Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shirrrapeira']Ja też zaproszona na pw, wpadam, ale nie mam jak pomóc, straciłam pracę i pieniądze i nawet na swoje psiaki nie wpłaciłam...[/QUOTE]

Ale dzięki, że zajrzałaś :)

[quote name='beataczl']koosiek- Maksiu nie akceptuje innych psow, czy tylko samcow
bo gdzies wczesniej byly zdjecia ze biega z innymi psami?[/QUOTE]

Max nienawidzi samców, suczki uwielbia - z wzajemnością ;)

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Enigma79']Ja po otrzymaniu danych do przelewu wpłacę 20 zł. Może ktoś pomoże poprzez bazarek zebrać trochę $ bo z 1 zł na koncie faktycznie sytuacja źle wygląda...[/QUOTE]

Ślicznie dziękuję, zaraz podeślę nr konta :)
Mam trochę ciuchów, które nie zeszły na poprzednim bazarku i kilka nowych, w przyszłym tygodniu wystawię, ale dużo się z tego nie uzbiera :(

Posted

Kurczę, widzę, że jesteś koosiek z Warszawy. Wiem, że w pojedynkę ciężko cokolwiek zdziałać ale Warszawa to duuuuże miasto i aż wierzyć się nie chce, że nie ma nikogo,kto by mógł pomóc : nie macie TOZ-u ? żadnych organizacji, DT ? W małych miejscowościach, wsiach jest trudniej ale czy w tak dużym mieście nie znajdzie się nikt, kto zechciałby pomóc ? (doskonale zdaję sobie sprawę z tego ILE bid jest wszędzie... ale mimo wszystko powinno być łatwiej znaleźć inne rozwiązanie niż morbital)

Posted

Organizacji w Warszawie jest mnóstwo. Ale czasem trudno znaleźć pomoc dla psa w pilnej potrzebie, a co dopiero dla takiego, któremu "tylko" brakuje na hotel... Bo zapsienie jest wszędzie ogromne :(

Morbital groził mu ze strony poprzedniej właścicielki - chciała go uśpić, bo atakował jej pozostałe psy. Teraz nie wchodzi w grę, ale nie wiem, co będzie, jeśli nie uzbieram pieniędzy :(

Posted

Smutne to ,że Max został bez pieniedzy na oplacenie hoteliku a ma tylko jedną deklarację stała na 20zł.Może pisanie pw do osob ,ktore wplacaly wczesniej te pieniądze na ratowanie Maxa by coś dało? Choć część osób może zareaguje na taką prośbę i podaruje/wpłaci ile będzie moglo? Nie każdy śledzi wątki psów,ktorym pomaga/pomagalo i pewnie nie wszyscy teraz wiedzą ,że Max został bez szansy na oplacenie hoteliku.Pewnie już koosiek pisala do darczyńców,ale trudno znależć inne wyjście ,prócz pisania próśb do innych ludzi z dogo.

Posted

koosiek ja tez dorzuce do bazarku , bo z kasa u mnie krucho i w stale deklaracje nie moge sie bawic.
moze ktos sie skusi na nowy komplet, na ktory ma rachunek na zdaje sie ponad 300 zł.
wiec jak cos to PW i podesle Ci fotki i opis do bazarku.

Posted

Gdzie aktualnie przebywa Max? Przepraszam, ale nie przeczytalam calego watku...:)

Moze znajde cos zeby dorzucic do bazarku dla niego.. tylko ze dopiero bede w Polsce 18-19 grudnia wiec z ewentualna wysylka musialabym poczekac do tego czasu

Posted

[quote name='olga7']Smutne to ,że Max został bez pieniedzy na oplacenie hoteliku a ma tylko jedną deklarację stała na 20zł.Może pisanie pw do osob ,ktore wplacaly wczesniej te pieniądze na ratowanie Maxa by coś dało? Choć część osób może zareaguje na taką prośbę i podaruje/wpłaci ile będzie moglo? Nie każdy śledzi wątki psów,ktorym pomaga/pomagalo i pewnie nie wszyscy teraz wiedzą ,że Max został bez szansy na oplacenie hoteliku.Pewnie już koosiek pisala do darczyńców,ale trudno znależć inne wyjście ,prócz pisania próśb do innych ludzi z dogo.[/QUOTE]

Olga, rozsyłam gdzie się da, wczoraj kilkadziesiąt pw - poza wątkiem odpowiedziały dwie osoby :(

[quote name='golf']koosiek ja tez dorzuce do bazarku , bo z kasa u mnie krucho i w stale deklaracje nie moge sie bawic.
moze ktos sie skusi na nowy komplet, na ktory ma rachunek na zdaje sie ponad 300 zł.
wiec jak cos to PW i podesle Ci fotki i opis do bazarku.[/QUOTE]

[quote name='Bonsai']Ja mogę podarować na bazarek książkę "Chet i Bernie na tropie" oraz bandamke "Mojego Psa". Obie rzeczy nowe.[/QUOTE]

[quote name='Nooks']
Moze znajde cos zeby dorzucic do bazarku dla niego.. tylko ze dopiero bede w Polsce 18-19 grudnia wiec z ewentualna wysylka musialabym poczekac do tego czasu[/QUOTE]

Dzięki! Odezwę się wieczorem na pw :)

[quote name='Nooks']Gdzie aktualnie przebywa Max? Przepraszam, ale nie przeczytalam calego watku...:smile:[/quote]

Max mieszka w hoteliku u Sylwiaso pod Łowiczem.

[quote name='Ulka18']Koosiek, podrzuc pls nr konta na pw. Wplace 20 zl. Moze za pomoca pw uda sie zebrac troche grosza na Maxia biedaka.[/QUOTE]

Ślicznie dziękuję :)

Posted

[quote name='Enigma79']Ja po otrzymaniu danych do przelewu wpłacę 20 zł. Może ktoś pomoże poprzez bazarek zebrać trochę $ bo z 1 zł na koncie faktycznie sytuacja źle wygląda...[/QUOTE]

Bazarek dla Maksia otwarty :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197980-***-DRAMAT-MAKSA-DT-lub-u%C5%9Bpienie***-KUP-CEGIE%C5%81K%C4%98-do-17.12?p=15902084#post15902084[/URL]
prosze o pomoc w jego podnoszeniu i w wysyłaniu zaproszeń

Posted

[quote name='Shania']Poprosze o nr konta ja tez przeleję grosik od Azy i trzymam kciuki:)[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='Angi']buuu :( nie mam jak pomóc bo obiecałam już rzeczy na inny bazarek a pieniążków też nie maam ..
jedynie co to mogę go poogłaszać ..[/QUOTE]

Za ogłoszenia też będę wdzięczna :) Na pierwszej stronie jest tekst i zdjęcia!

Posted

Własnie przelałam na konto Maksia 30 zł, poprosze na tym wątku o potwierdzenie jak dojdą
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url]
dzięki
trzymaj się Maksiu:)