shani Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 clo napisał(a):dziewczyny czy ktos moze napisac zapytanie o miejsce dla czarnego do astaroth np i yumanjii moze do psiakigabi czy jakos tak to bylo?Ja napisalam do funi i do murki narazie czekam na odp a to są płatne czy bezpłatne dt? Bo wiem, że z bezpłatnymi był gdzieś wątek można tam spróbować Quote
Livka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 clo poczytam wieczorkiem ... w pracy się nie da :shake: Quote
clo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 chyba platne ale zawsze cos.. wiec prosze..czy tkos moze tam napisac mi net chodzi tragicznie a wiadomosci to jzu wogole:((ale jak bedzie miejsce to uda nam sie... Quote
mikoada Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ja na razie wysłałam PW do ULKA12, widziałam na jej hotelikowym wątku, że ma jedno miejsce, zobaczymy...Jej hotelik jest w naszych okolicach więc odszedłby problem z kosztownym transportem... Quote
Lidan Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 shani napisał(a):a to są płatne czy bezpłatne dt? Bo wiem, że z bezpłatnymi był gdzieś wątek można tam spróbować U Jamora na pewno płatne i chyba drożej niż u innych bo on przyjmuje trudne przypadki (agresywne psy, albo panicznie wystraszone) i wyprowadza je na prostą. Quote
shani Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Lidan napisał(a):U Jamora na pewno płatne i chyba drożej niż u innych bo on przyjmuje trudne przypadki (agresywne psy, albo panicznie wystraszone) i wyprowadza je na prostą. U Jamora to słyszałam, że płatne nie wiedziałam jak z pozostałymi. No zobaczymy jeszcze jak z tym miejscem w hoteliku, o które pytała Ada. Quote
Livka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dzień Dobry :) Na dniach do swojego domku ma iść psiak z hoteliku u lilki, byłoby więc wolne miejsce tylko powiedzcie mi dziewczyny jak Czarnuszek do innych psiaków - dogaduje się czy nie bardzo bo ... do lilki jechałby również Śmieszek to taki psiak z Tomaszowa i mogliby zamieszkać razem, widocznie zmniejszyłoby to koszty , a o to przecież chodzi bo oba psiaki nie mają kasy :shake: nescca, która pośredniczy w sprawie hoteliku będzie negocjowała cenę, jak tylko się dowiem za ile od razu Wam napiszę ... Quote
clo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 oj byloby super...tylko jeszcze miejsce dla czarnuszka mojego jakby sie znalazlo gdzies:(... Quote
clo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 kurcze rano jestem jednak zbyt zaspana...nie wiem czemu ale wydawalo mi sie,ze w subskrypcjach weszlam na watek smieszka wlasnie a nie czarnuszka...;/i przeczytalam twoje info livko...i zale sie tu ,ze jeszcze miejsce dla czarnuszka..a to przeciez watek czarnuszka..co za zamotany czlowiek ze mnie;/;p byloby cudnie gdyby chlopaki mogli jechac razem!!oby czarny byl zgodny bo smieszek to bedzie dla niego super kumpel:) Quote
clo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 zerduszko ja sie deklarowalam i juz wszystko wyjasnilam.To nie jest moja wina,ze odpadly nam wszystkie prawie deklaracje oraz,ze mialam olbrzymie problemy rodzinne teraz moge znow sie juz zajac dogo i wyjasnilam co i jak i napewno sie z tego wywiaze.Dodatkowo 2 psy utrzymuje praktycznie sama u Renata5 i nigdy nie zwlekalam z zadna zaplata u niej jesli chcesz spytaj. Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Livka']Dzień Dobry :) Na dniach do swojego domku ma iść psiak z hoteliku u lilki, byłoby więc wolne miejsce tylko powiedzcie mi dziewczyny jak Czarnuszek do innych psiaków - dogaduje się czy nie bardzo bo ... do lilki jechałby również Śmieszek to taki psiak z Tomaszowa i mogliby zamieszkać razem, widocznie zmniejszyłoby to koszty , a o to przecież chodzi bo oba psiaki nie mają kasy :shake: nescca, która pośredniczy w sprawie hoteliku będzie negocjowała cenę, jak tylko się dowiem za ile od razu Wam napiszę ... Wydaje mi się, że nie powinno być żadnych problemów z dogadaniem się z innymi psiakami. W Punkcie psiak przebywał na wybiegu z innymi, nie było żadnych problemów. Obecnie w schronisku również przebywa w boksie z innymi psami...To naprawdę bardzo pogodny pies, obawiam się tylko żeby to schronisko tego nie zmieniło... Quote
Livka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 To super, że psiaczek dogaduje się z innymi ... poczekam jeszcze co zdecyduje nescca w kwestii finansowej . Na pewno będzie taniej dla dwóch psiaków Jeśli chodzi o finanse to czeka nas ciężka praca, ale nie jest to niemożliwe ;) Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dokładnie też się obawiam tej kwestii finansowej...ale tak jak piszesz wszystko można zrobić :) Quote
clo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 jest juz odpowiedz od nescci:)musimy uzbierac po 250zl na kazdego z kawalerow..to i tak nie jest zle...trzeba brac sie do pracy:)))jakis tekst dla czarnego by sie przydal no i rozsylamy pw;)musi sie udac. Quote
Livka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 o widzę , że clo już wszystko napisała ;) tak więc dziewczyny do akcji miejsce czeka na Czarnuszka !!! Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Czyli musimy uzbierać 250 zł deklaracji stałych- chyba jeszcze nikt nic stałego nie deklarował?? Napiszcie jeszcze proszę gdzie ten hotelik bo dochodzi jeszcze kwestia ewentualnego transportu... Quote
Livka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mikoada napisał(a):Czyli musimy uzbierać 250 zł deklaracji stałych- chyba jeszcze nikt nic stałego nie deklarował?? Napiszcie jeszcze proszę gdzie ten hotelik bo dochodzi jeszcze kwestia ewentualnego transportu... a propos transportu Nikuś obiecał, że pomoże :cool3: więc możemy liczyć na upusty :eviltong: Hotelik u lilki to okolice Kluczborka Quote
clo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 hehe no mysle,ze skoro mamy livke na watku to nikus napewno na jakis upust sie zgodzi;))) Quote
mikoada Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Livka napisał(a):a propos transportu Nikuś obiecał, że pomoże :cool3: więc możemy liczyć na upusty :eviltong: Hotelik u lilki to okolice Kluczborka Super bardzo się cieszę :) Na szczęście to nie tak daleko ok. 100 km :) To w takim razie rozsyłamy wątek i działamy ;) Quote
clo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 narazie czarny ma wstepnie 10-20zl od mojego taty.Ja sama niestety nie moge zadeklarowac bo mam za duzo zobowiazan i brak kasy zupelny jak narazie:(ale moj tata powiedzial ze ma od niego napewno.Do tej pory nie chcial mi dawac na zadnego psa nic ale czarny skradl mu serce i powiedzial,ze jemu da wiec chociaz tyle dobrego:).jak kazdy dorzuci 5-10zl to powinnismy dac rade;) Quote
marra Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jestem na zaproszenie mikoady :) finansowo niestety nie pomoge przepraszam :( Quote
Livka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wielkie wyzwanie przed nami do dzieła dziewczyny - ja wracam na wątek Śmieszka bo tam bieda aż piszczy :shake: Quote
nombre Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 dziekuje za zaproszeni i melduje sie na watku.Zajrze na moje konto i zobacze czy uda mi sie dolozyc pare groszy Quote
Recommended Posts