Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
Wymiary Maksia proszę wziąść poprawke na 1cm bo ten wiertel nie dał mi sie zmierzyć tylko jak sie przychyliłam to dawał mi buziaki!pierwsze łapki 68cm i dalej drugie 58cm!I jeszcze jedna sprawa do Wawerka i martwię sie bo Wawerku napisałaś że przesłane są pieniążki a ja ich wcale nie mam!!!Proszę sprawdż numer mojego konta!!!

A pozostałe wymiary, o które prosiłam? To istotne, żeby były wszystkie. Proszę, postaraj się domierzyć go całego.

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelałam Sylwiaso 200 zł za okres od 07.09 do 06.10: 250 zł - (30 zł od Romki + 15 zł od Sylwiaso + 5 zł, które przelałam przez pomyłkę w zeszłym miesiącu). Czyli na koncie Maksa zostało 375 zł - 250 zł = 125 zł :(

Posted

[quote name='sylwiaso']Koosiek napisz mi jeszcze raz jakie te wymiary bo ja go zmierzyłam tak jak pisałam pod pierwszymi łapkami i pod drugimi!!!czyli pewnie chodzi Ci o środek?

Obwód szyi, przednich łap, klatki piersiowej, długość grzbietu.

[quote name='Romka']Dziewczyny zerknijcie tu jest coś o kubraczkach na zimę:
http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEP%C5%81E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PS%C3%93W-BEZDOMNYCH-KTO%C5%9A-JESZCZE-CH%C4%98TNY/page175

Tak, tak, już się skontaktowałam z Adą - jeje, teraz czekam na wymiary Maksia i będę szukać jakiegoś polaru do przerobienia.

Posted

[quote name='koosiek']Przelałam Sylwiaso 200 zł za okres od 07.09 do 06.10: 250 zł - (30 zł od Romki + 15 zł od Sylwiaso + 5 zł, które przelałam przez pomyłkę w zeszłym miesiącu). Czyli na koncie Maksa zostało 375 zł - 250 zł = 125 zł :(

Rozumiem, że 15 zł od sylwiaso i 30 zł od Romki to z mojego bazarku? A ja wysłałam jeszcze 84,50 i tego nie widzę w poście rozliczeniowym.

Posted

[quote name='wawer']Rozumiem, że 15 zł od sylwiaso i 30 zł od Romki to z mojego bazarku? A ja wysłałam jeszcze 84,50 i tego nie widzę w poście rozliczeniowym.[/QUOTE]

Czekam aż Sylwia potwierdzi, że ta kwota doszła na jej konto, wtedy dopiszę ją do rozliczeń.

Posted

Koosiek poczekajcie z ubrankiem jutro dam znać bo mam u siebie fajne ubranko z polaru tylko zobaczę jutro pomoże mi mąż i przymierzymy mu!!!!Jeszcze pieniążki nie doszły 84,50 czekamy do poniedziałku!!!Mamanabank zakłada obróżkę od kleszczy bo rano leżała przy budce jak ten ćwoczek ciociny ją zsunął?to sama się dziwie!!

Posted

Wawerku podaj mi nr.tel do siebie gdybyś mogła na domowy!!!kubraczek dobry na Maksia tylko on nie chce w nim chodzić!biega w kółko mam nadzieje,że sie przyzwyczai!!Maksiuniu pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye:

Posted

Dostałam dziś pieniążki dla Maksi od Romki dała mi oczywiscie więcej pieniążków zamiast 34zł to dostałam 40zł proszę o skorygowanie,bo Romcia coś mi za dużo dała!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Dostałam dziś pieniążki dla Maksi od Romki dała mi oczywiscie więcej pieniążków zamiast 34zł to dostałam 40zł proszę o skorygowanie,bo Romcia coś mi za dużo dała!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Romka kocha Maksia i dlatego mu dogadza. W/b 36 za książki, a więc 4 zł dopisuję jako dobrowolną nadpłatę z bazarku dla kolegi psa. Dzięki, Cioteczka!

Telefon wysyłam na PW.

Posted

[quote name='koosiek']Czyli mam dopisać do rozliczenia 40 zł?[/QUOTE]

Tak, ja wpłacę Sylwii różnicę z bazarku pomniejszoną o 36 zł od Romki, czyli 113 - 36 = 77. Plus ewentualne nadwyżki, jak się jeszcze jakieś trafią na moje konto.

Posted

Koosiek, Twoja skrzynka nie odbiera wiadomości. A moja odpowiedź była taka, że możemy się spotkać na trasie, nie musisz specjalnie jechać do Wawra, jak Ci nie po drodze. Podaj tylko, gdzie mielibyśmy Cię "złapać".