agutka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 a myślicie że zagraniczne związki lepiej dbają o rasę? bzdura! cały ten pokraczny wygląd przychodzi właśnie od nich :( Pewnie jakbym się zabrała za hodowlę jakiejkolwiek rasy pewnie moje psy byłyby dyskwalifikowane bo pies miałby być funkcjonalny a nie schow ;) Wesołych Oskarki :) Quote
Oscar Patric Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Dziekuje za zyczenia :) Ogladam nie tylko polskie ale takze zagraniczne hodowle, prawda ze duzo z nich schodzi na psy, nie liczy sie nic z wyjatkiem kasy :( A gdzie dobro psow, rasy itd? Mamy w tym roku inna Wigilie niz dotychczas ale jest swietnie, Synek jak co roku dostal oplatek zyczenia :) Na dworze bylo cieplo slonce swiecilo, dlugi spacer zaliczony i wiadomo ze Ksieciu gra pierwsze skrzypce, teraz juz sobie spi w lozku z jajcami w gorze. Quote
Oscar Patric Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Wesołych Świąt! :) dziękuję:) Błogo,spokojnie i leniwie świeta Nam upływają :P Emotikony już zaś przestały mi działać,po świetach będę musiała się odchudzać,tak z 2 kg w dół i będzie git,pracuję na Symfoni aby w czerwcu mieć ją obcykaną,bo do egzaminu będzie mi potrzebna. Mamy trochę śniegu rano napadał a teraz słońce sobie świeci,przymrozki mają być do końca roku a potem zaś ma być ciepło. Quote
bety Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 U nas też święta leniwe. Emotikonki u mnie też padły, coś chyba znowu przy dogo grzebali i ci co używają IE mają problemy. Pzdr Quote
agutka Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 buźki te mi nie działają ;) wszystkiego dobrego po świętach ;) Quote
Oscar Patric Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 hej wszystkim :) Rano u Nas -9,torchę poszczypało,w poniedziałek zaś ma śnieg padać,jak nigdy do tąd Synek nie cieszy się ze śniegu,wogóle taki jakiś markotny chodzi jak nie On. Quote
Oscar Patric Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Coś naszkrobię z życia jedynaka,jak to jest... :P Niby Oscar jest TTB ale jak czyta się o cechach bullowanych,to Synek żadnej z niej nie ma,a jak napisałabym jakie cechy ma On,to nie pokrywa się z tym jakie TTB są,doszłam do wniosku że mój pies jest jedyny w swoim rodzaju i trzaba to zaakceptować,bo tak musi być poprostu. TTB są: -szczęśliwe -radosne -mają świra na punkcie zabawek -lubią skakać do gryzaka -uwielbiją pływać i skakać -potrafią jakieś zwierzę bądź psa zaakceptować(albo jedno i drugie) -potrafią bawić się ze swoim pobratyńcem -lubią czas spędzać se swoim Panem i bawić się z Nim A Syno tylko dwie pierwsze cechy ma, resztę nie stety nie,nawet nigdy nie miała jak był młodszy. Zapomniałam dodać że TTb lubią i dzieci i innych ludzi a Księciu nie koniecznie ich lubi Quote
phase Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 U nas tylko mróz, śniegu nie ma. :( Witanko po świąteczne. ;) Quote
Oscar Patric Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 U nas tylko mróz, śniegu nie ma. :( Witanko po świąteczne. ;) U Nas jest jedno i drugie,ale śniegu dużo nie mamy hej,hej :) Quote
Dzikie nieporadne Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 U nas też nie ma śniegu ale...jest mróz :/ To Oskarek jest wyjątkowy, tylko się cieszyć ! Widzę że jest jak moja Lejdi, która jest przekonana że cały świat jest dla niej i w sumie w domu nie ma za bardzo okazji do wątpliwości :D Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 U nas też nie ma śniegu ale...jest mróz :/ To Oskarek jest wyjątkowy, tylko się cieszyć ! Widzę że jest jak moja Lejdi, która jest przekonana że cały świat jest dla niej i w sumie w domu nie ma za bardzo okazji do wątpliwości :D Tak,Oni są pewnie pępkiem świata,tacy nie powtarzalni ;) Dobrze że sny się nie spełniają,dzisiaj śniło mi się,że mieszkanie zmnieniliśmy na większe(to był by i może plus) i że mieliśmy szczeniaka rottka i dogo canario.Oscar niby był ale go nie widziałam :( :( :( .Więc tak nie chcę... Quote
Dzikie nieporadne Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 hahaha no XD Jakoś tak dzisiaj zimno :/ Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 hej:) witamy :) hahaha no XD Jakoś tak dzisiaj zimno :/ U Nas nawet ciepławo jest Melduję, że wróciłam na dogo ;) super :) Hejka :) hej :) Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Chciałąm edytować ale nie idzie.. Ze względu na Oscara chorobę teraz chodzimy na 4 spacerki w ciągu dnia,łącznie przez 1.5 h,basen Oscarka oddałąm znajomej,już też Synek nie będzie zażywał kąpieli w wannie z hydromasażem,tak samo zero skakania czy do do kija czy tak oraz nie ma już żadnego szału w czasie zabawy.Trochę tak dziwnie jest ale wiadomo że zdrowie Ksiecia jest najważniejsze. Quote
agutka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 a co Oskarowi?? Szukałam jakieś wzmianki i chyba coś przeoczyłam;; Quote
marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ehh, biedny Oskarek. Ale spacery spokojne też są super, nie ma co narzekać :) Byle zdrówko było :) Quote
Oscar Patric Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 a co Oskarowi?? Szukałam jakieś wzmianki i chyba coś przeoczyłam;; Reumatyzm ma boroczek Ehh, biedny Oskarek. Ale spacery spokojne też są super, nie ma co narzekać :) Byle zdrówko było :) tak masz rację zdrowie najważniejsze Lucky piesek przyjaciółki mojej mainy [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/lucky_zps1d6ec08b.jpeg.html][/URL] Quote
Recommended Posts