Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja555 napisał(a):
ja mu robię cały czas, ale takie zwykłe

A mogłabyś zrobić jedno allegro dla wszystkich 6(?) psiaków? Ja mogę dać na wyróżnienie i takie tam wypasy.

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia napisał(a):
A mogłabyś zrobić jedno allegro dla wszystkich 6(?) psiaków? Ja mogę dać na wyróżnienie i takie tam wypasy.

Jak się nie mylę to Kaja555 będzie dopiero na dogo w poniedziałek...może jakaś inna zdolna cioteczka mogłaby się tym zająć???

Posted

Ja osobiście jeżeli robię allegro to przeważnie jest to allegro wyróżnione, które kosztuje 12 zł + za każde zdjęcie chyba się dopłaca 0,10 czy 0,15 gr. Można również zrobić, podświetlone, pogrubione itp. wtedy koszt wzrósłby może nieco powyżej 20 zł... Kurcze to może ja się tym zajmę, nie mam jakiś specjalnych zdolności w tym temacie, ale chyba nie mamy zbyt wiele czasu...

Posted

Też mnie to dziwi on naprawdę jest wspaniałym psiakiem, bardzo radosnym, chociaż podejrzewam, że teraz już nie tak bardzo...Prosimy o pomoc w ogłoszeniach może jeszcze nam się uda pomóc psiakom...

Posted

ja cegiełkowego nie umiem robić, poza tym to powinno być z konta fundacji, jeżeli zbierana jest kasa

a Kłapouszek ma u mni ejakoś mało wyświetleń, a czasu brak, dziwne, że podobne psy szybko znajdowały dom

Posted

Ja w Jego sprawie nie miałam ani jednego zapytania...
Okropne... Bo to jeden z moich faworytów...
Widać nie będzie dane Go zabrać.

Bardzo serdecznie dziękuję dziewczyny za ogłoszenia!

Posted

Bardzo prosimy może DT choć na chwilkę jest ktoś w stanie zaoferować. Czarnuszek to naprawdę super psiak to taka większa przytulanka... Na pomoc mamy już tylko dosłownie kilka dni :(