Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emilką nikt się nie interesuje , Jej trzeba jakiś zmasowany atak ogłoszeniowy zrobić , bo ciężko będzie
śliczna , miła , delikatna ...ech..

muszę wymyślić dla niej coś innego , przejrzałam ogłoszenia w allegro..matko...ile tych bid , a każda cudo , do wzięcia już , natychmiast

a wczoraj mnie podkusiło aby napisać do gościa , który ogłaszał raz pisał mix sznaucerka z jamnikiem , raz mix sznaucerka z chartem ( jak by nie było różnicy żadnej...):shake:
bo facet napisał ,że pies radosny , uwielbia zabawy .. a tu patrzę leży na boku strasznie smutna chudzina , oczka jakieś takie zapadnięte..
zapytałam się dlaczego pies jest taki chudy , wygląda ,że jeść nie dostaje wcale ,że smutny i apatyczny ..
i gość o dziwo odpowiedział ,że nieprawda ,że dopiero co biegał więc zmęczony , a chudy , bo był " po kleszczu i odrobaczeniu " ( tak napisał ) , i jak chcę to mogę skontrolować stan psa , a na koniec ,ze oferta już nieaktualna. ...
I rzeczywiście nie ma już ogłoszenia...
I szukaj wiatru w polu...
I teraz pluję sobie w brodę , tak pies mógł mieć szczęście i ktoś z ogłoszenia dałby mu dom , a teraz to nie wiem , boję się myśleć co z nim zrobią..
głupio się wtrąciłam...:lookarou:

Posted

Figuś, nie zbawimy świata, nie uratujemy wszystkich... Tyle tych ogłoszeń i bezdomnych bid, ja się w ogóle dziwię, że jeszcze ktokolwiek chce psa czasami.
Z Emilką - proponowałabym poczekać do końca wakacji, moment fatalny teraz.
Coś się wymyśli - jakiś specjalny tekst albo co...

Posted

Ogólnie to ja uważam, że Emilka się bardzo podoba, tylko dla niej specjalny dom potrzebny i to zmniejsza jej szanse..wczoraj miałam telefon o Emilkę wieczór ( z Krakowa ) ...ale.....chodziło o miłego łagodnego pieska do domu z dziećmi i raczej takiego z którym nie bedzie problemów...a tymczasem Emilka to pewnie na smyczy za bardzo nie pójdzie...proponowałam też Gucię....Pani miała sie zastanowić, ale wiem, że już nie zadzwoni.

Posted

Beciu , czy mogę wykorzystać tekst do ogłoszenia po Funi , pamiętasz? może do trzech razy sztuka , już dwóm psiakom przyniosło szczęście
tak mi bardzo do Emilki pasuje.....

Posted

figa33 napisał(a):
Beciu , czy mogę wykorzystać tekst do ogłoszenia po Funi , pamiętasz? może do trzech razy sztuka , już dwóm psiakom przyniosło szczęście
tak mi bardzo do Emilki pasuje.....

Figuniu nie pytaj mnie tylko bierz co chcesz....

Posted

Emilka coraz częściej podchodzi, coraz więcej ufa......dzisiaj tak delikatnie podbierała kiełbaskę z ręki.
Gdyby jakiś domek chciał poświęcić jej trochę czasu, dał szansę na oswojenie, to psinka z niej niesamowita się zrobi.

Posted

EMILIA jest niesamowita... ta cudowna prezencja, egipskie rysy... ogromny urok i czar..... zauroczona jestem na zabój.... jeszcze tylko żeby oswoiła się z większą pewnością siebie... Domki powinny ustawiać sie w kolejce po Emilkę....

tymczasem :

Posted

Mati - ale piękne zdjęcia zrobiłaś. Wielkie dzięki, wykorzystamy w ogłoszeniach. Prześlij mi tego czarnuszka cocera albo wklej sama na wątku boguchwalskim. Dasz sie jeszcze zabrac na sesyjke do psiaków ?

Posted

Becia66 napisał(a):
Mati - ale piękne zdjęcia zrobiłaś. Wielkie dzięki, wykorzystamy w ogłoszeniach. Prześlij mi tego czarnuszka cocera albo wklej sama na wątku boguchwalskim. Dasz sie jeszcze zabrac na sesyjke do psiaków ?

zdjecia tego czarnuszka Beciu wysłałam Ci na maila :) zaraz go wrzuce jeszcze na rzeszowiaka :)

a na zdjecia jak najbardziej dam sie zabrac :)

Posted

Majuska zobaczysz i do Emilki uśmiechnie się szczęście. Dla psiaka najważniejsze jest jedno mieć kochającego człowieka a reszta moze nie istnieć. Jak powstało te schronisko? Ile jest tam obecnie psiaków w oczekiwaniu na dom? :loveu: