Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, oczywiście ale zawsze warto spróbować, może wśród dzwoniących znajdzie się więcej "prawdziwych ludzi". Pozdrowienia dla Bąbelka i cierpliwości dla jego wspaniałej opiekunki, bo pewnie upilnowanie takiego młodziaka aby nie brykał to wyzwanie:lol:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam reportaż w tvn 24. Był powtarzany także w ncy.Bardzo dobrze się dzieje, napewno wśród wielu telefonów charakterze snbistycznym znajdzie się ten jedyny, tak jak było w przypadku katowckiej Lili i mikołowskich szczeniaków po zagłodzonej Nelly. W razie "zapomnienia" o Bąblu przypomnimy w odpowiednim czasie w pismach i nowym reportażu. Ważne że takie reportaże się pojawiają i może nieco z takich łobuzów jak "opiekun" Bąbla zda sobie sprawę jak łatwo może znależć się we wszystkich kanałach tv i prasie , co może zaowocować konkretnym wyrokiem jak w przypadku choćby Lili i jej opiekuna. Sąsiedzi czasem są "uczynni" a psa przy takim nagłośnieniu nietrudno rozpoznać.

Posted

wiem ze to brzmi banalnie,Babelek jest piekny :) zasłuzył na pięny dom :) ech, oby jak najszybciej te gispy mu sciagneli, wije sie biedactwo z tymi usztywniaczami, szczeniaka rozywa energia...ech.

Posted

Halo poważny domku gdzie Ty jesteś????????? Gdzieś jest trzeba tylko odrobine szczęścia :) no bo musi gdzieś być , taki wielki świat :) a Bąbelek taaaki mały :)

Posted

To napisz jeszcze proszę jaką konkretnie karmę i adres, bo Pan zaoferował się zakupić specjalną karmę i wysłać paczką.

Zgłosiła się też Pani, która sama prowadzi dom tymczasowy i chciałaby wspomóc finansowo Bąbla. Napisała, że jak nie jemu to może innemu psu się przydadzą pieniążki, także jakbyś mi podesłała jakiegoś też psa potrzebującego pilnie, to jej wyślę. Ja jestem po urlopie i nie jestem na bieżąco z wątkami, nie mogę więc sama nic zaproponować.

Posted

Skoro Bąbelek finansowo na razie zabezpieczony, to może ktoś będzie mógł wspomóc innego biedaka:-(:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE[/URL]!!

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Babel yaczyna sie podbierac o meble i chodzic ciezko go juz tyle czasu tak bez ruchu utrzymac.

Pieniadze sa juz nie potrzebne ale jak ktos ma karme chetnie przyjmiemy[/QUOTE]
Ale pieniądze są zapewnione na długi czas czy na teraz??