Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']taa było niezwykle trudne ,ale nie z powodu oblodzenia tylko za dużej ilości % we krwi :diabloti:

szczęsliwego :*

A Ty tam od razu tylko o jednym... :siara: :evil_lol:

Szczęśliwego :*

[quote name='Paulina_mickey']wszystkiego naj naj w nowym roku :D

Wzajemnie :)

[quote name='anetta']Super że sylwek się udał, ciesze się :multi:
I czekam na foty :cool3:

A czekajcie sobie... :evil_lol:

[quote name='Ewa&kumpel']Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen
ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu
niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.

Śliczne życzenia, dziękuję Kumplowcy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej! Gratuluje udanego Sylwestra :) Widok "z gory" musial byc naprawde super. Dobrze, ze Gizmus ma juz to za soba ;)

____

o widze, ze wlasnie sie na fotki zalapalam :multi:

Posted

eloł Gizmusie noworocznie!! :multi:
(w ogóle nie czuję się starsza :eviltong: :evil_lol:)

życzę Wam, aby ten nowy roczek był szczęśliwszy i pod każdym względem lepsiejszy od poprzedniego:loveu:

widziałam też zdjęcia lodowe i freesbowe:)
i chcę takie nauszniki :multi: :p
http://i12.tinypic.com/8fwchsw.jpg
gdzie się takie nabywa? :roll: koleżanka ma... ale aż z zakopca :roll:

gratuluję super sylwestra:)
ale... widzę, że Gizmuś też się baja, jak i nasza Zuzanka:(
to był jej pierwszy sylwester... strasznego stracha miała:roll:

buziaki :loveu:

Posted

Czeeeeść kochana :buzi:
Ja w końcu dotarłam do siebie :):razz:

Justyna napisał(a):
Jestem. :evil_lol:
Sylwester 07/08 okazał się najlepszym Sylwestrem w moim życiu :smile: Spędzony z TZtem i przyjaciółką - stał się niezapomnianym! Impreza toczyła się u TZta, przy fajce wodnej, graniu na gitarze, długich rozmowach i oczywiście kupie śmiechu! W nocy i nad ranem do łóżka przyszedł nawet Wibrysio, żeby trochę się pomiziać :loveu: Samą północ spędziliśmy na Dębowcu, jednym z pobliskich 'szczytów' górskich :smile: Ludzi było od groma, śniegu jeszcze więcej - a podejście pod górę okazało się niezwykle trudne, bo cała droga była oblodzona. Przynajmniej spowrotem mogliśmy jechać na tyłkach na sam dół :evil_lol: Z góry widać było całe Bielsko, ludzie świetnie się bawili, wystrzeliwały petardy... My też przynieśliśmy parę, ale jedna nie wystrzeliła tylko wybuchła na ziemi, a druga ułamała się i poleciała po ziemi, po czym podzieliła los swojej poprzedniczki :shake:

Spowrotem wracaliśmy na nogach - jedyne 1,5 godziny :evil_lol: Przyznam, że po przyjściu zmorzyło nas nieco zmęczenie i alkohol, więc zabawa trochę zwolniła tempa... :razz: Złożyliśmy życzenia rodzicom TZta, pośpiewaliśmy przy dźwiękach mojego Gibsona i zaraz przed 5:00 zmorzył nas sen... ;-) Pobudka była już o 9:00, żeby zbytnio dnia nie stracić i przygotować się na fakt, iż już jutro szkoła :p Zdjęcia z Dębowca są u TZcika na cyfrówce, ja za to mam spore zapasy fotek Wibrysa :loveu: Na pewno się Wam pochwalę :smile:

Gizmo został w domu z moim tatą. Po 2 tabletkach uspokajających wydawało się, że zrobił się trochę senny, jednak przed północą przestały działać i 3 tabletka nic nie pomogła :-( Pies przesiedział dygocząc i dysząc pod biurkiem, a tata puszczał mu coraz to inną muzykę... ;-) o 4:00 odbył ostatni spacer, a dziś już chyba wszystko wróciło do normy ;-) Mam nadzieję, że spacerów nie będą nam już wyznaczać kolejne huki petard :shake:

Teraz uciekam sprzed komputera, postaram sie wieczorem wstawić parę pinczerowatych zdjęć... :smile:

Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko i jeszcze raz wszystkiego NAJ, NAJ w Nowym, 2008 roku :loveu: :loveu: :loveu:

Wiesz, co naprawdę zazdroszczę Ci widoku tych fajerwerk z wysokości :cool3: Od jakiegoś czasu marzy mi się właśnie taki widok. Ale nic straconego, jeszcze wszystko przed nami :p
Najlepsze, że wspomnienia będziesz miała wspaniałe, a ja już nie mogę doczekać się zdjęć :cool1:

Biedny Gizmuś, strasznie przeżywał :shake: Tinkowa tez pewnie nosa spod kołdry nie wychyliła, chociaż zawsze obchodzimy się bez tabletek. Ale Niunia coraz starsza i chyba zaczniemy.

Kochana :D a tak na marginesie możesz częsciej pisać takie rozprawki :razz: Bo ja strasznie uwielbiam czytać co piszesz :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór! :)
Wczoraj mnie nie było, więc jak zwykle nagadane... :evil_lol: I bardzo się cieszę z tego powodu :loveu: Już się biorę za zaległości :)

[quote name='Julix']Hej! Gratuluje udanego Sylwestra :) Widok "z gory" musial byc naprawde super. Dobrze, ze Gizmus ma juz to za soba ;)

____

o widze, ze wlasnie sie na fotki zalapalam :multi:

Cześć :)
Niestety nie było dobrze widać miasta, bo była mgła... ale jak tylko zaczęła się północ to fajerwerki widać było na całym horyzoncie... ;)

Oj tak... a za rok znów powtórka ;)

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:jakie super freesbowe fotaski :loveu:[/FONT]

Cieszę się, że się podobają :loveu:

[quote name='Celina12']Ślicznie zdjęcie ze skaczącym Gizmusiem :loveu::loveu:

Dziękujemy Celinko bardzo, bardzo :loveu:

[quote name='Paulina_mickey']http://i13.tinypic.com/8a24qc6.jpg

eh żeby mój Miki tak biegał za zabawkami :roll:
super fotka:loveu:

Widocznie macie zbyt mało interesujące zabawki... ;) My dzisiaj szaleliśmy z piłeczką :loveu:

[quote name='diabelkowa']no to czekam na wiecej przyjemnosci :cool3:

Dla Ciebie zawsze się coś znajdzie :evil_lol: :loveu:
Tylko muszę nadrobić 70 wątków w subskrypcjach... a uwierz, że to nie łatwe :cool3:

Posted

[quote name='basia2202']eloł Gizmusie noworocznie!!
(w ogóle nie czuję się starsza )

życzę Wam, aby ten nowy roczek był szczęśliwszy i pod każdym względem lepsiejszy od poprzedniego:loveu:

widziałam też zdjęcia lodowe i freesbowe:)
i chcę takie nauszniki
http://i12.tinypic.com/8fwchsw.jpg
gdzie się takie nabywa? koleżanka ma... ale aż z zakopca

gratuluję super sylwestra
ale... widzę, że Gizmuś też się baja, jak i nasza Zuzanka:(
to był jej pierwszy sylwester... strasznego stracha miała:roll:

buziaki :loveu:

Cześć Zuzinki :loveu:

Dziękuję za śliczne życzenia i wzajemnie!

Nauszniki są super, zwłaszcza na pełne chłodu spacery, kiedy uszy odmarzają w przeciągu paru sekund =)
Ja swego czasu też dużo ich szukałam, Monika kupiła swoje w Orsay`u bodajże, ja zamówiłam przez Allegro ;)

Czytałam o Zuzankowych strachach... Kochane nasze psiaki, dobrze, że już po wszystkim :*

[quote name='Dobcia']Cześć:)

http://i7.tinypic.com/71fkznp.jpg
Gizmunio:loveu: słodko wygląda, jak tak położy uszka ' po sobie';)

Cześć Jadziu :)

Hihi, dziękujemy :loveu:

[quote name='Pianka']http://i13.tinypic.com/8a24qc6.jpg Gizmo nie połam tego:eviltong:

Myślę, że z gumowym ciężko będzie... :evil_lol:

[quote name='anetta']Eee tam, jak zepsuje to pańcia kupi nowe :evil_lol:

Co tam... :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeeść kochana :buzi:
Ja w końcu dotarłam do siebie :razz:

Wiesz, co naprawdę zazdroszczę Ci widoku tych fajerwerk z wysokości :cool3: Od jakiegoś czasu marzy mi się właśnie taki widok. Ale nic straconego, jeszcze wszystko przed nami :p
Najlepsze, że wspomnienia będziesz miała wspaniałe, a ja już nie mogę doczekać się zdjęć :cool1:

Biedny Gizmuś, strasznie przeżywał :shake: Tinkowa tez pewnie nosa spod kołdry nie wychyliła, chociaż zawsze obchodzimy się bez tabletek. Ale Niunia coraz starsza i chyba zaczniemy.

Kochana a tak na marginesie możesz częsciej pisać takie rozprawki :razz: Bo ja strasznie uwielbiam czytać co piszesz :evil_lol:

Cześć Edytko :) Słońce Ty moje :*

Oj na zdjęcia trochę trzeba będzie poczekać... wszystkie u TZta w aparacie... ;) My od 3 lat co roku jesteśmy na Dębowcu... zapraszamy do Bielska na Sylwestra :evil_lol:

Hehe, znów zaczynamy z długimi postami? :evil_lol: Ja w końcu humanistka... :diabloti: Ale wolę się wystrzegać takich poematów, bo mi ludzie z galerii uciekną :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Cześc mój pijaku :*

przyszłam dać buziaka bo zobaczysz mnie dopiero w poniedziałek :eviltong:

Od razu pijaku... Ja nie spałam na psim posłaniu :evil_lol:

Oj nie chwal się już tak... :razz: I powodzenia! Baw się dobrze! :loveu:

[quote name='agaciaaa']Czeeeść :loveu: nadrobiłam :multi: widziałam duużo fajnych foteczek :loveu:

http://i1.tinypic.com/6o0aqsw.jpg to jest super! ta rozwiane uchole.. :loveu:

Świetne fotki z szaleństw Gizmusia i Szarika! :)

Ciesze sie, że miałaś udanego sylwestra :) tylko Gizmuś bidulek.. dobrze że już po wszystkim.

Cześć imprezowiczko :loveu:

Cieszę się, że zdjęcia się podobają :)

Oj nie do końca po wszystkim, ciągle jeszcze walą petardami na spacerach... :shake:

[quote name='Pimpek']http://i7.tinypic.com/71fkznp.jpg
Jaki pychol słodziasny :loveu:

Dziękujemy :loveu:

[quote name='puchu']Te oczka uśmiechnięte :loveu:
http://i7.tinypic.com/71fkznp.jpg

I wyszła prawdziwa zajęcza natura ;)
http://i18.tinypic.com/6xilqw3.jpg

Nauszniki fajne, ale moje lepsze - różowe :evil_lol:

Dziękujemy za miłe słowa?

Różowe? O FUJ! Wynocha! :evil_lol:

[quote name='evaxon']witaneczko Molowa:loveu:

Hej Rowa :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Brywieczorek :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT]

Bry, bry Alu :loveu: :loveu: :loveu: Nasza Klasowiczko jedna... :evil_lol: