pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Dobcia']Cześć Justynko:) http://i16.tinypic.com/832zkfo.jpg To zdjęcie mi się bardzo podoba:loveu: Gizmuś zdobywca:loveu: Bystra dała mu kosza... a Szarik nie:evil_lol: Cześć :) Ostatnie zdanie... no cóż, chyba nie wymaga komentarza :evil_lol: [quote name='Szarik']Szarik Lovelas ;) Tylko jajka mu się chyba z piersiami pomyliły... :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ciesze sie bardzo, że spacerek sie udał :loveu: Fotki też są super! :) http://i16.tinypic.com/832zkfo.jpg świetna! :loveu: http://i16.tinypic.com/8g4h0zr.jpg hihihi jaka pozycja :evil_lol: czekam na cd :loveu: Cześć :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :loveu: [quote name='anetta']http://i18.tinypic.com/730i7tg.jpg bassecik? :lol: Pinczerka, to było mfoto, ale już jest ok. Świetny spaceros :multi: A bassecik :cool3: Pewnie, że świetny - fotki nie oddają prawdziwego czaru tego spaceru ;) [quote name='Paulina_mickey']http://i16.tinypic.com/8g4h0zr.jpg Ale macie fajne tereny:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Wybaczcie, dzisiaj już nie wkleję zdjęć bo padam na twarz, a jutro rano trzeba wstać do szkoły :placz: Jeszcze tylko tydzień, bo od soboty ferie :diabloti: Jutro po powrocie ze szkoły wstawię resztę zdjęć ze spaceru :) Ciapa na dworze okrutna... Tymczasem dobranoc :loveu: Quote
Celina12 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O ferie już masz...jak cudnie.....poczekamy na zdjęcia. Wyśpij się Justynko:loveu: Przytul się do Gizusia-szepnij mu na uszko ,że jedna ciocia z Opola kocha Go...no i koszatniczki też-i...śpijcie....i śnijcie słodko. :loveu: Do JUTRA!!!!!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Wybaczcie, dzisiaj już nie wkleję zdjęć bo padam na twarz, a jutro rano trzeba wstać do szkoły :placz: Jeszcze tylko tydzień, bo od soboty ferie :diabloti: Jutro po powrocie ze szkoły wstawię resztę zdjęć ze spaceru :) Ciapa na dworze okrutna... Tymczasem dobranoc :loveu:[/quote] U nas też teraz będą ferie:diabloti: Dobranoc :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dzień dobry! :) [quote name='Celina12']O ferie już masz...jak cudnie.....poczekamy na zdjęcia. Wyśpij się Justynko:loveu: Przytul się do Gizusia-szepnij mu na uszko ,że jedna ciocia z Opola kocha Go...no i koszatniczki też-i...śpijcie....i śnijcie słodko. :loveu: Do JUTRA!!!!!:loveu: No jeszcze 5 dni szkoły przede mną... I masę sprawdzianów :( I mój występ ;) Bo jestem w klasie humanistyczno - artystycznej i pod kierownictwem naszego polonisty wystawiamy już po raz drugi "Dziady" :) Szepnęłam do wszystkich pokolei - Gizmuś pomerdał okonkiem i kazał przekazać gorące całuski :loveu: [quote name='Paulina_mickey']U nas też teraz będą ferie:diabloti: Dobranoc :buzi: Super, pakuj się z Mickim i przyjeżdzajcie :evil_lol: Nie wiem jak to robię, że w ogóle jestem na dogo, ten tydzień w szkole jest po prostu jedną wielką katorgą :placz: Ale wytrzymam :diabloti: DGM to nie tylko przyjemność... to też obowiązek! :cool3: Zaraz zdjęcia... :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ostatnie zdjęcia ze spaceru :) Gonitwy Gizmo i Szarika Szarik i podlizywacz Habi Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 c.d. Negruś :loveu: Szarik z pietruchą :evil_lol: To na tyle :) Quote
basia bonnie Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Heloł :loveu: spacerek widac udany! :) :) :) :) http://i12.tinypic.com/6oq1g0l.jpg aaa zaraz mu wejdzie do... ogona :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czeeeeść kochana :buzi: Te wszystkie fotki sa po prostu cudowne :iloveyou: Jestem dumna z Gizmatego :))) Quote
Celina12 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jakie piękne zabawy na śniegu...:loveu::loveu: Gizmuś dziękuje za całuski. Będą fotki z występów??? bardzo bym chciała zobaczyć.... Quote
wiq Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 trzymaj się jakoś, u mnie też zajob na całego :shake: DGM to nie tylko przyjemność... to też obowiązek! :cool3: haha, tego się trzymajmy :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry! :) No jeszcze 5 dni szkoły przede mną... I masę sprawdzianów :( I mój występ ;) Bo jestem w klasie humanistyczno - artystycznej i pod kierownictwem naszego polonisty wystawiamy już po raz drugi "Dziady" :) Nie wiem jak to robię, że w ogóle jestem na dogo, ten tydzień w szkole jest po prostu jedną wielką katorgą :placz: Ale wytrzymam :diabloti: DGM to nie tylko przyjemność... to też obowiązek! :cool3: Zaraz zdjęcia... :) Zgadza się, to obowiązek :evil_lol::evil_lol: ja jak dobrze pójdzie to żadnego spr nie będzie, jutro ma coś być z fizyki ale przełożymy na po feriach :diabloti: będą z dziadów zdjęcia ???:diabloti::diabloti: "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?" :diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']DGM to nie tylko przyjemność... to też obowiązek! :cool3: dobrze gadasz!!! :lol: Świetne fotki :loveu: i takie piękne górskie widoki :loveu: http://i16.tinypic.com/6oe25wi.jpg hehe :evil_lol: a ta pietrucha.. to naprawde pietrucha? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='basia bonnie']Heloł :loveu: spacerek widac udany! http://i12.tinypic.com/6oq1g0l.jpg aaa zaraz mu wejdzie do... ogona :diabloti: Oj bardzo udany... :) Tylko Was zabrakło :( :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeeść kochana :buzi: Te wszystkie fotki sa po prostu cudowne :iloveyou: Jestem dumna z Gizmatego :))) Cześć Edytka :loveu: Hihi, dziękujemy :) [quote name='Celina12']Jakie piękne zabawy na śniegu...:loveu::loveu: Gizmuś dziękuje za całuski. Będą fotki z występów??? bardzo bym chciała zobaczyć.... Hm, bardzo trudno zrobić jakieś ładne zdjęcie, bo cały spektakl oświetlają tylko świece i stroboskop... ostatnim razem zdjęcia z mojej cyfrówki były fatalne... Ale na pewno będą, obiecuję :loveu: [quote name='wiq']trzymaj się jakoś, u mnie też zajob na całego :shake: haha, tego się trzymajmy :evil_lol: Oj nawet sobie nie wyobrażam jak Tobie ciężko... Trzymaj sie Kochana :loveu: Niczym Kodeks Dogomaniaka... ;) [quote name='Matusz'] Zgadza się, to obowiązek :evil_lol::evil_lol: ja jak dobrze pójdzie to żadnego spr nie będzie, jutro ma coś być z fizyki ale przełożymy na po feriach :diabloti: będą z dziadów zdjęcia ???:diabloti::diabloti: "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?" :diabloti::diabloti: U mnie fizyka, angielski, matma, francuski, chemia, historia... :roll: I tak nam sporo przełożyli na po feriach. Oj widzę, że humanista obeznany... ;) Nawet tą część wystawiamy, którą zacytowałeś :) Gram kruka :evil_lol: Czarna postać :p Tak, jak pisałam wyżej - obiecuję, że coś wkleję! Już zabieramy się za kolejną sztukę - "Prawo pierwszej nocy" - komedia na całego, z tańcem i śpiewami! Wystawiamy już pod koniec lutego :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='agaciaaa']dobrze gadasz!!! :lol: Świetne fotki :loveu: i takie piękne górskie widoki :loveu: http://i16.tinypic.com/6oe25wi.jpg hehe :evil_lol: a ta pietrucha.. to naprawde pietrucha? :evil_lol: Dziękujemy ;) Gdyby naprawdę była pietruchą, to chyba nie wytrzymałaby tak długo w pysku 8-miesięcznego DONka :evil_lol: To był patyk, który w pierwotnej wersji znalazł Gizmo i był przenoszony z pyska do pyska... ;) A Jadzia ochrzciła go pietruchą :cool3: Quote
