ULKA12 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wiem, oczywiście ale zawsze warto spróbować, może wśród dzwoniących znajdzie się więcej "prawdziwych ludzi". Pozdrowienia dla Bąbelka i cierpliwości dla jego wspaniałej opiekunki, bo pewnie upilnowanie takiego młodziaka aby nie brykał to wyzwanie:lol: Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dzisiaj w tvn24 po 17 00 będzie następny reportaż o Bąblu i reszcie zwierzaków na dt u P.Iwony.Warto zobaczyć.:) A Bąbel zaczyna chodzić :) podpiera sie ścianami:) Quote
TERESA BORCZ Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Widziałam reportaż w tvn 24. Był powtarzany także w ncy.Bardzo dobrze się dzieje, napewno wśród wielu telefonów charakterze snbistycznym znajdzie się ten jedyny, tak jak było w przypadku katowckiej Lili i mikołowskich szczeniaków po zagłodzonej Nelly. W razie "zapomnienia" o Bąblu przypomnimy w odpowiednim czasie w pismach i nowym reportażu. Ważne że takie reportaże się pojawiają i może nieco z takich łobuzów jak "opiekun" Bąbla zda sobie sprawę jak łatwo może znależć się we wszystkich kanałach tv i prasie , co może zaowocować konkretnym wyrokiem jak w przypadku choćby Lili i jej opiekuna. Sąsiedzi czasem są "uczynni" a psa przy takim nagłośnieniu nietrudno rozpoznać. Quote
Wisełka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A ja kurcze nie widziałam reportażu, nie wiedziałam że ma być wrrrrrrrrrrrr :roll: Quote
Saphira Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A ja widziałam i Bąbla i Pania Iwonę. Więcej takich reportaży powinni robić. Quote
Justyna_wolontariat Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Link do programu [url]http://www.tvn24.pl/2360064,12690,0,1,1,wyrzucili-psa-z-samochodu,wideo.html[/url] Babelek naprawde dzielny chlopak, jestem ciekawa co bedzie ya te 3 tyg po sciagnieciu tych opatrunkow, gipsow Quote
migama Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 wiem ze to brzmi banalnie,Babelek jest piekny :) zasłuzył na pięny dom :) ech, oby jak najszybciej te gispy mu sciagneli, wije sie biedactwo z tymi usztywniaczami, szczeniaka rozywa energia...ech. Quote
Wisełka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Bąbel skikaj na pierwszą bo normalnie jak mógłbyś tego wymarzonego domku nie znaleźć! Quote
idusiek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 właśnie widziałam Bąbla w TV mam nadzieję że coś z tego wyjdzie ! Trzymam mocno kciuki ! Quote
ULKA12 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 To nam się gwiazda zrobiła, dzień bez Bąbla w telewizji to dzień stracony:-) Quote
Wisełka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Tylko szkoda że poważnych domków nadal brak :shake: Powodzenia Bąbelku :loveu: Quote
migama Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Halo poważny domku gdzie Ty jesteś????????? Gdzieś jest trzeba tylko odrobine szczęścia :) no bo musi gdzieś być , taki wielki świat :) a Bąbelek taaaki mały :) Quote
black_madonna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 powiedźcie mi czy jeszcze są potrzebne pieniążki, bo mam kolejną chętną osobę do wspomożenia pieniędzmi bądź karmą :) Quote
Justyna_wolontariat Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Babel yaczyna sie podbierac o meble i chodzic ciezko go juz tyle czasu tak bez ruchu utrzymac. Pieniadze sa juz nie potrzebne ale jak ktos ma karme chetnie przyjmiemy Quote
black_madonna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 To napisz jeszcze proszę jaką konkretnie karmę i adres, bo Pan zaoferował się zakupić specjalną karmę i wysłać paczką. Zgłosiła się też Pani, która sama prowadzi dom tymczasowy i chciałaby wspomóc finansowo Bąbla. Napisała, że jak nie jemu to może innemu psu się przydadzą pieniążki, także jakbyś mi podesłała jakiegoś też psa potrzebującego pilnie, to jej wyślę. Ja jestem po urlopie i nie jestem na bieżąco z wątkami, nie mogę więc sama nic zaproponować. Quote
jola_li Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Skoro Bąbelek finansowo na razie zabezpieczony, to może ktoś będzie mógł wspomóc innego biedaka:-(: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE[/URL]!! Quote
Wisełka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Justyna_wolontariat']Babel yaczyna sie podbierac o meble i chodzic ciezko go juz tyle czasu tak bez ruchu utrzymac. Pieniadze sa juz nie potrzebne ale jak ktos ma karme chetnie przyjmiemy[/QUOTE] Ale pieniądze są zapewnione na długi czas czy na teraz?? Quote
Asior Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [url]http://kundelki.com.pl/2010/07/kundelka-wyrzucono-z-jadacego-samochodu/[/url] :) Quote
mysza 1 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Widziałam Bąbelka w telewizji a na dogo nie mogłam zlokalizować. Dzięki Jolu ;) Cudowny, ile się musiał nacierpieć przez tych zwyrodnialców. Quote
Wisełka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Panuje tu jakaś niezdrowa cisza :roll: Nikt nie zagląda :roll: Quote
jusstyna85 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Justyna dzisiaj wszystko napisze,bo miała problem z netem a nie chciała zapeszać wcześniej Będą dobre wieści :) Quote
Recommended Posts