Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :loveu:

[quote name='Alicja'];)[FONT=Arial]fotki na lodzie ...super:multi:
Ozzy jak wejdzie na lód to nie wiem czemu go tak śmiesznie atakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Dziękuję :)
Lód Ozziego, czy Ozzy lód? :evil_lol:

[quote name='Olusia']http://i3.tinypic.com/8c3qv0x.jpg
Jaki cudny widoczek :loveu:

http://i5.tinypic.com/6teoytc.jpg
Jaki zmęczony Gizmol :loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :loveu:

[quote name='Pianka']Zabaw na lodzie wam sie zachciało:razz:

Ja bym nie weszła, raz pod Diana sie lód załamał:shake:

Bo my takie hardcorowce :evil_lol:

Coś poważnego? Po takich wrażeniach i ja bym pewnie się bała.

[quote name='basia bonnie']hahah:evil_lol: ja ostatnio weszłam kawałek, ale jak zobaczyłam, że moje 6,7kg (bonnie):evil_lol: idzie dalej i lód sie łamie to ja nie poszłam..:evil_lol:

biedactwo:diabloti:

nie stać ich na więcej:evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2]
a zabawy chłopaków ćliczneee:loveu:

E tam, mogłaś iść :evil_lol: Przecież Ty lżejsza od Bonnie :razz:

Posted

[quote name='Matusz']Witam w ostatni dzień starego roczku :multi::loveu::multi:

Witam cieplutko Matusz :loveu:

[quote name='Celina12']Fajerwerki, śnieg, muzyka,
już szampana każdy łyka,
Stary Rok się w Nowy zmienia,
Przeto szczęścia śle życzenia.

Śliczne życzenia Celinko, ogromnie dziękuję! :loveu:

[quote name='Tina.Sara']Szczęśliwego Nowego Roku :multi::loveu:

I wzajemnie :)

[quote name='Eriu']Tam się nie spić za bardzo i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziękuję :loveu:

[quote name='Matusz']śpicie ?????:diabloti:

Phi :diabloti: My to ranne ptaszki, od 9:00 na nogach :loveu: Choć przyznam, że chciałam się wyspać przed Sylwestrem, ale mi się nie udało... :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeeść :buzi:

No kurde widzę, że Gizmuś to odważny chłopak jest :D nic a nic się nie boi:iloveyou:

Jak przygotowania do sylwka ;>

Cześć :loveu:

Po panci to ma :evil_lol:

Hm.. na razie do mnie jeszcze nie doszło, że dzisiaj Sylwek :p Nawet nie myślałam jeszcze o tym, co na siebie włożę :evil_lol:

[quote name='diabelkowa']a ja spedzam sylwa w lozku :((

Biedna, zaanginowana Diabelkowa :* Ale Taki Sylwester też może być udany, wierzę w to :loveu:

Wszystkim Dogomaniakom, z okazji zbliżającego się wielkimi krokami Nowego Roku, życzymy spełnienia najskrytszych marzeń, niezapomnianych wrażeń wspólnie spędzonych wraz z Waszymi czworonogami i dużo szczęścia - aby 2008 rok okazał się jeszcze lepszym od tego, który właśnie mija :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć :loveu:

Po panci to ma :evil_lol:

Hm.. na razie do mnie jeszcze nie doszło, że dzisiaj Sylwek :p Nawet nie myślałam jeszcze o tym, co na siebie włożę :evil_lol:

Noooo w to nie wątpię :p

hihihi :) Spontany najlepsze :)

Dziękujemy za życzenia :)
Śliczna karteczka :loveu:

Oczywiście my też życzymy wszystkiego co najlepsze w nowym roku :buzi:

Posted

Wielu psich, końskich, kocich i wszelakich sukcesów w Nowym 2008 Roku :smile: Żeby wszystkie marzenia się spełniły i aby przyszły rok był jeszcze lepszy od mijającego :)

Posted

Coś poważnego? Po takich wrażeniach i ja bym pewnie się bała.

Tja prawie umarłam na zawał. Wpadła i nie umiała wyjść. Jeszcze tam głęboko było a ona na samym środku:roll:

Posted

Kochani, witam Was wszystkich gorąco w nowym, 2008 roku! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']Noooo w to nie wątpię :p

hihihi :) Spontany najlepsze :)

Dziękujemy za życzenia :)
Śliczna karteczka :loveu:

Oczywiście my też życzymy wszystkiego co najlepsze w nowym roku :buzi:

Dziękuję Edytko :loveu:

[quote name='Tina.Sara']łaaał, śliczna kartka :loveu:

Z tamtego roku :oops: :evil_lol:

[quote name='Rinuś']ale fajna Gizmulcowa karteczka :loveu:
szczęśliwego :*:*

Dziękuję Kasiu :loveu:

[quote name='diabelkowa']zyczonka :)http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf

Świetne życzenia, dziękujemy! :multi:

[quote name='Dorkaa']Wielu psich, końskich, kocich i wszelakich sukcesów w Nowym 2008 Roku :smile: Żeby wszystkie marzenia się spełniły i aby przyszły rok był jeszcze lepszy od mijającego :)

Śliczne życzenia, dziękuję Dorkaa :) :loveu:

Posted

[quote name='Pianka']Tja prawie umarłam na zawał. Wpadła i nie umiała wyjść. Jeszcze tam głęboko było a ona na samym środku:roll:

O matko. Nie wiem, co bym zrobiła. A Ty jak się zachowałaś?

