warsawmoo Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='kakadu']nikt :shake::-([/QUOTE] ojej ... a może dlatego, że wakacje ... Quote
marra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Wierzę, że będzie dobrze.Norel wracaj do zdrówka, już bliżej niż dalej a Sojka napewno znajdzie super dom :) Quote
bico Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='warsawmoo']ojej ... a może dlatego, że wakacje ...[/QUOTE] ten okres niewątpliwie nie sprzyja adopcjom niestety:( Quote
kakadu Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 dla mnie to dziwne; bo kiedy adoptowac psa jesli nie w czas wolny, kiedy mozna go lepiej poznac, oswoic ze soba; jesli ktos nie bierze latem psa ze wzgledu na wakacje to nie powinien go wziac [COLOR=Red][B]nigdy[/B][/COLOR], bo wakacje maja to do siebie, ze sie powtarzaja co roku i raz w roku pies bedzie dla takiej osoby/rodziny problemem :cool3: Quote
Ewanka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Och, jak się cieszę, że Norel się obudziła ... baaaaaaaardzo się o nią martwiłam . Teraz tylko dobry domek dla czarnulki :) Quote
marra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zgadzam się z kakadu, ludzie którzy teraz wachają się barć zwierzaki bo wakacje, będą mieli z nimi problem za rok, czy dwa o tej samej porze...potem wyrzucają z auta, przywiązują do lasu... Quote
Alexandra29 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cieszę się że Norel się obudziła:-) Szybko teraz stawaj dziewczyno na nogi. Wszyscy na Ciebie czekają! Życzę Ci szybkiego Powrotu do zdrowia A co do urlopów. Dziewczyny ale dużo ludzi już ma lub miało zarezerwowany urlop i wiadomo nie zrezygnuje przez samym wyjazdem. Ale co prawda to prawda, dużo ludzisk z kuli urlopu wyrzuca psy i koty! I to nie ludzie!!! Takim ręki nie podaję Quote
bico Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 obiecane wczorajsze ogłoszenie Sojki, było na str. 8 Dziennika Wschodniego: [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3791/sojkaogoszenie.jpg[/IMG] Moje oba psy też przybyły do mnie do domu w wakacje, właśnie ze względu na większą ilość czasu jaką mogłam im wtedy poświęcić...no ale fakt pozostaje faktem, że w wakacje adopcje to trudna sprawa:( Choć wolę ludzi, którzy jasno mówią - jedziemy na urlop, wracamy, a potem myślimy o psie, niż takich, którzy przy planowaniu urlopu o psie posiadanym lub mającym zostać adoptowanym, myślą na samym końcu lub wcale:mad::shake: Quote
muzzy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='bico']obiecane wczorajsze ogłoszenie Sojki, było na str. 8 Dziennika Wschodniego:[/QUOTE] Super! Po takim ogłoszeniu chętni powinni już walić drzwiami i oknami :) Dzięki Bico! Quote
kakadu Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 bico - wybralas moje ulubione zdjecie :loveu: cudne to ogloszenie - moze zwroci czyjas uwage dziekuje z calego serca za pomoc :Rose: Quote
MaDi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ciekawa jestem czy trafi się ktoś z ogłoszenia prasowego. Dobra robota Bico:loveu: Quote
bico Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='kakadu']bico - wybralas moje ulubione zdjecie :loveu: cudne to ogloszenie - moze zwroci czyjas uwage dziekuje z calego serca za pomoc :Rose:[/QUOTE] to i moje ulubione zdjęcie Sojki:cool3::loveu: no ale jakoś odzewu na to ogłoszenie brak:-( Quote
Awit Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No łza się sama kręci niuńka taki drobiażdżek i wokół tych 5 kilogramów tyle ciotek zaangażowanych..... Quote
_Goldenek2 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Aż dziwne, bo na ogół takie medialne sprawy mają szybkie i dobre zakończenie.... Mocno wierzę, że i Sojce gwiazdka zaświeci.... Quote
kakadu Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 najgorsze, ze to chyba dziennik jest? krotki zywot ma... Quote
marra Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 A ja wierzę że się uda, poczekajmy jeszcze trochę :) Quote
MaDi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='kakadu']najgorsze, ze to chyba dziennik jest? krotki zywot ma...[/QUOTE] Tak, tylko jedno wydanie:shake: Quote
bico Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='kakadu']najgorsze, ze to chyba dziennik jest? krotki zywot ma...[/QUOTE] Tak, to dziennik, tylko jedno wydanie. Ale dobre i to...robią grzeczność - długi tekst + kolorowe foto za free...zawsze warto spróbować...a nuż się uda... Quote
kakadu Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 nie, no pewnie, ze tak - super, ze sie zgadzaja na takie ogloszenie, a ze za darmo to juz w ogole cud! takie cudne zdjecie - dziwne, ze nikt nie zadzwonil; jeden telefon mialam, ale facet chcial rozmawiac z... leszkiem :( Quote
Ewanka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ogłoszenie świetne ... może jeszcze ktoś się odezwie, trzymam mocno kciuki za Norel i Sojkę :) Quote
muzzy Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='kakadu']jeden telefon mialam, ale facet chcial rozmawiac z... leszkiem :([/QUOTE] Może chodziło mu o Pieska Leszka? A stąd do Sojki już całkiem blisko :D Quote
warsawmoo Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 uff, nareszcie zobaczyłam to ogloszenie bico w dzienniku ... wcześniej mi sie nie wyświetlało .. Suuuper bico! :loveu: Trzymam kciuki za małą! Napewno zaraz się ktoś znajdzie.. Napewno. A jak Norel........? Quote
kakadu Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 nie wiem, jakos tak sie boje dzwonic do niej bo nie chce jej meczyc; ona ma ciagle jakas rurke chyba w tchawicy (juz sie nie dopytywalam), podobno juz sie nauczyla z nia mowic, ale na pewno nie jest latwo wiec mi glupio troche jej przeszkadzac; co do sojki to nikt nie dzwonil; za kazdym razem jak dzwoni jakis nieznany numer to mi serce bije mocniej, ale albo pomylka, albo kolezanka z komorki meza... Quote
Recommended Posts