musia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 W tym temacie do Koosiek ostatni mój post: Właśnie dziś mija dokładnie miesiąc od zakończenia licytacji - MOJEJ torby nadal nie ma. Szkoda , że mnie oszukano. Mam nadzieję , że Maksiu mimo wszystko przez te 17 zł ( w przybliżeniu) nie zmarnieje. Quote
koosiek Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Musia, przystopuj. Torba została wysłana, nie mam wpływu na to, kiedy do Ciebie dotrze. Swoją drogą, nieraz czekałam na rzeczy z bazarków miesiąc czy dłużej i nigdy nie przyszło mi do głowy wszczynać o to awantury na wątku psa... Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 koosiek napisał(a):Max jest dzisiaj w Metrze... Wreszcie. Trzymajcie kciuki, żeby ktoś zadzwonił! No i co dzwonił ktoś?Sylwia,dziewczyny... Quote
koosiek Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Póki co telefon milczy jak zaklęty :roll: Quote
sylwiaso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Kamila Proc']czekamy na telefon... caly czasWszyscy trzymamy za Maksia kciuki:happy1:Przesyłam r-k od weta. Quote
koosiek Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Powiedzcie mi, co z Maksem jest nie tak? Jest ładny, młody, zdrowy, właściwie bezproblemowy... No co z nim jest nie tak, że nikt go nie chce? Nie miałam wczoraj ani jednego telefonu o niego :( :( Quote
sylwiaso Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 koosiek napisał(a):Powiedzcie mi, co z Maksem jest nie tak? Jest ładny, młody, zdrowy, właściwie bezproblemowy... No co z nim jest nie tak, że nikt go nie chce? Nie miałam wczoraj ani jednego telefonu o niego :( :(Koosiek jedynie trzeba wierzyć,bo wiara czyni cuda,że Maksio znajdzie dom!!!Do mnie po 3.11 ma zawitać nasza gazeta łowicka będzie wywiad i poproszę ich aby porobili pieskom zdjęcia może ktoś zauważy Maksia! Quote
Kamila Proc Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wszystko z nim w porzo, po prostu jego ludz sie na razie nie pojawil Quote
koosiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Sylwia, znasz już może koszt kastracji? Aha, i sprawdź proszę, ile jest u Ciebie na koncie na Maksa... Dobrze liczę, że mam przelać za październik 101,50 zł (80,50 zł+21 zł)? Quote
musia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Koosiek poprosiła mnie o sprostowanie na tym wątku faktu , iż nie jest oszustką. NIE JEST !!! Dotarła do mnie WRESZCIE rzeczona torba. Musiałam być mocno upierdliwą osobą , bo wreszcie ją wysłano z datą 27.10.10 roku czyli w 23 dni od zapłaty. Pozostaje tylko - nierzetelną osobą. Quote
Vlk Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 no czasem ludzie są zalatani, zwłaszcza tutaj... więc różnie bywa ;) sama też mam problem z czasem i często wyślę komuś coś później, niż zamierzałam A Maksia podniosę :) I wszystkim życzę dużo cierpliwości i dobrej energii :) Quote
Olena84 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Maksiu ja trzymam kciuki cały czas, oby wreszcie ktos konkretny sie odezwał! Quote
sylwiaso Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Koosiek ja nie muszę liczyć wiesz ,że u nas jest jak w banku- do rozliczenia 101,50 Maksia możemy już kastrować!cena 160zł + 25zł za dobę szpitaliku ale zawsze p.doktor opuszcza na szpitaliku!!! Quote
koosiek Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='sylwiaso']Koosiek ja nie muszę liczyć wiesz ,że u nas jest jak w banku- do rozliczenia 101,50 Maksia możemy już kastrować!cena 160zł + 25zł za dobę szpitaliku ale zawsze p.doktor opuszcza na szpitaliku!!![/QUOTE] Sylwia, ale ja muszę wiedzieć dokładnie - ile dni miałby być w szpitalu+koszt badania krwi, o co też prosiłam... Bez badania nie poddam psa operacji. Inna sprawa, że póki co i tak nie stać mnie na kastrację, po opłaceniu października nie zostanie nawet pełna kwota na przyszły miesiąc, nie wiem, skąd te pieniądze wezmę... Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Koosiek biochemia pełna 95zł przed operacją lub 60zł biochemia standartowa jeżeli piesek nie ma żadnych objawów żadnej choroby dla mnie Maksio jest zdrowy ale decyzja należy do Was!25zł za dobę szpitaliku zawsze coś p.doktor opuszcza!!!normalnie 3 doby są pieski! Quote
sylwiaso Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kamila Proc napisał(a):dzien dobry MaksiuI dobranoc kochane cioteczki do jutra ja już śpię smacznie na mojej kołderce!!! Quote
koosiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Przelałam 101,50 zł za październik+fiprex - jutro uzupełnię rozliczenie. Doszła wpłata Mai602 za listopad: 20 zł - bardzo dziekuję! Są jeszcze jakieś wpływy z bazarku, ale to już jutro. Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dobrze cioteczki jutro ciocia mi zrobi fotki i zobaczycie jak biegam!!!!Do jutra,:calus::buzi::calus: mocno wszystkie moje cioteczki ściskam! Quote
Recommended Posts