Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam już na tym wątku, nie mogę wchodzić na wątki zbiorowe bo mi serce pęka jak widzę tyle bidulek na raz:placz:
wystarczy jak na takiego Czarnuszka wejdę i już jest koniec...

Klaudus nie wszystko jeszcze stracone, niestety potrzeba czasu, nadziei i wiary, jak my się poddamy to jak on może się nie poddać?

Posted

Widziałyśmy dzisiaj Czarnuszka, jest zamknięty w boksie z kilkoma innymi psiakami...z niego jest taki młody, słodki psiak, mógłby być naprawdę szczęśliwy, ale na pewno nie tam gdzie jest teraz :(

Posted

mikoada napisał(a):
Widziałyśmy dzisiaj Czarnuszka, jest zamknięty w boksie z kilkoma innymi psiakami...z niego jest taki młody, słodki psiak, mógłby być naprawdę szczęśliwy, ale na pewno nie tam gdzie jest teraz :(

Może jeszcze ktoś się odezwie i weźmie to pełne radości serduszko. Wierzę w to całym sercem

Posted

mikoada napisał(a):
Szczerze powiem, że po dzisiejszym dniu mój optymizm wynosi 0, ale mam nadzieję, że jak jutro a w sumie to już dzisiaj wstanę będzie dużo większy...

Nie dziwię się widziałam zdjęcia a one mówią same za siebie..katastrofa.

Posted

To nie jest zły pomysł tylko my teraz mamy tyle psiaków pod opieką i na które zbieramy fundusz, że nie wiem czy damy radę...Zerknijcie na wątek Tośków http://www.dogomania.pl/threads/186628-TO%C5%9AKI-w-schronie!!Brakuje-200-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji!Czy-Oni-nie-mog%C4%85-by%C4%87-szcz%C4%99%C5%9Bliwi-!
Blue http://www.dogomania.pl/threads/189519-Blue...Niebieskooka-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87...-02.08-trafi-do-Mys%C5%82owic.Mamy-jeszcze-tydzie%C5%84-na-pomoc i Grosi http://www.dogomania.pl/threads/189345-Grosia...-Mo%C5%BCemy-J%C4%85-wyci%C4%85gn%C4%85%C4%87-za-tydzie%C5%84-z-Mys%C5%82owic-jednak-potrzebna-pomoc! to są psy, które wczoraj wyciągnęłyśmy z mysłowickiego schronu i które potrzebują bardzo pomocy...
Jeżeli na Czarnuszka udałoby się uzbierać komplet deklaracji i znaleźć hotel to na pewno jest to dla niego ogromna szansa, ale obawiam się, że on nie ma już dużo czasu...

Posted

o rany..no to trzeba szukac dt na cito...czy ktos moze pomoc znalezc mu miejsce?ja chetnie porozsylam prosbe o deklaracje tylko musimy wiedziec ile trzeba i gdzie ma jechac..jak miejsce czeka..to ludzie jakos chetniej daja kase wydaje mi sie...musimy go wyciagnac...mozna ich tam jakos zawiadomic zeby go "nie ruszyli"ze bedzie wyciagniety?:(

Posted

o matko...no to trzeba go wyciagnac na cito..jest gdzies wolne miejsce???musi jechac chociaz zeby sie wykurowac...bo bedzie za pozno!!trzeba zmienic chyba tytul....bo tu sie zacznie pewnie walka z czasem...