zuzlikowa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [B]Niewiele mogę, ale choć tyle...dla Norel...Piotra...Sojeczki[/B] [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1161093456[/URL] wyróżnione z pogrubieniem dzięki bico:loveu:...na 14 dni...niech domek pomoże znaleźć malutkiej. Muzzy...Ty wiesz:loveu:!!! Dzięki,ze miałam nad czym się po pastwić! Quote
bico Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 "Atakujemy" siła dwóch allegro:cool3::multi::loveu: Zuzliku, Muzzy - dziękujemy:lol::lol: ja niestety nie ma się znowu czym chwalić...z gazety mailowa cisza:-o:mad::-(:-( w poniedziałek tam zadzwonię po prostu...:roll: Quote
MaDi Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Piękne allegro może dzięki niemu ktoś ją wypatrzy. Może telefon do gazety będzie skuteczniejszy, zobaczymy... Quote
Mika31 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 odwiedzam i podnoszę mam nadzieje że allegro pomoże Quote
muzzy Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='zuzlikowa'][B]Niewiele mogę, ale choć tyle...dla Norel...Piotra...Sojeczki[/B] [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1161093456[/URL][/QUOTE] Kliknąłem... przeczytałem... oniemiałem... Jesteś GENIALNA! Dzięki! Naprawdę WIELKIE DZIĘKI! Oby te dwa Allegra jak najszybciej znalazły Sojce człowieka... Quote
blacky. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Sojka ma dwa allegro :D Super ! :) Oby ktoś wypatrzył pięknotkę ;) Quote
Awit Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nie mogę znaleźć linka do 1szego allegro, pomóżcie Quote
muzzy Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Awit']Nie mogę znaleźć linka do 1szego allegro, pomóżcie[/QUOTE] [quote name='Selenga']allegro dla Sojki, wyróżnione [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1156830365[/URL][/QUOTE] Tutaj się schowało :) Quote
bico Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja też jestem, ale mi tak głupio pisać nic nie wnosząc do sprawy:oops: wiec zamówiłam pakiet 50 ogłoszeń dla Sojki na bazarku ogłoszeniowym u MyszkaMiki;) Tylko jest tam kolejka, więc zrobienie tych ogłoszeń trochę potrwa:roll: No ale zawsze to zwiększa szanse Sojki na dom:cool3: Skleciłam taki mini tekst ogłoszeniowy o Sojce: [B]"Sojka została wyrzucona z samochodu na jednej ze podlubelskich wsi. Pozbyto się jej jak zbędnego balastu, mimo, że była w zaawansowanej ciąży. Jej szczeniaczki mają już domy, teraz szukamy prawdziwego domu dla ich dzielnej mamy. Sojka to mała, czarna psina z białym krawacikiem. Waży ok. 5 kg i już większa nie będzie. Ma ok. 1 roku. Mimo że życie nigdy wcześniej Sojki nie rozpieszczało, ona potrafi się nim cieszyć, a nawet uśmiechać się na całego. Sunieczka jest bardzo spokojna, lgnie do człowieka, uwielbia pieszczoty, zabawę i spacery, świetnie dogaduje się z innymi psami bez względu na ich wielkość. Sojka potrzebuje łagodnego właściciela, gdyż obawia się gwałtownych ruchów, od razu widać, że w przeszłości była bita i niechciana. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona. Do adopcji zostanie wydana po zabiegu sterylizacji. Łagodna, radosna Sojka czeka właśnie na Ciebie! Telefon kontaktowy - 604 59 18 49." ...i żeby nie być gołosłownym, link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=15082311#post15082311[/url] [/B] Quote
