Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='darii_iia']toż, to już 17 lat. :o starość nie radość. :evil_lol:[/QUOTE]

ej nie no.:mad: idź sobie. :evil_lol: jeszcze młoda jestem.:p patrz godz :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']ej nie no.:mad: idź sobie. :evil_lol: jeszcze młoda jestem.:p patrz godz :diabloti:[/QUOTE]

ja jestem młoda, Ty już nie. :evil_lol: obserwuję i czekam, bo dopiero o północy dostanę swój prezent. :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']ja jestem młoda, Ty już nie. :evil_lol: obserwuję i czekam, bo dopiero o północy dostanę swój prezent. :lol:[/QUOTE]

będzie ten obiektyw ? :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']stoooo stooo albo dwieeeeście lat :D dużo zdrówka i szcześcia. Spełnienia marzeń tych małych i dużych oraz usmiechu na twarzy codziennie, dobrych stopni w szkole ( :diabloti: ) i góry prezentów :lol: :)[/QUOTE]

[quote name='darii_iia']Wszystkiego co najlepsze! :loveu: :BIG: :new-bday:

pochwal się co dostałaś na urodziny. :evil_lol:[/QUOTE]

D

Dziękuję za życzenia.:) od siostry dostałam troszkę wcześniej prezent na urodziny ipoda [URL="http://www.apple.com/pl/ipodshuffle/"]takiego [/URL]różowego hahaha ;)