Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jusstyna85']Masz już dane,czy wysłać konto Justyny?[/QUOTE]

tak, dziekuje, juz doszlo na pw, w tych dniach siostra wysle przelew

Babelku, trzymaj sie, obserwuj sobie koty i ucz sie zycia, ta wiedza Ci sie pozniej przyda, gdy wyzdrowiejesz i bedziesz chcial sie z nimi zaprzyjaznic. Koty moga do Ciebie przychodzic pospac, np na Tobie, bo jestes puszysty i cieply, a one to lubia. Babel, jestes tak piekny, ze gdybym byla w Polsce, to juz bys byl moj...

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']

Na 1 str jest zestawienie wpłat dla małego proszę sprawdzić jeżeli kogoś pominęłam[/QUOTE]

Myślę, że moja wpłata też powinna już dotrzeć, ale nie wpisałam nicku z dogo w tytule:oops:

Posted

i jeszcze jedno,
Mam egipskie duperele (śmierdzidełko, kadzidełka i przyrząd do kadzidełek, herbata karkade, papirus) które chętnie przeznaczę na bazarek, jeśli ktoś miałby czas, żeby się tym zająć

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=Red]A ja zapraszam na bazarek z którego dochód w 50% przeznaczę dla tego biednego maluszka :([/COLOR][/SIZE][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189113-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-wyrzuconego-z-auta-ONka-i-Jamnicz%C4%85-Skarpet%C4%99-do-24.07.-godz.22.00?p=15033536#post15033536[/URL]

Posted

Jeszcze raz jutro sprawdzę jeszcze dochodzą wpłaty.

Myślę, ze do jutra uzbiera sie całe 800 zł i będę mogła zapłacic fakturę wstawię.

Bąbel dostaje dodatkowo Otossan lek na wspomaganie dla połamanych psów tyle nowego u Bąbla a juz nie kolorem różowym jest cały zabandażowany a białym bo różowy coć mu sie nie podobał i zjadł.

Posted

wyślijcie mi proszę nr konta na pw. Ja korzystałam do przelewu z numeru który był na pierwszej stronie przez jakiś czas i nie wiem teraz czy nadal to samo konto obowiązuje, a znalazłam osobę która też chciałaby coś wpłacić na malce i chcę jej przekazać dane do przelewu :)