Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBeta']Dzień dobry :)

http://i10.tinypic.com/6ytunmg.jpg
Wydaje mi się czy ten mały TROCHE podrósł... :cool3: Brzydkie żelastwo ma na szyi :diabloti:

Dobry Beata :loveu:

Tylko troszeczkę... :evil_lol:

[quote name='Szarik']Ale charakter ma takiego samego głupolka jak kiedyś. ;)

Po dzisiejszych zębach wbitych w głowę i pięknym brudnym nochalu odbitym na policzku, polemizowałabym, czy nie większego... :razz:

[quote name='Celina12']Dumcia chętnie daje sie pobawić patyczkiem swoim-trzeba tylko pomóc Jej okorować go :evil_lol:

Celinko, nie wiesz nawet jak ogromnie nas kusisz... ;) :loveu:

[quote name='Pianka']http://i11.tinypic.com/878to4x.jpg ee Gizmo nie wiesz, że w ten ziemi są robale? a ty to zjadasz, fuj:eviltong:

Samo białko :loveu: :cool3:

Posted

[quote name='anetta']Nooo ja nie mam więc się zachwycam tymi :)

Trzeba koniecznie na żywo zobaczyć... ;)

[quote name='Dobcia']Cześć:)

Gizmunio okazał sie bardzo dobrym nauczycielem...
http://i7.tinypic.com/6kzb3fl.jpg
...a Szarik uczniem:cool3:
Czyli zapowiada sie wyjątkowo interesujący spacer z trzema koparkami:evil_lol:

Czeeeść :loveu:

Hehe, Jadziu, doskonale trafiłaś w sedno... :evil_lol:

Zapomniałaś o Kaji od BBety... Zresztą reszta też szybko załapie o co chodzi :diabloti: Negruś może być z siebie dumny, bo on zaczął to wszystko :cool3:

[quote name='Pimpek']Ile fotek :multi: Nie no bomba ;)
A tak poza tym to dobry wieczór :D

Dobry wieczór :cool3:
Dziękuję :loveu:

Te petardy doprowadzają mnie do szału :angryy: Wieczorem nie mogłam psa wyciągnąć z bloku, a gdy mi się udało, po 5 minutach usłyszałam BUM!... BUM!... BUM!... I pies już czekał z trzęsącą się dupką pod domem... Niech już się skończą tym gnojkom petardy :shake: A co dopiero jutro nas czeka... :placz:

Posted

Wiesz jakbym się cieszyła z Waszych odwiedzin...:loveu:

No właśnie te petardy-a tyle różnych wypadków jest za ich przyczyną, To jednak nie odstrasza :shake:. Biedny Gizmuś..biedne wszystkie pieski bojące się tak bardzo. Mój Hektorek właśnie śpi w...szafie....tam jest ciemno i bezpiecznie.

Posted

Celina12 napisał(a):
Wiesz jakbym się cieszyła z Waszych odwiedzin...:loveu:

No właśnie te petardy-a tyle różnych wypadków jest za ich przyczyną, To jednak nie odstrasza :shake:. Biedny Gizmuś..biedne wszystkie pieski bojące się tak bardzo. Mój Hektorek właśnie śpi w...szafie....tam jest ciemno i bezpiecznie.

Też byśmy się cieszyli :) Bardzo :loveu: Tylko czemu wszędzie tak daleko... Ale kiedyś przyjedziemy :) może nie całym stadkiem składającym się z 6 patyczaków i 2 koszatniczek... ale z Gizmusiem na pewno :loveu: Jak gdzieś w trasę się udamy... ;)

Żeby te cuda na żywo zobaczyć!

Hektorek ma szafę, Gizmuś wannę i biurko. Obaj mają nas, gdy serduszko tak szybko im bije. A te biedaki w schroniskach? Ich nikt nie utuli, gdy będą chować się w najciemniejszym kącie budy w jutrzejszą noc... :(

Zaraz będą kolejne fotki ze spacerowania :)

Posted

Ciąg dalszy nastąpił, czyli co się działo po przybyciu nad rzeczkę... ;)

Podczas, gdy Gizmo, najlżejszy z naszej czwóreczki bez strachu paradował po lodzie... Ja starałam się przekonać Szarika do tego, że lód wcale nie jest taki straszny... ;)

Nie było łatwo :razz:

Podczas, gdy ja przekonywałam Szarika...

Posted

Nie baliście się????? Cudne te zimowe fotki....:loveu::loveu:

Odległość ?-co to dla Młodych Ludzi i dzielnego Gizmusia?????

Też myślę o tych Biedakach w schroniskach czy psach przywiązanych do bud-w różnym nieraz stanie :shake: :-(:-(...

Posted

no fajne zdjęcia na tym lodzie

Tobiasz zawsze nie wiadomo szuka w tym lodzie :evil_lol::evil_lol: drapie tak jak na filmikach co kiedyś wstawiałem na balkonie na kafelkach:evil_lol:

nauszniki ruulezz :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']lód nie jest zły :evil_lol: :evil_lol:
ale nauszniki macie świetneee:loveu:

Pod warunkiem, że jest gruby :evil_lol: Następnego dnia poszedł z nami brat Moniki i już nie miał tyle szczęścia... :diabloti:

Dziękuję :loveu: Tylko swoje zostawiłam dziś u Oli w samochodzie i mi zimno :-(

Pierwsza nauszniki zauważyłaś i teraz wszyscy powtarzają, widzisz jakie odgapiary :eviltong:

[quote name='Matusz']no fajne zdjęcia na tym lodzie

Tobiasz zawsze nie wiadomo szuka w tym lodzie :evil_lol: drapie tak jak na filmikach co kiedyś wstawiałem na balkonie na kafelkach:evil_lol:

nauszniki ruulezz :diabloti:

Dziękuję ;) Za 'fajne zdjęcia' i za 'ruulezz' nauszyniki ;) :loveu:

Tobiaszek mądry pies - pewnie wody szuka, bo przecież niedawno jeszcze tu była ;)

[quote name='diabelkowa']o jak ladnie trafilam na foteczki :)) mnie sie tez szarikowe zelastwo nie podoba :P a jakby sie lod zawalil?

Mi też się nie podoba :eviltong: Zwłaszcza, że Szarik i tak więcej czasu spędza puszczony niż na smyczy :razz:

Hm, to niewielka rzeczka, w której woda sięga max do łydek... ;) Wchodziłyśmy ostrożnie, na cienki lód się nie pchałyśmy... ;) Psy zresztą też nie, no chyba, że ten mój wariat Gizmo :evil_lol: Tylko on z jego 23 kg w porównaniu do naszych 30< (liczę zaczynając od Szarika :evil_lol: ) był jak piórko :loveu:

[quote name='Dorkaa']Dzielny Gizmulec :)
Fajne nauchole macie :)

Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']eloł Gizmusie!! :multi:
znalazłam chwilkę, żeby wreszcie zaglądnąć...

widziałam dwóch rozrabiaków:)
http://i18.tinypic.com/6yyhorb.jpg

i jakieś dwie koparki :evil_lol:
http://i7.tinypic.com/6kzb3fl.jpg

całuskiiii!! :loveu:

Basiu! :loveu: W końcu dotarłaś! :multi:

Najważniejsze widziałaś... :evil_lol:
Buziaki :loveu:

Idę spać, trzeba spróbować choć trochę się wyspać... żeby jutro nie paść przed północą :evil_lol:

Dobranoc wszystkim, jeszcze jutro zaglądnę :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pod warunkiem, że jest gruby :evil_lol: Następnego dnia poszedł z nami brat Moniki i już nie miał tyle szczęścia... :diabloti:

Dziękuję :loveu: Tylko swoje zostawiłam dziś u Oli w samochodzie i mi zimno :-(

Pierwsza nauszniki zauważyłaś i teraz wszyscy powtarzają, widzisz jakie odgapiary :eviltong:

hahah:evil_lol: ja ostatnio weszłam kawałek, ale jak zobaczyłam, że moje 6,7kg (bonnie):evil_lol: idzie dalej i lód sie łamie to ja nie poszłam..:evil_lol:

biedactwo:diabloti:

nie stać ich na więcej:evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2]
a zabawy chłopaków ćliczneee:loveu: