pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Fado, co my z Tobą zrobimy Biedaku? :( Quote
UBOCZE Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Fado smutny jest i chory...:-( Do pomocy nikt nieskory?:shake: Przydałby się jakiś grosik...:roll: Fado bardzo, bardzo prosi... Quote
AlfaLS Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 W tej chwili finansowo nie dam rady pomóc ale wątek zapisuję i pomyślę ;). Quote
UBOCZE Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Słodki Fado, smutna psina... Że tak biedny, ludzka wina. Więc sięgnijmy do kieszeni, Niech los psiaka się odmieni... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ważne, że już Cioteczki zaglądają do naszego Fado - już od razu lepiej, gdy wątek hopa do góry... Quote
zeberka4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Faduś hopsaj do góry chłopcze, bede zaglądała,jezeli gdzies jest jakis opisik do olgoszen to chetnie porobie i allegro tez chetnie mu zrobię, przydałoby sie wyroznione ale ktoś musiałby opłacic koszt:12,50zł ja na chwile obecną pienieznie pomóc nie mogę ale moze cos na bazarek ktoś wyskrobię, na chwile obecną sama zastanawiam sie czy cos mam zeby mu jakoś pomóc, choc sama zbieram na karme dla kotki. zajrze tu póxniej napewno Quote
polubek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 jestem ubocze powolutku wracam na dogo więc będzie mnie trochę więcej wszędzie może nie od razu ale z czasem znowu polubka będzie wszędzie full Quote
UBOCZE Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 polubek napisał(a):jestem ubocze powolutku wracam na dogo więc będzie mnie trochę więcej wszędzie może nie od razu ale z czasem znowu polubka będzie wszędzie full Cieszę się bardzo!!!:multi::multi::multi: Bo naprawdę tu na dogo wiele osób stęskniło się za obecnością Polubka!!!:lol::lol::lol: Quote
polubek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 UBOCZE napisał(a): Bo naprawdę tu na dogo wiele osób stęskniło się za obecnością Polubka!!!:lol::lol::lol: a trzeba scidać polubka, zaglądałam i czytałam pw trzeba było mnie przygnać za uszy za nos za..... Quote
Alexandra29 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No jestem Fadusiu u Ciebie. W tej chwili finansowo nie mogę wesprzeć, ale postaram się rozruszać trochę wątek zapraszając ludzi. Quote
Nayantara Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Fadusiu bido. Melduję się z pustym portfelem ale mnóstwem chęci do rozkulania wieści o Tobie ; ] Quote
TERESA BORCZ Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ubocze, dzieki za link, musimy siezwołać liczniej, szkoda że pies cierpi, skoro już znalazł jakąś pomoc to trzeba ja rozszerzyć. czy on jest w dt, czy trzeba szukać. czy ten guz jest operacyjny? czy nie można by zastosować theranekronu (jadu tarantuli) który ostatnio jest dostępny? jest wiele pytań ale najważniejsze czy chcemy mu pomóc, jeśli odpowiedz jest tak to rozsyłamy, wątek nie może tak tylko egzystować podrzucaniem. dołożę się ale nieco póżniej, już wszystko rozdałam, i mam dwa niespodziewane nadplanowe, ogromne biedy na szpitalikowym dt. Nie chcę zapomnieć!!! jakby mnie nie było z kasą do końca miesiaca to proszę o przypominajkę. wracam jak tylko jakiś mądry pomysł mi wpadnie do głowy oprócz kasy.:shake: Quote
UBOCZE Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dziękuję Wam Wszystkim za przybycie!!!:multi::multi::multi: Naprawdę rozpropagowanie wątku tego uroczego biedaka też ważne...;) Quote
UBOCZE Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):szkoda że pies cierpi, skoro już znalazł jakąś pomoc to trzeba ja rozszerzyć. czy on jest w dt, czy trzeba szukać. czy ten guz jest operacyjny? czy nie można by zastosowac theranekronu (jadu tarantuli) który ostatnio jest dostępny? jest wiele pytań ale najważniejsze czy chcemy mu pomóc, jeśli dpowiedz jest tak to rozsyłamy, wątek nie może tak tylko egzystować podrzucaniem. dołożę się ale nieco póżniej, już wszystko rozdałam, i mam dwa niespodziewane nadplanowe, ogromne biedy na szpitalikowym dt. Nie chcę zapomnieć!!! jakby mnie nie było z kasą do końca miesiaca to proszę o przypominajkę. wracam jak tylko jakiś mądry pomysł mi wpadnie do głowy oprócz kasy. Najdokładniej wie to na pewno bubu. Myślę, że jeszcze dziś odpowie... Quote
zeberka4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 staram sie zapraszać ludzi,mam nadzieje ze przybedą Quote
Nayantara Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Cioteczki i wujowie jak rozsyłacie to dawajcie link do pierwszego postu a nie ostatniego ; ] Ja dostałam do ostatniego dlatego zwracam na to uwagę ; ] Quote
zeberka4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 wybacz, zapomniałam dać pierwszy i ostatni mi sie dało,ale wazne ze jesteś! Quote
maarit Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jestem i ja... No mój Misiek jak nic... tylko mój ma 4lata... Wymiękam :( na poczatku chociaz baner wstawię... Quote
mari23 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Gonia13 napisał(a):Jestem i ja... No mój Misiek jak nic... tylko mój ma 4lata... Wymiękam :( na poczatku chociaz baner wstawię... no i jestem też ja... wrzucę go na naszą-klasę, postaram się też allegro może zrobić... no i wpłacę coś, ale na razie jednorazowo - ilość stałych deklaracji oraz czterołapnych podopiecznych w domu.... przekroczyła u mnie granice zdrowego rozsądku.... Quote
maarit Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 mari23 napisał(a):no i jestem też ja... wrzucę go na naszą-klasę, postaram się też allegro może zrobić... no i wpłacę coś, ale na razie jednorazowo - ilość stałych deklaracji oraz czterołapnych podopiecznych w domu.... przekroczyła u mnie granice zdrowego rozsądku.... Dzięki Marysiu że jesteś i że mnie nie pogoniłaś ;) Quote
Recommended Posts