Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Istar19 napisał(a):
Z tego co wiem, nazywają go Miki :)

Miki - na 100%, to między innmi był powód, ze go sobie upatrzyli i wybrali.

Jutro postaram się podrzucić Państwuu kilka ksiązek o wychowaniu - cenię sobie bardzo P. Z. Mrzewińską, mam nadzieję, że skorzystają

Posted

Proszę napiszcie o kosztach podróży, czy wszystko jest OK. Zobowiązałam się pomóc i jeżeli jest taka potrzeba dotrzymam słowa. Jestem teraz bardzo zajęta, ale jak tylko mam trochę czasu staram się śledzić wieści na dogo, . Bardzo się cieszę, ze Miki znalazł dom. Jak tylko unormuję moje sprawy postaram się częściej zaglądać na forum, być bardziej aktywna i pomocna.

Posted

[quote name='Istar19']Mikiego w schronie wydano mi za darmo, więc koszty przejazdu, węgla, obroży i smyczy zamknęły się w 100zł przelanych przez właścicieli ;)[/QUOTE]

OK rozumiem. W takim razie może innej biduli postaram się chociaż trochę pomóc, a takich jest wiele na dogo. Dziękuję jeszcze raz wszystkim za tak duże zaangażowanie i pomoc. Ja właściwie poza napisaniem wątka nie wiele pomogłam, chociaż bardzo przeżywałam los Mikiego. Cieszę się i jeszcze raz wielkie dzięki.