Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny czy ktos moze napisac zapytanie o miejsce dla czarnego do astaroth np i yumanjii moze do psiakigabi czy jakos tak to bylo?Ja napisalam do funi i do murki narazie czekam na odp

a to są płatne czy bezpłatne dt? Bo wiem, że z bezpłatnymi był gdzieś wątek można tam spróbować

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba platne ale zawsze cos.. wiec prosze..czy tkos moze tam napisac mi net chodzi tragicznie a wiadomosci to jzu wogole:((ale jak bedzie miejsce to uda nam sie...

Posted

Ja na razie wysłałam PW do ULKA12, widziałam na jej hotelikowym wątku, że ma jedno miejsce, zobaczymy...Jej hotelik jest w naszych okolicach więc odszedłby problem z kosztownym transportem...

Posted

shani napisał(a):
a to są płatne czy bezpłatne dt? Bo wiem, że z bezpłatnymi był gdzieś wątek można tam spróbować

U Jamora na pewno płatne i chyba drożej niż u innych bo on przyjmuje trudne przypadki (agresywne psy, albo panicznie wystraszone) i wyprowadza je na prostą.

Posted

Lidan napisał(a):
U Jamora na pewno płatne i chyba drożej niż u innych bo on przyjmuje trudne przypadki (agresywne psy, albo panicznie wystraszone) i wyprowadza je na prostą.

U Jamora to słyszałam, że płatne nie wiedziałam jak z pozostałymi.
No zobaczymy jeszcze jak z tym miejscem w hoteliku, o które pytała Ada.

Posted

Dzień Dobry :)
Na dniach do swojego domku ma iść psiak z hoteliku u lilki, byłoby więc wolne miejsce tylko powiedzcie mi dziewczyny jak Czarnuszek do innych psiaków - dogaduje się czy nie bardzo bo ... do lilki jechałby również Śmieszek to taki psiak z Tomaszowa i mogliby zamieszkać razem, widocznie zmniejszyłoby to koszty , a o to przecież chodzi bo oba psiaki nie mają kasy :shake:
nescca, która pośredniczy w sprawie hoteliku będzie negocjowała cenę, jak tylko się dowiem za ile od razu Wam napiszę ...

Posted

kurcze rano jestem jednak zbyt zaspana...nie wiem czemu ale wydawalo mi sie,ze w subskrypcjach weszlam na watek smieszka wlasnie a nie czarnuszka...;/i przeczytalam twoje info livko...i zale sie tu ,ze jeszcze miejsce dla czarnuszka..a to przeciez watek czarnuszka..co za zamotany czlowiek ze mnie;/;p

byloby cudnie gdyby chlopaki mogli jechac razem!!oby czarny byl zgodny bo smieszek to bedzie dla niego super kumpel:)

Posted

zerduszko ja sie deklarowalam i juz wszystko wyjasnilam.To nie jest moja wina,ze odpadly nam wszystkie prawie deklaracje oraz,ze mialam olbrzymie problemy rodzinne teraz moge znow sie juz zajac dogo i wyjasnilam co i jak i napewno sie z tego wywiaze.Dodatkowo 2 psy utrzymuje praktycznie sama u Renata5 i nigdy nie zwlekalam z zadna zaplata u niej jesli chcesz spytaj.

Posted

[quote name='Livka']Dzień Dobry :)
Na dniach do swojego domku ma iść psiak z hoteliku u lilki, byłoby więc wolne miejsce tylko powiedzcie mi dziewczyny jak Czarnuszek do innych psiaków - dogaduje się czy nie bardzo bo ... do lilki jechałby również Śmieszek to taki psiak z Tomaszowa i mogliby zamieszkać razem, widocznie zmniejszyłoby to koszty , a o to przecież chodzi bo oba psiaki nie mają kasy :shake:
nescca, która pośredniczy w sprawie hoteliku będzie negocjowała cenę, jak tylko się dowiem za ile od razu Wam napiszę ...

Wydaje mi się, że nie powinno być żadnych problemów z dogadaniem się z innymi psiakami. W Punkcie psiak przebywał na wybiegu z innymi, nie było żadnych problemów. Obecnie w schronisku również przebywa w boksie z innymi psami...To naprawdę bardzo pogodny pies, obawiam się tylko żeby to schronisko tego nie zmieniło...

Posted

To super, że psiaczek dogaduje się z innymi ... poczekam jeszcze co zdecyduje nescca w kwestii finansowej .
Na pewno będzie taniej dla dwóch psiaków
Jeśli chodzi o finanse to czeka nas ciężka praca, ale nie jest to niemożliwe ;)

Posted

jest juz odpowiedz od nescci:)musimy uzbierac po 250zl na kazdego z kawalerow..to i tak nie jest zle...trzeba brac sie do pracy:)))jakis tekst dla czarnego by sie przydal no i rozsylamy pw;)musi sie udac.

Posted

Czyli musimy uzbierać 250 zł deklaracji stałych- chyba jeszcze nikt nic stałego nie deklarował?? Napiszcie jeszcze proszę gdzie ten hotelik bo dochodzi jeszcze kwestia ewentualnego transportu...

Posted

mikoada napisał(a):
Czyli musimy uzbierać 250 zł deklaracji stałych- chyba jeszcze nikt nic stałego nie deklarował?? Napiszcie jeszcze proszę gdzie ten hotelik bo dochodzi jeszcze kwestia ewentualnego transportu...

a propos transportu Nikuś obiecał, że pomoże :cool3: więc możemy liczyć na upusty :eviltong:
Hotelik u lilki to okolice Kluczborka

Posted

Livka napisał(a):
a propos transportu Nikuś obiecał, że pomoże :cool3: więc możemy liczyć na upusty :eviltong:
Hotelik u lilki to okolice Kluczborka

Super bardzo się cieszę :) Na szczęście to nie tak daleko ok. 100 km :) To w takim razie rozsyłamy wątek i działamy ;)

Posted

narazie czarny ma wstepnie 10-20zl od mojego taty.Ja sama niestety nie moge zadeklarowac bo mam za duzo zobowiazan i brak kasy zupelny jak narazie:(ale moj tata powiedzial ze ma od niego napewno.Do tej pory nie chcial mi dawac na zadnego psa nic ale czarny skradl mu serce i powiedzial,ze jemu da wiec chociaz tyle dobrego:).jak kazdy dorzuci 5-10zl to powinnismy dac rade;)