Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymamy kciuki żeby poszło dobrze ;)

Oj ta za chwile nowy rok , zaczniesz od nowego :D

Nie ma się co chłopakowi dziwić , pracodawcy myślą ze pracownik nie ma poza pracą życia prywatnego ehhh

Posted

Trzymamy kciuki żeby poszło dobrze ;)

Oj ta za chwile nowy rok , zaczniesz od nowego :D

Nie ma się co chłopakowi dziwić , pracodawcy myślą ze pracownik nie ma poza pracą życia prywatnego ehhh

Tak,Marcin zawsze się żali że musi chodzić na popołudniówki,3 soboty w miesiącu i ma pełno roboty,bo nie ma rodziny

Posted

w końcu Pan Księciulek.  :D

Aga,wiesz co i to pełną gębą,a ten smarkaty ma lepsze jedzonko niż Ja(bo sobie tak nie"sram" z jedzeniem jak Jemu,a Synek nawet do michy nie podejdzie,leży tylko obrażony na cały świat :diabloti: :diabloti: :diabloti: ).A jak wczoraj siostra z rękmi go karmiła,to zjadł

Posted

Aga,wiesz co i to pełną gębą,a ten smarkaty ma lepsze jedzonko niż Ja(bo sobie tak nie"sram" z jedzeniem jak Jemu,a Synek nawet do michy nie podejdzie,leży tylko obrażony na cały świat :diabloti: :diabloti: :diabloti: ).A jak wczoraj siostra z rękmi go karmiła,to zjadł

hahahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chociaż w sumie to ja też ostatnio tyle wydałam na tę moją zołzę, że mogłam sobie trochę za to nakupować, ale z drugiej strony to jestem szczęśliwa jak ją rozpieszczam. :D

Posted

hahahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chociaż w sumie to ja też ostatnio tyle wydałam na tę moją zołzę, że mogłam sobie trochę za to nakupować, ale z drugiej strony to jestem szczęśliwa jak ją rozpieszczam. :D

a wiesz że masz tak samo jak Ja :)

w przyszłym tygodniu będzie odpowiedź czy pracę dostanę,a rozmowa świetnie wypadła,byłam ponad 20 minut

Posted

No to trzymam kciuki! :)

Ja również :)

nie dziękuję aby nie zapeszyć

jak grymasi to głodóweczka :)

trzymam kciuki ;)

Księciu już kiedyś miał 2 razy głodówkę,nie jadł 4 dni,a potem dostał gorączkę,więcej tego nie praktykuję,zdrowie jego najważniejsze

Dzień doberek ;)

dobry :)

No to trzymam kciuki! :)

Czuję się źle,fatalnie i okropnie,cały dzień płaczę bo roztałam się z Marcinem na zawsze :-( :-( :-(

muszę rany wyleczyć,jakoś dojść so siebie,jak wszystko ogarnę,zaś wrócę na dogo

Posted

Wiecie co,tak sobie pomyślałam,że przez faceta nie mogę się całkowicie załamać.Wypłakałam się,wyżaliłam,po wściekałam się i powiedziałam sobie -STOP-ileż można.Postanowiłam wziąść się za siebie,od dzisiaj mam pracę,pracuję w odszkodowaniach(praca dodatkowa)oraz w CCC(praca stała).

Siostra ma wysokcie ciśnienie,dostała badanie na morfologię,mocz i cukier,mam nadzieję że to nic poważnego.

Zaś myślę nad kolejnym kursem,może jeszcze w tym roku go zacznę,zobaczę

Posted

Głowa do góry :)

Świat nie kończy się na facetach :P

Jest ciężko,boli bardzo ale dam rade,wytrzymam to

Teraz mam 3 dni zakuwania,zrobić kolejny referacik,pouczyć się mamty oraz mam do poczytania"Nędznicy II tom" oraz "Lśnienie",czekamy także na kuriera,który ma pralkę,gofrownicę i czajnik przywieść.

Na dworze jest fanie ciepło,i gdyby nie kalendarz nikt by nie pomyślał że to już listopad.

Posted

Oj tam listopad, nie listopad :eviltong:

12 lat temu, w połowie listopada, szłam w samej garsonce na swój ślub cywilny, bo tak ciepło było :D

ale nie to że narzekam,ciesze się,Ja to ciepłolubem jestem :)