wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):może szczęśliwy domek u WASABI?;) Tak bardzo bym chciala... Milosci Lusi u nas by nie brakowalo!!! Jednak nie moge nic obiecac - to bardzo wazna decyzja (i niestety nie tylko moja)... Quote
jostel5 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Już raz Wasabi miała chyba taką ofertę...:) Może jednak przekona TZ-ta ,bo Lusia jest naprawdę warta grzechu! :) Quote
wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ide zrobic smaczna kolacje... TZ zaraz wraca z pracy. A potem bedzie ogladanie fotek;-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 oj warta!!!!!!! a ja byłabym spokojniejsza o nią.WASABI pracuj !!!!!:evil_lol::multi::loveu: Quote
jostel5 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kolacja musi być superrr! :) I podaj ją w przejrzystym peniuarze...! :) Quote
wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jostel5 napisał(a):Kolacja musi być superrr! :) I podaj ją w przejrzystym peniuarze...! :) Ide poszperac w szafie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jostel5 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No! I w szpilkach.Oraz z kilkoma kroplami dobrych perfum. PERWERSYJNIE...:) Quote
wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kochane, co ja bym bez was zrobila??? Dziekuje za wskazowki i rady, jak sie teraz nie uda, to ja nie wiem...:-);-):evil_lol::eviltong: Quote
elmira Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hihi,uwaga, bo dostaniemy bana za szerzenie świństewek;) Do kolacji, w tym, jakże wyszukanym stroju, proponuję lampkę wina i nastrojowe oświetlenie:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 SMACZNEGO!!!!!!! i udanego wieczoru:multi::multi::multi::multi: Quote
elmira Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziewczyny moje kochane. Przepraszam za OFF-y. Zajrzyjcie do Bolusia. http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-9-mc.-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia!/page10?p=15285667#post15285667 Ma 9 miesięcy i został sam na działkach. Nie da się ukryć, że mam słabość do rudych psów. Z Aurą zabierałyśmy już dwa psy z tamtych okolic. One są bezpieczne, ale Boluś nie. Macie jakieś pomysły? Każdy na wagę złota. Zobaczcie, jaki on śliczny i biedniutki. Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 kochana Wasabi! czekamy, może zdradzisz choć troszkę szczegóły z wczorajszego wieczoru?;) u nas jest zimno i leje, Lusia siedzi w domu, była 2 razy na spacerze, zjadła ryżu z mięsem i przychodzi dalej do kuchni, uwielbia żółty ser:crazyeye: wypatruję cioteczki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 poszłam z nią na spacer ale szybko wróciła i nie miała żadnej potrzeby, teraz leży w skarpetach:eviltong::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
wasabi81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 :-(:-(:-(:-(, niestety dziewczyny, ale nie wyglada na to zeby Lusia zamieszkala z nami:-(:-( TZ mowi ze ona jest bardzo slodka itd. ale ze on na razie nie chce psa... bardzo mi smutno- myslalam ze szanse beda wieksze... Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 ale tym się nie przejmuj!, damy radę, Lusia na teraz ma DT, i wcale nie jest dla mnie kłopotem !!!, nas bardziej interesuje jak kolacja?? stworzyłaś nastrój wg. wskazówek doświadczonych koleżanek:evil_lol:;):razz: Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Wasabi, ja tylko chcę żebyś wiedziała, że zawsze będę mówić, że szukam Lusi domku u takich ludzi jak Ty;) ale to wcale nie znaczy, że musisz ją brać, bardzo się cieszę, że jesteś zawsze na tym wątku, znasz się na żartach i bardzo kochasz zwierzaki:multi::multi::multi: Quote
wasabi81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):ale tym się nie przejmuj!, damy radę, Lusia na teraz ma DT, i wcale nie jest dla mnie kłopotem !!!, nas bardziej interesuje jak kolacja?? stworzyłaś nastrój wg. wskazówek doświadczonych koleżanek:evil_lol:;):razz: Powiem tak: wieczor byl udany;-) a TZ i tak nie dal sie przekonac:shake: kinga_kinga7 napisał(a):Wasabi, ja tylko chcę żebyś wiedziała, że zawsze będę mówić, że szukam Lusi domku u takich ludzi jak Ty;) ale to wcale nie znaczy, że musisz ją brać, bardzo się cieszę, że jesteś zawsze na tym wątku, znasz się na żartach i bardzo kochasz zwierzaki:multi::multi::multi: Jestes kochana, wiesz... dziekuje za to co piszesz!! Ja wiem ze nie "musze" brac Lusi, ale prawde mowiac juz dawno sie w niej zakochalam, i tak po cichutku sobie marzylam... Wiem ze TZ kiedys zmieni zdanie i jakis psiak znajdzie u nas dom, ale ja mialam nadzieje ze nie bede musiala czekac az tak dlugo. A Lusia to tylko do najlepszego, najwspanialszego domku pojdzie, tak??? Ja wiem ze ty wybierzesz odpowiedni:-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 tak Wasabi i mamy długo czasu na szukanie tego naj.. naj... lepszego.Zaraz wstawię zdjęcia z zabaw z Tofikiem w domu bo na dworze leje deszcz. Lusia pięknie zjadła kolację Quote
wasabi81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):tak Wasabi i mamy długo czasu na szukanie tego naj.. naj... lepszego.Zaraz wstawię zdjęcia z zabaw z Tofikiem w domu bo na dworze leje deszcz. Lusia pięknie zjadła kolację U mnie tez pogoda nie za ciekawa... jeszcze niedawno straszne upaly a teraz nagle jesien:shake: Juz nie moge sie doczekac nowych fotek:-) Quote
wasabi81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 hihihi:-) Jaka Tofik ma smieszna mine!!! kinga, chyba musisz zmniejszyc zdjecia, bo sa za duze;-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 kurcze jakie wielkie te zdjęcia nie wiem co zrobiłam! teraz idę z psami na spacer, później wpadnę na wątek . Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 My już po siku,teraz leżymy:) Quote
wasabi81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Zycze milego odpoczynku!! :-) Teraz ja niestety musze na dwie godzinki zniknac, ale wpadne na watek przed spaniem;-) Quote
Recommended Posts