Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wawer']Romka kocha Maksia i dlatego mu dogadza. W/b 36 za książki, a więc 4 zł dopisuję jako dobrowolną nadpłatę z bazarku dla kolegi psa. Dzięki, Cioteczka!

Telefon wysyłam na PW.[/QUOTE]
A pewnie,ze kocha,bo psiak jest cudny.Radosny i pełen życia.trzeba będzie psiaka wziąc na spacerek kiedyś...

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj wpłaciłam do Sylwiaso ostatnie 85 zł z moich dwóch bazarków:

http://www.dogomania.pl/threads/192066-Tanie-i-fajne-książki-kucharskie-i-nie-tylko-na-hotelik-dla-Maksia-do-20.-września
http://www.dogomania.pl/threads/193089-KONIEC-Książki-dla-szczupłych-inaczej-na-hotelik-dla-Maksia-do-7.-października

Rozliczenia bazarków w pierwszych postach. Fanty w drodze są lub będą. Proszę Cioteczki, aby nie zapomniały o potwierdzeniach ich otrzymania!

Posted

Byłyśmy z Koosiek u przesympatycznej i bardzo gościnnej Sylwii. Romce nie udało się dojechać, ale za to tyle psich ogonków, łapek, łebków i jęzorków nas przywitało, że... Romka, żałuj, że tym razem nie Ciebie. :evil_lol: Maksio jest cudowny, ma mięciutką sierść, a całuje i biega szybciej niż myśli. Florcia była nieco skołowana po zabiegu i mało ją było widać, ale się pokazała. Inne pieski - to po prostu i dosłownie "czarna masa", bo jasne kolory są w zdecydowanej mniejszości. Zdjęcia mam, ale wkleję je jutro.

Posted

wawer napisał(a):
Byłyśmy z Koosiek u przesympatycznej i bardzo gościnnej Sylwii. Romce nie udało się dojechać, ale za to tyle psich ogonków, łapek, łebków i jęzorków nas przywitało, że... Romka, żałuj, że tym razem nie Ciebie. :evil_lol: Maksio jest cudowny, ma mięciutką sierść, a całuje i biega szybciej niż myśli. Florcia była nieco skołowana po zabiegu i mało ją było widać, ale się pokazała. Inne pieski - to po prostu i dosłownie "czarna masa", bo jasne kolory są w zdecydowanej mniejszości. Zdjęcia mam, ale wkleję je jutro.

Wawerku,Koosiek bardzo żałuje,ze nie spotkałam się z Wami...Sylwiaso pewnie mówiła dlaczego...gdyby to było rano to byłabym na pewno...ale nic straconego,pewnie jeszcze przyjedziecie...dziekuję za książki ...Pozdrawiam serdecznie...

Posted

[quote name='Romka']Wawerku,Koosiek bardzo żałuje,ze nie spotkałam się z Wami...Sylwiaso pewnie mówiła dlaczego...gdyby to było rano to byłabym na pewno...ale nic straconego,pewnie jeszcze przyjedziecie...dziekuję za książki ...Pozdrawiam serdecznie...

Wolałabym, żeby Max szybko znalazł domek i żeby nasza następna wizyta mogła być wyłącznie towarzyska.;)

Romka, Sylwia, mogłbyście potwierdzić odbiór książek na bazarakach? Szybciej je wtedy rozliczę.

Sylwia, potwierdź proszę przy okazji odbiór obu moich ostatnich wpłat. bo na razie wychodzi, że Maksio nic ode mnie nie dostał.:-(

Posted

wawer napisał(a):
Wolałabym, żeby Max szybko znalazł domek i żeby nasza następna wizyta mogła być wyłącznie towarzyska.;)

Nawet jak Maksio znajdzie dom, to w kolejce czeka jeszcze czwórka od jego byłej właścicielki :(

Posted

koosiek napisał(a):
Nawet jak Maksio znajdzie dom, to w kolejce czeka jeszcze czwórka od jego byłej właścicielki :(

No to będziemy licytować na bazarku...;)