Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Film z pewnością sobie obejrzę, podobnie jak śnieżne psy:) ale ekhem. Zamieszczanie linków do pirackich kopii na forach publicznych może być ścigane przez nadgorliwych cyberpolicjantów a w co cięższych przypadkach może prowadzić do blokady forum i jego zamknięcia. Tak więc lepiej usunąć te linki.

• 2 weeks later...
Posted

SH napisał(a):
Dzięki za info - na pewno pójdę latem do kina... schłodzić się :lol:

Idz, idz film widzialem wczoraj, jest po prostu swietny :)
POlecam kazdemu :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Film bardzo mi się podobał, naprawdę wzruszający. Jeszcze długo po obejrzeniu go ściskało mnie w gardle. Oczy jak można się domyśleć przez większość filmu inetensywnie mi się pociły...

Posted

Ja nie oglądałam jeszcze, bo czekam na premierę kinową. A tu niespodzianka... dzisiaj dowiedziałam się u dystrybutora filmu, że prawdopodobnie będzie wyświetlany później. Napewno nie w sierpniu ;-(.

• 2 weeks later...
Posted

Film wlasnie obejrzalam-JEST GENIALNY-ale nie na moje serduche ktore krwawi jak widzi takie sceny :-( :-( :-( :-( :-( Jednak film jest SUPER SUPER SUPER-pozycja obowiazkowa dla wszystkich haszczaczy :p
jednak film ma jeden jedyny minus-wyobrazacie sobie co bedzie po emisji tego filmu w Polsce?! Kazdy dzieciak bedzie chcial miec takiego psa :-( :shake: :-( :shake: co moze sie zle skonczyc-tak jak bylo po dalmatynczykach :shake: sama po tym filmie chcialam miec dalmatynczyka a na szczescie moja mama stwierdzila ze jestem za mala zeby sie takim psem opiekowac-i pewnie miala racje(mialam wtedy jakies 7 lat czy cos ;) APEL DO WSZYSTKICH RODZICOW-NIE KUPUJCIE HUSKIEGO ANI MALAMUTA TYLKO DLATEGO ZE DZIECKO ZOBACZYLO FILM I TAKI PIESEK BARDZO MUS IE SPODOBAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :placz:

• 3 months later...
Posted

ja tez sie w koncu dorwalam do tego filmu- niezły:))) moje kamienne serce rozmiekczyl na maksa:):oops: :eviltong:

ale dokladnie tak jak pisze chicken...film zdecydowanie dziala propagujaco na zakup husky....tylko szkoda ze nie sprzedaja ich takich wyszkolonych:razz: :roll: co staje sie potem głownym problemem gdy pies zachowuje sie inaczej niz na filmie.

Posted

:razz:

Savannah napisał(a):
mam pytanie do tych co oglądali film:cool3:
czy wiecie skąd ściągnac napisy do tego filmu polskie/ Własnie ściagnełam sobie film na komputer:evil_lol:

hej:)
przegladam te stronke i nic nie widze:crazyeye: ... Gdzie sie sciaga ten filmik?? bo ja jestem niestety chyba troszku slepa... :razz: