karolciasz28 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jestem poogłaszam bo na domek najwyższa pora. Quote
Hotel KADIF Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Trafiłam tu po banerku w beciowym podpisie! :loveu: Sunieczka jest przepiękna i przypomina mi Ereczkę pod każdym względem, prawda beciu? I charakter i postawa... Tylko kolor inny. Będę zaglądać do Niuni! :loveu: Banerka niestety nie wezmę,bo nie mam miejsca! :-( Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 DIF napisał(a): Będę zaglądać do Niuni! :loveu: Zaglądaj DIF-uniu i dzięki że nas odwiedziłaś....:lol: Quote
Becia66 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ciotki wredne jesteście. Nasza księżniczka samotna, nikt do niej dzisiaj nie zaglądnął ....:mad: Quote
Becia66 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Witaj maleńka. Pewnie siedzisz w budce bo leje non-stop. Quote
Hotel KADIF Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 becia66 napisał(a):Witaj maleńka. Pewnie siedzisz w budce bo leje non-stop. U Was leje a u nas do wczoraj nie było czym oddychać...:roll: Dzisiaj trochę się ochłodziło, ale właśnie wychodzi słońce i pewnie zaraz będzie znowu duchota!:shake: Quote
majuska Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 W tym roku jakieś to lato na Podkarpaciu do d...., dzisiaj to był dzień w stylu późny listopad, podobno Emilka ma nową koleżankę, jakaś sunia nowa trafiła do przytuliska, wyrzucono ją z auta...:shake: Quote
Becia66 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 To znowu ja malutka kruszynko. Poruszyłas moje serce ale widzę że innym ciotkom to wisi.... Quote
majuska Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 O już, już...awanturuje się ciotka...może i coś wisi, ale na pewno nie Emilka ;) Quote
Becia66 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 majuska napisał(a):O już, już...awanturuje się ciotka...może i coś wisi, ale na pewno nie Emilka ;) Tobie nie wisi - to wiem, Florentynka Moszną zajęta - rozgrzeszam, Figa33 wczasuje. A co z resztą ? Karolciu gdzie jesteś ? obiecałaś ogłoszenia dla naszej księżniczki, a czas płynie..... Quote
karolciasz28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jestem, zaraz się zajmę bo dopiero skończyłam odnawiać Bursztynowi ;-) Quote
majuska Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 O ..i Karolci sie dostało:evil_lol: Beciu, Karolcia to na zakretach nie wyrabia z tymi ogłoszeniami :) Quote
karolciasz28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 majuska napisał(a):O ..i Karolci sie dostało:evil_lol: Beciu, Karolcia to na zakretach nie wyrabia z tymi ogłoszeniami :) Taa to już drugi raz dzisiaj;):evil_lol: powiedziano mi na pw,różne rzeczy chociaż zbytnio to się nie przejmuję, a dostało mi się właśnie za ogłoszenia:evil_lol: ale za to że zrobiłam.. za dużo:diabloti: Quote
Becia66 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 karolciasz28 napisał(a):Taa to już drugi raz dzisiaj;):evil_lol: powiedziano mi na pw,różne rzeczy chociaż zbytnio to się nie przejmuję, a dostało mi się właśnie za ogłoszenia:evil_lol: ale za to że zrobiłam.. za dużo:diabloti: no to ciekawe....a czy kiedykolwiek może być za dużo ? Quote
Florentynka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja tam na wszelki wypadek zaglądam do Emilki, żeby mi Becia czego nie urwała... Quote
karolciasz28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 becia66 napisał(a):no to ciekawe....a czy kiedykolwiek może być za dużo ? No to właśnie ale przeszkadzało bo ja zrobiłam więcej od tego kogoś i on był zły bo ja zrobiłam tyle a on/a zrobił/a tyle i było więcej od jej/jego ogłoszeń, i po prostu był zazdrosny:roll:;) Quote
Florentynka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ludzie to mają problemy... Ja to bym się cieszyła z każdego dodatkowego ogłoszenia, nie rozumiem pretensji w tej sprawie. Czy u Was naprawdę leje? U nas słońce, w Mosznie słońce, w Opolu też... Emilka - trzymaj się kobieto. Ja naprawdę tak sobie myślę, że któraś ciotka mogłaby sobie zrobić tydzień wakacji pod Krakowem - z Emilką. Moje psiska potrafią działać cuda. Niech ja się tylko odgrzebie spod tej moszny... Quote
karolciasz28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 U nas nie leje, jest tak gorąco że nie ma czym oddychać ;-) Quote
Becia66 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 karolciasz28 napisał(a):U nas nie leje, jest tak gorąco że nie ma czym oddychać ;-) no co ty Karolciu, u nas w Rzeszowie dzisiaj 24 stopnie, słońce i fajne rzeżkie powietrze. Od soboty ma być jazda z upałami.... Quote
karolciasz28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nie będziecie krzyczały że za dużo?:roll::p kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, gumtree, morusek, animalia, e-zwierzak, mam misia, pineska, psiamania, pet world, ojej, rzeszowiak, kundelek, szerlok-Rzeszów, petsy, cafeanimal, najpewniej, cret ( wyróżniłam Emilce priorytetowo), anonse ogłoszenia, top ogłoszenia, e oferty, mam ofertę, tu sprzedaj, kokosy, neeon, olx, kup sprzedaj, giełda ogłoszeń Quote
karolciasz28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 becia66 napisał(a):no co ty Karolciu, u nas w Rzeszowie dzisiaj 24 stopnie, słońce i fajne rzeżkie powietrze. Od soboty ma być jazda z upałami.... U nas 27:) Ale teraz zaczął wiać fajny wiaterek:p Quote
zerduszko Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Co za cudeńko piękne, nic tylko brać i kochać. Jak oglądam filmik, to jakbym moja lalkę widziała :( Quote
majuska Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Karolciu seredczne podziękowania za ogromną robotę dla Emileńki: Quote
Recommended Posts