pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='BBeta']Dzień dobry :) http://i10.tinypic.com/6ytunmg.jpg Wydaje mi się czy ten mały TROCHE podrósł... :cool3: Brzydkie żelastwo ma na szyi :diabloti: Dobry Beata :loveu: Tylko troszeczkę... :evil_lol: [quote name='Szarik']Ale charakter ma takiego samego głupolka jak kiedyś. ;) Po dzisiejszych zębach wbitych w głowę i pięknym brudnym nochalu odbitym na policzku, polemizowałabym, czy nie większego... :razz: [quote name='Celina12']Dumcia chętnie daje sie pobawić patyczkiem swoim-trzeba tylko pomóc Jej okorować go :evil_lol: Celinko, nie wiesz nawet jak ogromnie nas kusisz... ;) :loveu: [quote name='Pianka']http://i11.tinypic.com/878to4x.jpg ee Gizmo nie wiesz, że w ten ziemi są robale? a ty to zjadasz, fuj:eviltong: Samo białko :loveu: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='anetta']Nooo ja nie mam więc się zachwycam tymi :) Trzeba koniecznie na żywo zobaczyć... ;) [quote name='Dobcia']Cześć:) Gizmunio okazał sie bardzo dobrym nauczycielem... http://i7.tinypic.com/6kzb3fl.jpg ...a Szarik uczniem:cool3: Czyli zapowiada sie wyjątkowo interesujący spacer z trzema koparkami:evil_lol: Czeeeść :loveu: Hehe, Jadziu, doskonale trafiłaś w sedno... :evil_lol: Zapomniałaś o Kaji od BBety... Zresztą reszta też szybko załapie o co chodzi :diabloti: Negruś może być z siebie dumny, bo on zaczął to wszystko :cool3: [quote name='Pimpek']Ile fotek :multi: Nie no bomba ;) A tak poza tym to dobry wieczór :D Dobry wieczór :cool3: Dziękuję :loveu: Te petardy doprowadzają mnie do szału :angryy: Wieczorem nie mogłam psa wyciągnąć z bloku, a gdy mi się udało, po 5 minutach usłyszałam BUM!... BUM!... BUM!... I pies już czekał z trzęsącą się dupką pod domem... Niech już się skończą tym gnojkom petardy :shake: A co dopiero jutro nas czeka... :placz: Quote
Celina12 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wiesz jakbym się cieszyła z Waszych odwiedzin...:loveu: No właśnie te petardy-a tyle różnych wypadków jest za ich przyczyną, To jednak nie odstrasza :shake:. Biedny Gizmuś..biedne wszystkie pieski bojące się tak bardzo. Mój Hektorek właśnie śpi w...szafie....tam jest ciemno i bezpiecznie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Celina12 napisał(a):Wiesz jakbym się cieszyła z Waszych odwiedzin...:loveu: No właśnie te petardy-a tyle różnych wypadków jest za ich przyczyną, To jednak nie odstrasza :shake:. Biedny Gizmuś..biedne wszystkie pieski bojące się tak bardzo. Mój Hektorek właśnie śpi w...szafie....tam jest ciemno i bezpiecznie. Też byśmy się cieszyli :) Bardzo :loveu: Tylko czemu wszędzie tak daleko... Ale kiedyś przyjedziemy :) może nie całym stadkiem składającym się z 6 patyczaków i 2 koszatniczek... ale z Gizmusiem na pewno :loveu: Jak gdzieś w trasę się udamy... ;) Żeby te cuda na żywo zobaczyć! Hektorek ma szafę, Gizmuś wannę i biurko. Obaj mają nas, gdy serduszko tak szybko im bije. A te biedaki w schroniskach? Ich nikt nie utuli, gdy będą chować się w najciemniejszym kącie budy w jutrzejszą noc... :( Zaraz będą kolejne fotki ze spacerowania :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Ciąg dalszy nastąpił, czyli co się działo po przybyciu nad rzeczkę... ;) Podczas, gdy Gizmo, najlżejszy z naszej czwóreczki bez strachu paradował po lodzie... Ja starałam się przekonać Szarika do tego, że lód wcale nie jest taki straszny... ;) Nie było łatwo :razz: Podczas, gdy ja przekonywałam Szarika... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 ...Monika przekonywała samą siebie ;) I udało się! Podwójnie, a nawet poczwórnie, bo wszyscy stanęliśmy na lodzie :evil_lol: :multi: Quote
basia bonnie Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 lód nie jest zły :evil_lol: :evil_lol: ale nauszniki macie świetneee:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Gdy zostały przełamane "pierwsze lody" :diabloti: psy wzięło na szaleństwa... ;) A z cienkiego lodu patyczka uratował Gizmuś :loveu: KONIEC :) Quote
Celina12 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie baliście się????? Cudne te zimowe fotki....:loveu::loveu: Odległość ?-co to dla Młodych Ludzi i dzielnego Gizmusia????? Też myślę o tych Biedakach w schroniskach czy psach przywiązanych do bud-w różnym nieraz stanie :shake: :-(:-(... Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 no fajne zdjęcia na tym lodzie Tobiasz zawsze nie wiadomo szuka w tym lodzie :evil_lol::evil_lol: drapie tak jak na filmikach co kiedyś wstawiałem na balkonie na kafelkach:evil_lol: nauszniki ruulezz :diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o jak ladnie trafilam na foteczki :)) mnie sie tez szarikowe zelastwo nie podoba :P a jakby sie lod zawalil? Quote
Dorkaa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dzielny Gizmulec :) Fajne nauchole macie :) Quote
basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 eloł Gizmusie!! :multi: znalazłam chwilkę, żeby wreszcie zaglądnąć... widziałam dwóch rozrabiaków:) http://i18.tinypic.com/6yyhorb.jpg i jakieś dwie koparki :evil_lol: http://i7.tinypic.com/6kzb3fl.jpg całuskiiii!! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='basia bonnie']lód nie jest zły :evil_lol: :evil_lol: ale nauszniki macie świetneee:loveu: Pod warunkiem, że jest gruby :evil_lol: Następnego dnia poszedł z nami brat Moniki i już nie miał tyle szczęścia... :diabloti: Dziękuję :loveu: Tylko swoje zostawiłam dziś u Oli w samochodzie i mi zimno :-( Pierwsza nauszniki zauważyłaś i teraz wszyscy powtarzają, widzisz jakie odgapiary :eviltong: [quote name='Matusz']no fajne zdjęcia na tym lodzie Tobiasz zawsze nie wiadomo szuka w tym lodzie :evil_lol: drapie tak jak na filmikach co kiedyś wstawiałem na balkonie na kafelkach:evil_lol: nauszniki ruulezz :diabloti: Dziękuję ;) Za 'fajne zdjęcia' i za 'ruulezz' nauszyniki ;) :loveu: Tobiaszek mądry pies - pewnie wody szuka, bo przecież niedawno jeszcze tu była ;) [quote name='diabelkowa']o jak ladnie trafilam na foteczki :)) mnie sie tez szarikowe zelastwo nie podoba :P a jakby sie lod zawalil? Mi też się nie podoba :eviltong: Zwłaszcza, że Szarik i tak więcej czasu spędza puszczony niż na smyczy :razz: Hm, to niewielka rzeczka, w której woda sięga max do łydek... ;) Wchodziłyśmy ostrożnie, na cienki lód się nie pchałyśmy... ;) Psy zresztą też nie, no chyba, że ten mój wariat Gizmo :evil_lol: Tylko on z jego 23 kg w porównaniu do naszych 30< (liczę zaczynając od Szarika :evil_lol: ) był jak piórko :loveu: [quote name='Dorkaa']Dzielny Gizmulec :) Fajne nauchole macie :) Dziękuję :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='basia2202']eloł Gizmusie!! :multi: znalazłam chwilkę, żeby wreszcie zaglądnąć... widziałam dwóch rozrabiaków:) http://i18.tinypic.com/6yyhorb.jpg i jakieś dwie koparki :evil_lol: http://i7.tinypic.com/6kzb3fl.jpg całuskiiii!! :loveu: Basiu! :loveu: W końcu dotarłaś! :multi: Najważniejsze widziałaś... :evil_lol: Buziaki :loveu: Idę spać, trzeba spróbować choć trochę się wyspać... żeby jutro nie paść przed północą :evil_lol: Dobranoc wszystkim, jeszcze jutro zaglądnę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ;)[FONT=Arial]fotki na lodzie ...super:multi: Ozzy jak wejdzie na lód to nie wiem czemu go tak śmiesznie atakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Olusia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://i3.tinypic.com/8c3qv0x.jpg Jaki cudny widoczek :loveu: http://i5.tinypic.com/6teoytc.jpg Jaki zmęczony Gizmol :loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Zabaw na lodzie wam sie zachciało:razz: Ja bym nie weszła, raz pod Diana sie lód załamał:shake: Quote
basia bonnie Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pod warunkiem, że jest gruby :evil_lol: Następnego dnia poszedł z nami brat Moniki i już nie miał tyle szczęścia... :diabloti: Dziękuję :loveu: Tylko swoje zostawiłam dziś u Oli w samochodzie i mi zimno :-( Pierwsza nauszniki zauważyłaś i teraz wszyscy powtarzają, widzisz jakie odgapiary :eviltong: hahah:evil_lol: ja ostatnio weszłam kawałek, ale jak zobaczyłam, że moje 6,7kg (bonnie):evil_lol: idzie dalej i lód sie łamie to ja nie poszłam..:evil_lol: biedactwo:diabloti: nie stać ich na więcej:evil_lol::evil_lol: [SIZE=2] a zabawy chłopaków ćliczneee:loveu: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Witam w ostatni dzień starego roczku :multi::loveu::multi: Quote
Celina12 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, Stary Rok się w Nowy zmienia, Przeto szczęścia śle życzenia. Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku :multi::loveu: Quote
Eriu Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tam się nie spić za bardzo i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Czeeeeść :buzi: No kurde widzę, że Gizmuś to odważny chłopak jest :D nic a nic się nie boi:iloveyou: Jak przygotowania do sylwka ;> Quote
Recommended Posts