Matusz Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Oj widzę, że humanista obeznany... ;) Nawet tą część wystawiamy, którą zacytowałeś :) Gram kruka :evil_lol: Czarna postać :p Tak, jak pisałam wyżej - obiecuję, że coś wkleję! Już zabieramy się za kolejną sztukę - "Prawo pierwszej nocy" - komedia na całego, z tańcem i śpiewami! Wystawiamy już pod koniec lutego :) a jak , w końcu profil humanistyczny:diabloti::diabloti: oj biedny kruczek:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witam :evil_lol: a tu znowu nagadane:roll: ale fajne zdjecia widzialam wiec wybaczam :eviltong: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]Wow jakie tu artystyczne towarzystwo :multi: witanko witanko :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Eriu Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale fajnie :D Lubię akurat tą część dziadów :D. Jeśli Cię to pocieszy, to też mam zapiernicz jak nie wiem co. Quote
Dobcia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cześc:) http://i14.tinypic.com/8b4hetw.jpg ładnie tu Szarik wyszedł:lol: No co?:evil_lol: Patyk przypominał pietruchę:evil_lol: Ze mnie żaden humanista... nie lubiłam Dziadów i większości lektur:diabloti: Quote
Dorkaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Obejrzałam fotki i naj, naj Gizmulec sam :) :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Gdyby naprawdę była pietruchą, to chyba nie wytrzymałaby tak długo w pysku 8-miesięcznego DONka :evil_lol: To był patyk, który w pierwotnej wersji znalazł Gizmo i był przenoszony z pyska do pyska... ;) A Jadzia ochrzciła go pietruchą :cool3:[/quote] No tak właśnie myślałam :evil_lol: ale wygląda jak pietrucha :evil_lol: Życze przetrwania tego trudnego tygodnia.. u mnie dopiero sie zaczyna :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dobry wieczór :) [quote name='Matusz']a jak , w końcu profil humanistyczny:diabloti: oj biedny kruczek:diabloti: Biedny, biedny... żebyś wiedział! :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Witam :evil_lol: a tu znowu nagadane:roll: ale fajne zdjecia widzialam wiec wybaczam :eviltong: Jakie tam nagadane... Cicho jak makiem zasiał... :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wow jakie tu artystyczne towarzystwo :multi: witanko witanko :multi::multi::multi:[/FONT] Cześć Alu :) Dołączasz się? ;) [quote name='Eriu']Ale fajnie :D Lubię akurat tą część dziadów :D. Jeśli Cię to pocieszy, to też mam zapiernicz jak nie wiem co. Jest najciekawsza ze wszystkich :razz: Cierpiący z powodu braku czasu, łączmy się :multi: :evil_lol: [quote name='Dobcia']Cześc:) http://i14.tinypic.com/8b4hetw.jpg ładnie tu Szarik wyszedł:lol: No co?:evil_lol: Patyk przypominał pietruchę:evil_lol: Ze mnie żaden humanista... nie lubiłam Dziadów i większości lektur:diabloti: Cześć :) Pewnie, że przypominał :lol: Jak to mówi mój polonista - "lektury nie są od tego, aby je lubić, ale po to, żeby je znać" ;) Mi z lektur szkolnych podobał się tylko "O psie, który jeździł koleją" w 3 kl. podstawówki :evil_lol: , "Romeo i Julia" oraz "Kamienie na Szaniec". Reszty mogłoby nie być :roll: Ale zupełnie inne wrażenie odnosisz gdy czytasz, niż kiedy oglądasz :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Dorkaa']Obejrzałam fotki i naj, naj Gizmulec sam :) :loveu:[/quote] No bo on taki indywidualista... ;) [quote name='agaciaaa']No tak właśnie myślałam :evil_lol: ale wygląda jak pietrucha :evil_lol: Życze przetrwania tego trudnego tygodnia.. u mnie dopiero sie zaczyna :roll:[/quote] Dziękuję i wzajemnie - uda nam się! Wszystkim! Dogomaniacy inteligentna rasa :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 I na dobranoc trochę noworocznego Wibryska :loveu: Quote
Recommended Posts