Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']myślę,że bisy będą póżno,bo dużo sędziów ma ponad 80 psów-a to już jest co sędziować:lol:[/quote]

Dobrze, że mamy tylko niecałą godzinkę drogi z Cz-wy do Będzina, więc możemy tam siedzieć do samego wieczora :razz:

Posted

Witam.
Też będę na wystawie, wstyd by było gdybym nie pojechał za miedzę.
Mam Huskiego i trochę się niepokoje, że będę musiał długo z nim siedzieć i czekać na wejście na ring.
Czy nie można by zrobić żeby najpierw wchodziły te duże psy a potem te dziwne małe? W spodku huskie wchodziły pierwsze, na drugim ringu malamuty a potem inne.
Przecież to nie chodzi o mnie bo mogę czekać i pół dnia ale pies się strasznie męczy.
Co Wy na to?

Posted

[quote]Czy nie można by zrobić żeby najpierw wchodziły te duże psy a potem te dziwne małe?[/quote]
[quote]mogę czekać i pół dnia ale pies się strasznie męczy.[/quote]TO mają się męczyć te "dziwne małe"

[quote]Co Wy na to?[/quote]Raczej od nas to nie zależy tylko od organizatorów

Posted

Zwykle na krajowych wystawach jest jakaś konkurencja, w której występują psy zarejestrowane w danym związku. Tak np. było w Ustroniu, gdzie rywalizowały ze sobą same championy z Oddziału Bielskiego.
Czy w Będzinie też będzie coś takiego? - pytam, bo jestem tam zarejestrowana od tego roku...:lol:

Guest Reyes
Posted

[quote name='Alojzyna']Zwykle na krajowych wystawach jest jakaś konkurencja, w której występują psy zarejestrowane w danym związku. Tak np. było w Ustroniu, gdzie rywalizowały ze sobą same championy z Oddziału Bielskiego.
Czy w Będzinie też będzie coś takiego? - pytam, bo jestem tam zarejestrowana od tego roku...:lol:[/quote]
Podobno ma być Best oddziału Bedzin

Posted

[quote name='Xavier88']Witam.
Też będę na wystawie, wstyd by było gdybym nie pojechał za miedzę.
Mam Huskiego i trochę się niepokoje, że będę musiał długo z nim siedzieć i czekać na wejście na ring.
Czy nie można by zrobić żeby najpierw wchodziły te duże psy a potem te dziwne małe? W spodku huskie wchodziły pierwsze, na drugim ringu malamuty a potem inne.
Przecież to nie chodzi o mnie bo mogę czekać i pół dnia ale pies się strasznie męczy.
Co Wy na to?[/quote]

A co te małe sa gorsze?? Tu jestes w ogromnym błedzie. Husky sa bardziej wytrzymala rasa na rozne warunki atmosferyczne, co innego małe rasy np. mopsy czy shih tzu ktore przy wysokich temperaturach maja trudnosci z oddychaniem.
Po to sa klatki, namioty, parasole, wetylatory zeby zapewnic psu jak najlepsze warunki zeby sie mniej meczyl.

Posted

Czy ktoś może wie dokładnie jaka przewidziana jest pogoda na niedzielę ?
Oczywiście chodzi o Sląsk - wystawę będzińską :niewiem: Raz media podają
że upał 33 st c, a raz , że gwałtowne burze:stormy-sad:????????

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

Narazie pogoda sie u mnie az tak strasznie nie zapowiada no ale zobaczymy co jest w bedzinie bo to kawalek,
Wszystkim dogomaniakom i nietylko zycze powodzenia i wiiiele sukcesow

Jak cos ja jestem z dwoma pudlami apricotem (morelowym) i srebrnym
pozdrawaim

Guest Reyes
Posted

Powtórka z opola... dobrze że mam dla odmiany blisko :evil_lol:

Posted

przepraszam,ponieważ mam kłopoty z komputerem nie mogę ściągnąć planu ze strony ZK,a do tego nie mogę otworzyc wczesniejszych stron tematu. WRRRRR:mad: czy ktos mógłby mi powiedzieć o której i na którym ringu śa goldeny i labradory? Dziekuje z góry

Guest Reyes
Posted

Golden - ost sędziowana przy ringu 4 , po 27 innych psach
Labrador na 7 po 19 innych psach