Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
może szczęśliwy domek u WASABI?;)

Tak bardzo bym chciala... Milosci Lusi u nas by nie brakowalo!!! Jednak nie moge nic obiecac - to bardzo wazna decyzja (i niestety nie tylko moja)...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny moje kochane. Przepraszam za OFF-y.

Zajrzyjcie do Bolusia.
http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-9-mc.-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia!/page10?p=15285667#post15285667

Ma 9 miesięcy i został sam na działkach.

Nie da się ukryć, że mam słabość do rudych psów.
Z Aurą zabierałyśmy już dwa psy z tamtych okolic. One są bezpieczne, ale Boluś nie. Macie jakieś pomysły? Każdy na wagę złota. Zobaczcie, jaki on śliczny i biedniutki.

Posted

kochana Wasabi! czekamy, może zdradzisz choć troszkę szczegóły z wczorajszego wieczoru?;) u nas jest zimno i leje, Lusia siedzi w domu, była 2 razy na spacerze, zjadła ryżu z mięsem i przychodzi dalej do kuchni, uwielbia żółty ser:crazyeye: wypatruję cioteczki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

poszłam z nią na spacer ale szybko wróciła i nie miała żadnej potrzeby, teraz leży w skarpetach:eviltong::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

:-(:-(:-(:-(, niestety dziewczyny, ale nie wyglada na to zeby Lusia zamieszkala z nami:-(:-(
TZ mowi ze ona jest bardzo slodka itd. ale ze on na razie nie chce psa... bardzo mi smutno- myslalam ze szanse beda wieksze...

Posted

ale tym się nie przejmuj!, damy radę, Lusia na teraz ma DT, i wcale nie jest dla mnie kłopotem !!!, nas bardziej interesuje jak kolacja?? stworzyłaś nastrój wg. wskazówek doświadczonych koleżanek:evil_lol:;):razz:

Posted

Wasabi, ja tylko chcę żebyś wiedziała, że zawsze będę mówić, że szukam Lusi domku u takich ludzi jak Ty;) ale to wcale nie znaczy, że musisz ją brać, bardzo się cieszę, że jesteś zawsze na tym wątku, znasz się na żartach i bardzo kochasz zwierzaki:multi::multi::multi:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
ale tym się nie przejmuj!, damy radę, Lusia na teraz ma DT, i wcale nie jest dla mnie kłopotem !!!, nas bardziej interesuje jak kolacja?? stworzyłaś nastrój wg. wskazówek doświadczonych koleżanek:evil_lol:;):razz:

Powiem tak: wieczor byl udany;-) a TZ i tak nie dal sie przekonac:shake:

kinga_kinga7 napisał(a):
Wasabi, ja tylko chcę żebyś wiedziała, że zawsze będę mówić, że szukam Lusi domku u takich ludzi jak Ty;) ale to wcale nie znaczy, że musisz ją brać, bardzo się cieszę, że jesteś zawsze na tym wątku, znasz się na żartach i bardzo kochasz zwierzaki:multi::multi::multi:
Jestes kochana, wiesz... dziekuje za to co piszesz!! Ja wiem ze nie "musze" brac Lusi, ale prawde mowiac juz dawno sie w niej zakochalam, i tak po cichutku sobie marzylam...
Wiem ze TZ kiedys zmieni zdanie i jakis psiak znajdzie u nas dom, ale ja mialam nadzieje ze nie bede musiala czekac az tak dlugo.

A Lusia to tylko do najlepszego, najwspanialszego domku pojdzie, tak??? Ja wiem ze ty wybierzesz odpowiedni:-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
tak Wasabi i mamy długo czasu na szukanie tego naj.. naj... lepszego.Zaraz wstawię zdjęcia z zabaw z Tofikiem w domu bo na dworze leje deszcz. Lusia pięknie zjadła kolację

U mnie tez pogoda nie za ciekawa... jeszcze niedawno straszne upaly a teraz nagle jesien:shake:
Juz nie moge sie doczekac nowych fotek:-)