Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

what may nn dziekuje ,ze sie pojawilas!!!dla czarnego kazdy grosz sie przyda!!!tylko wlasnie poniewaz zbiorka ruszyla dopieor dzis..to trzeba szybko ustalic kto bedzie zbieral dla czarnuszka?czy ktos moze?what my nn napewno nr konta zostanie wyslany:))jeszcze raz dziekuje!!!

Posted

ukryty a twoja deklaracja bedzie stala?dziekuje ze pojawilas sie na watku:))czarny potrzebuje bazarkow i kazdego grosza...prosimy pieknie o pomoc w zebraniu tu ludzi...

mikoado czy mozesz zbierac na czarnego i rozeslac nr konta?

Posted

W hoteu do ktorego ma trafić ten przystojniak jestem 3 razy w tyg i spedzam tam wszystkie weekendy ..... Myślę ,że ten psiul będzie miał tam pole do popisu. Dookola lasy i pola.Zero sąsiedztwa. Wariactwo przestrzenne :)

Posted

clo napisał(a):
mikoado czy mozesz zbierac na czarnego i rozeslac nr konta?

Powiem szczerze, że jeżeli byłaby chętna jakaś cioteczka to wolałabym żeby ona zbierała z tego względu, że ja zbieram już pieniążki na kilka psiaków i zaczyna mi się to lekko mieszać...

Posted

ja niestety sie kompletnie nie nadaje do zbierania:((za bardzo chaotyczna jestem;(czy jest ktos kto moglby mikoade odciazyc i poprowadzic czarnuszkowe konto?

Posted

mikoada bedzie bedzie:)))Tylko musimy porzadnie watek porozsylac..ja wysylam pw gdzie sie da...i bardzo prosze o pomoc i reklamowanie czarnego gdzie sie da..juz jakies deklaracje ma wiec damy rade:)))u smieszka ktoryz nim pojedzie zebralo sie juz 90zl tu tez sie uda.

Posted

Ok zrobię zestawienie deklaracji jutro, postaram się z samego ranka :) Ja również rozsyłam wątek Czarnuszka, ale jakoś słabo nam to idzie...wczoraj nawet dostałam PW z małym "ochrzanem", że zaśmiecamy forum takim spamowaniem...