Bogu dzięki, że wszystko dobrze się skończyło...

[quote name='Olusia']Szczęśliwego Nowego Roku!
Życzy Ola z Dianką.

Ogromnie dziękujemy :)

[quote name='Pimpek']Śliczna kartka, nasza kartka dla wszystkich z dogo w naszej galerii ;)

Dziękuje - a karteczkę widziałam ;)

[quote name='Celina12']Gizmuś i jak Twój nastrój po wystrzałach???? Bardzo się bałeś Kochany????

Niestety nie było najlepiej... A myślałam, że chociaż tym razem tabletki zadziałają :(

[quote name='_ChiQuiTa_']Justynkaaaa śpisz jeszcze? :diabloti:

A wiesz, że pospałabym sobie? Ale zostałam brutalnie obudzona o 9:00, po 4 godzinach snu :placz:

Posted

Jestem. :evil_lol:
Sylwester 07/08 okazał się najlepszym Sylwestrem w moim życiu :) Spędzony z TZtem i przyjaciółką - stał się niezapomnianym! Impreza toczyła się u TZta, przy fajce wodnej, graniu na gitarze, długich rozmowach i oczywiście kupie śmiechu! W nocy i nad ranem do łóżka przyszedł nawet Wibrysio, żeby trochę się pomiziać :loveu: Samą północ spędziliśmy na Dębowcu, jednym z pobliskich 'szczytów' górskich :) Ludzi było od groma, śniegu jeszcze więcej - a podejście pod górę okazało się niezwykle trudne, bo cała droga była oblodzona. Przynajmniej spowrotem mogliśmy jechać na tyłkach na sam dół :evil_lol: Z góry widać było całe Bielsko, ludzie świetnie się bawili, wystrzeliwały petardy... My też przynieśliśmy parę, ale jedna nie wystrzeliła tylko wybuchła na ziemi, a druga ułamała się i poleciała po ziemi, po czym podzieliła los swojej poprzedniczki :shake:

Spowrotem wracaliśmy na nogach - jedyne 1,5 godziny :evil_lol: Przyznam, że po przyjściu zmorzyło nas nieco zmęczenie i alkohol, więc zabawa trochę zwolniła tempa... :razz: Złożyliśmy życzenia rodzicom TZta, pośpiewaliśmy przy dźwiękach mojego Gibsona i zaraz przed 5:00 zmorzył nas sen... ;) Pobudka była już o 9:00, żeby zbytnio dnia nie stracić i przygotować się na fakt, iż już jutro szkoła :p Zdjęcia z Dębowca są u TZcika na cyfrówce, ja za to mam spore zapasy fotek Wibrysa :loveu: Na pewno się Wam pochwalę :)

Gizmo został w domu z moim tatą. Po 2 tabletkach uspokajających wydawało się, że zrobił się trochę senny, jednak przed północą przestały działać i 3 tabletka nic nie pomogła :( Pies przesiedział dygocząc i dysząc pod biurkiem, a tata puszczał mu coraz to inną muzykę... ;) o 4:00 odbył ostatni spacer, a dziś już chyba wszystko wróciło do normy ;) Mam nadzieję, że spacerów nie będą nam już wyznaczać kolejne huki petard :shake:

Teraz uciekam sprzed komputera, postaram sie wieczorem wstawić parę pinczerowatych zdjęć... :)

Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko i jeszcze raz wszystkiego NAJ, NAJ w Nowym, 2008 roku :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

O matko. Nie wiem, co bym zrobiła. A Ty jak się zachowałaś?

Bogu dzięki, że wszystko dobrze się skończyło...

Ja właściwie nic nie zrobiłam. Była na szczęście moja siostra ze mną, ona troche mniej ważyła i pobiegła na ten lód wyciągnać Diane.
A Diana jakby nic po wyciągnięciu zaczeła biegac i zaczepiac nas do zabawy. Wariatka chyba nie zdawała sobie sprawy z powagi sytuacji:roll:

Czekamy na zdjęcia:multi:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] a podejście pod górę okazało się niezwykle trudne, bo cała droga była oblodzona.
taa było niezwykle trudne ,ale nie z powodu oblodzenia tylko za dużej ilości % we krwi :diabloti:

szczęsliwego :*

Posted

Dobry wieczór :)

Pianka napisał(a):
Ja właściwie nic nie zrobiłam. Była na szczęście moja siostra ze mną, ona troche mniej ważyła i pobiegła na ten lód wyciągnać Diane.
A Diana jakby nic po wyciągnięciu zaczeła biegac i zaczepiac nas do zabawy. Wariatka chyba nie zdawała sobie sprawy z powagi sytuacji:roll:

Czekamy na zdjęcia:multi:

No tak to jest... Jak z dziećmi z tymi naszymi czworonogami... ;)

Niebawem będą :loveu:

Dorkaa napisał(a):
Biedaczek :(

Dzisiaj dalej walą petardami... pies po 13:00 ani razu nie zrobił qpy, bo po 3 min zaczynają huczeć :shake:

Dobcia napisał(a):
Witaj Justynko:)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:loveu:

Tak:multi: czekamy na fotki Gizmusia:multi:

Cześć Jadziu :multi:

Dziękuję i wzajemnie! :loveu:

Zaraz, zaraz... ;)