MaDi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='bico']Ja też jestem, ale mi tak głupio pisać nic nie wnosząc do sprawy:oops: wiec zamówiłam pakiet 50 ogłoszeń dla Sojki na bazarku ogłoszeniowym u MyszkaMiki;) Tylko jest tam kolejka, więc zrobienie tych ogłoszeń trochę potrwa:roll: No ale zawsze to zwiększa szanse Sojki na dom:cool3: Skleciłam taki mini tekst ogłoszeniowy o Sojce: [B]"Sojka została wyrzucona z samochodu na jednej ze podlubelskich wsi. Pozbyto się jej jak zbędnego balastu, mimo, że była w zaawansowanej ciąży. Jej szczeniaczki mają już domy, teraz szukamy prawdziwego domu dla ich dzielnej mamy. Sojka to mała, czarna psina z białym krawacikiem. Waży ok. 5 kg i już większa nie będzie. Ma ok. 1 roku. Mimo że życie nigdy wcześniej Sojki nie rozpieszczało, ona potrafi się nim cieszyć, a nawet uśmiechać się na całego. Sunieczka jest bardzo spokojna, lgnie do człowieka, uwielbia pieszczoty, zabawę i spacery, świetnie dogaduje się z innymi psami bez względu na ich wielkość. Sojka potrzebuje łagodnego właściciela, gdyż obawia się gwałtownych ruchów, od razu widać, że w przeszłości była bita i niechciana. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona. Do adopcji zostanie wydana po zabiegu sterylizacji. Łagodna, radosna Sojka czeka właśnie na Ciebie! Telefon kontaktowy - 604 59 18 49." ...i żeby nie być gołosłownym, link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=15082311#post15082311[/url] [/B][/QUOTE] Bico, jesteś wielka! Quote
warsawmoo Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='MaDi']Bico, jesteś wielka![/QUOTE] bosszzzeeee, wyjęłaś mi to z ust ! Bico... :loveu: Quote
Awit Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 No Sojeczko, tyle allegro pięknych, tyle ogłoszeń, domek Cie znajdzie. Quote
bico Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='MaDi']Bico, jesteś wielka![/QUOTE] hehe, jestem całkiem, ale to całkiem średniego wzrostu:D:D:D Quote
MaDi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='bico']hehe, jestem całkiem, ale to całkiem średniego wzrostu:D:D:D[/QUOTE] :ices_bla::ices_bla::smile: Quote
marra Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witajcie Dogomaniacy ! Straszna tragedia, niestety nie doczytałam środka wątku bo siedze w pracy ale Sojka to wspaniała sunia i jaka sliczna ! Koniecznie trzeba jej znaleźć kochający dom:) Trzymam kciuki i pozdrawiam :) Quote
Asencja Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jeśli dogaduje się z innymi suniami i może spać na dworze dawajcie ją na DT bezterminowy do mojego radosnego stada,taka jedna mała -udżwignę-chyba,ze potrzebuje jakiejś specjalistycznej opieki-sorry nie czytałam całego wątku Quote
zuzlikowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asencja']jeśli dogaduje się z innymi suniami i może spać na dworze dawajcie ją na DT bezterminowy do mojego radosnego stada,taka jedna mała -udżwignę-chyba,ze potrzebuje jakiejś specjalistycznej opieki-sorry nie czytałam całego wątku[/QUOTE] Z tego co wyczytałam nie potrzebuje specjalistycznego podejścia,ale gwarancji,ze jakowyś psiak jej nie podgryzie,tak jak próbuje teraz dożyca to zrobić... Mnie się ten pomysł podoba...przynajmniej mała doczeka bezpiecznie na swój domek stały, a Piotr ma dość zajęć i problemów,by jeszcze naszym maleńkim cudem się stale opiekować. Co myslicie?A może ja też nie doczytałam wszystkiego... Quote
zuzlikowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='muzzy']Kliknąłem... przeczytałem... [B]oniemiałem...[/B] Jesteś GENIALNA! Dzięki! Naprawdę WIELKIE DZIĘKI! Oby te dwa Allegra jak najszybciej znalazły Sojce człowieka...[/QUOTE] hahaha...niech choć domek głos odzyska i błyskiem dzwoni!!! Nieźle poprzeinaczałam?...ale aż się chciało jak się ma taki model i takie foty modela...nawet historyjka sama się układa. Quote
Recommended Posts