Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faduś hopsaj do góry chłopcze,
bede zaglądała,jezeli gdzies jest jakis opisik do olgoszen to chetnie porobie i allegro tez chetnie mu zrobię, przydałoby sie wyroznione ale ktoś musiałby opłacic koszt:12,50zł
ja na chwile obecną pienieznie pomóc nie mogę ale moze cos na bazarek ktoś wyskrobię, na chwile obecną sama zastanawiam sie czy cos mam zeby mu jakoś pomóc, choc sama zbieram na karme dla kotki.
zajrze tu póxniej napewno

Posted

polubek napisał(a):
jestem ubocze powolutku wracam na dogo więc będzie mnie trochę więcej wszędzie może nie od razu ale z czasem znowu polubka będzie wszędzie full

Cieszę się bardzo!!!:multi::multi::multi:

Bo naprawdę tu na dogo wiele osób stęskniło się za obecnością Polubka!!!:lol::lol::lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):

Bo naprawdę tu na dogo wiele osób stęskniło się za obecnością Polubka!!!:lol::lol::lol:

a trzeba scidać polubka, zaglądałam i czytałam pw trzeba było mnie przygnać za uszy za nos za.....

Posted

Ubocze, dzieki za link, musimy siezwołać liczniej, szkoda że pies cierpi, skoro już znalazł jakąś pomoc to trzeba ja rozszerzyć. czy on jest w dt, czy trzeba szukać. czy ten guz jest operacyjny? czy nie można by zastosować theranekronu (jadu tarantuli) który ostatnio jest dostępny? jest wiele pytań ale najważniejsze czy chcemy mu pomóc, jeśli odpowiedz jest tak to rozsyłamy, wątek nie może tak tylko egzystować podrzucaniem. dołożę się ale nieco póżniej, już wszystko rozdałam, i mam dwa niespodziewane nadplanowe, ogromne biedy na szpitalikowym dt. Nie chcę zapomnieć!!! jakby mnie nie było z kasą do końca miesiaca to proszę o przypominajkę. wracam jak tylko jakiś mądry pomysł mi wpadnie do głowy oprócz kasy.:shake:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
szkoda że pies cierpi, skoro już znalazł jakąś pomoc to trzeba ja rozszerzyć. czy on jest w dt, czy trzeba szukać. czy ten guz jest operacyjny? czy nie można by zastosowac theranekronu (jadu tarantuli) który ostatnio jest dostępny? jest wiele pytań ale najważniejsze czy chcemy mu pomóc, jeśli dpowiedz jest tak to rozsyłamy, wątek nie może tak tylko egzystować podrzucaniem. dołożę się ale nieco póżniej, już wszystko rozdałam, i mam dwa niespodziewane nadplanowe, ogromne biedy na szpitalikowym dt. Nie chcę zapomnieć!!! jakby mnie nie było z kasą do końca miesiaca to proszę o przypominajkę. wracam jak tylko jakiś mądry pomysł mi wpadnie do głowy oprócz kasy.

Najdokładniej wie to na pewno bubu. Myślę, że jeszcze dziś odpowie...

Posted

Gonia13 napisał(a):
Jestem i ja... No mój Misiek jak nic... tylko mój ma 4lata... Wymiękam :( na poczatku chociaz baner wstawię...

no i jestem też ja...

wrzucę go na naszą-klasę, postaram się też allegro może zrobić...
no i wpłacę coś, ale na razie jednorazowo - ilość stałych deklaracji oraz czterołapnych podopiecznych w domu.... przekroczyła u mnie granice zdrowego rozsądku....

Posted

mari23 napisał(a):
no i jestem też ja...

wrzucę go na naszą-klasę, postaram się też allegro może zrobić...
no i wpłacę coś, ale na razie jednorazowo - ilość stałych deklaracji oraz czterołapnych podopiecznych w domu.... przekroczyła u mnie granice zdrowego rozsądku....

Dzięki Marysiu że jesteś i że mnie nie pogoniłaś ;)