Istar19 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Z tego co wiem, nazywają go Miki :) Quote
Jasza Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ale zdjęcia!!!! Miki - szczęściarzu!!!! Quote
henikar Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Właśnie weszłam na dogo żeby zmienić tytuł. Quote
Itske Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Istar19 napisał(a):Z tego co wiem, nazywają go Miki :) Miki - na 100%, to między innmi był powód, ze go sobie upatrzyli i wybrali. Jutro postaram się podrzucić Państwuu kilka ksiązek o wychowaniu - cenię sobie bardzo P. Z. Mrzewińską, mam nadzieję, że skorzystają Quote
henikar Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Proszę napiszcie o kosztach podróży, czy wszystko jest OK. Zobowiązałam się pomóc i jeżeli jest taka potrzeba dotrzymam słowa. Jestem teraz bardzo zajęta, ale jak tylko mam trochę czasu staram się śledzić wieści na dogo, . Bardzo się cieszę, ze Miki znalazł dom. Jak tylko unormuję moje sprawy postaram się częściej zaglądać na forum, być bardziej aktywna i pomocna. Quote
Istar19 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mikiego w schronie wydano mi za darmo, więc koszty przejazdu, węgla, obroży i smyczy zamknęły się w 100zł przelanych przez właścicieli ;) Quote
henikar Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Istar19']Mikiego w schronie wydano mi za darmo, więc koszty przejazdu, węgla, obroży i smyczy zamknęły się w 100zł przelanych przez właścicieli ;)[/QUOTE] OK rozumiem. W takim razie może innej biduli postaram się chociaż trochę pomóc, a takich jest wiele na dogo. Dziękuję jeszcze raz wszystkim za tak duże zaangażowanie i pomoc. Ja właściwie poza napisaniem wątka nie wiele pomogłam, chociaż bardzo przeżywałam los Mikiego. Cieszę się i jeszcze raz wielkie dzięki. Quote
Istar19 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja również dziękuje za pomoc, choćby zrobienie wątku i myślenie o tym cudnym psie :D Quote
Itske Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cześć, 3 książki dostarczone, w lekturkę o wychowaniu domek zaopatrzony. Quote
Recommended Posts