkoleniu pierwszej pomocy, a w niedzielę jest festyn w Bielsku, na którym będę się zajmować psami z żywieckiego schroniska :) Bo będzie zbiórka na oba schroniska, ale niestety bielskie kierownictwo nie wykazuje żadnej chęci współpracy z wolontariuszami :angryy:

Nie wiem kiedy będą zdjęcia, kiedy nadrobię te 58 wątków w subskrypcji... maybe jutro :)

Tebel już we Francji, podobno bardzo jej się tam podoba :) i rośnie jak na drożdżach ;)

W Kaliszu było cudownie, mam ponad 300 zdjęć :) co z tego, że 3 nocy były nieprzespane, co z tego, że daleko od domu, co z tego, że w poniedziałek byłam nieprzytomna - opłacało się, bo spędziłam te dni w towarzystwie niesamowitych ludzi i mam nadzieję, że jeszcze nieraz uda nam się to powtórzyć :loveu:

Jestem z Wami dziewczyny, po woli zacznę nadrabiać :)

Posted

Tylko zdjęcia muszą najpierw przejść przez moją cenzurę. :eviltong: No, chyba że wstawisz tylko swoje.
I wspaniałych, niepowtarzalnych, jedynych w swoim rodzaju żubrów! :p

Posted

Dobry wieczór wszystkim czekającym ;)

[quote name='Eriu']No, nareszcie, bo już myślałam, że Cię jacyś talibowie w samolocie porwali :D.[/quote]

Talibowie? W samolocie? O mamusiu... :lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']Heheheh czeeść xD
Cieszę się, że wszystko się udało :) Ja też uwielbiam takie wypady :D
Nie moge sie już tych fotek doczekać :D:D:D[/quote]

Cześć :)
Tylko czemu zazwyczaj zdarzają się tak rzadko :placz:

[quote name='Bonsai']Justynko, tylko nie pokazuj zdjęć z imprezki, co? :cool3:

Ale z zabawy Piega z Moccą możesz dać! :)[/quote]

Nie no... imprezkę sobie może odpuszczę :evil_lol: Ale na pewno jakieś wspólne będą :) Nie mam zdjęć Gizmo, muszę jakoś nadrobić czym innym :diabloti:

[quote name='Bonsai']Tylko zdjęcia muszą najpierw przejść przez moją cenzurę. :eviltong: No, chyba że wstawisz tylko swoje.
I wspaniałych, niepowtarzalnych, jedynych w swoim rodzaju żubrów! :p[/quote]

Cenzura? Jaka cenzura? Nie ma mowy :razz:

Żubry były the best :evil_lol:

Dzisiaj zaglądam dopiero teraz bo byłam od 8:00 do 18:00 z moim nauczycielem z historii i dwoma uczniami z 2 LO w Raciborzu na obchodach 68 rocznicy powstania Państwa Podziemnego - jako poczet sztandarowy naszej szkoły :) Nogi bolą mnie niemiłosiernie, zmarzłam jak nigdy, ale wszystko odbyło się w miłej atmosferze i na koniec była... grochówka :evil_lol:

Kaliskie fotki właśnie przechodzą moją selekcję :diabloti: