Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zapomniały tylko tyle psiaków potrzebuje pomocy a tak mało czasu i rąk do pomocy, mały ma zwykłe allegro, ale niestety jakiegoś wielkiego zainteresowania nie budzi :(

Posted

Ze względu na to, że sporo psów zostało zabranych z Punktu, wywóz do Mysłowic się przesunął, niestety nie wiemy o ile, może tydzień, może dłużej to zależy ile nowych psiaków przybędzie i ile nam się jeszcze uda zabrać... Czarnuszek to super pies, pomimo tego, że już długo tam przebywa jet bardzo przyjacielskim i żywiołowym psiakiem. W piątek zabierałyśmy stamtąd Frodzia a oni byli razem na wybiegu, Frodziu nie za bardzo chciał dać się złapać i musieliśmy wejść do psiaków, Czarnuszek był bardzo szczęśliwy skakał na nas z radości i zachęcał do zabawy. Byłoby super gdyby udało się mu znaleźć dom...

Posted

ja ma cały czas jeszcze allegro dla Kravata wyróżnione przez Piromankę.

Kravat ma obserwatora, może jak ktoś zadzwoni, to warto polecić Czarnuszka? One chyba dość podobne?

Posted

kaja555 napisał(a):
ja ma cały czas jeszcze allegro dla Kravata wyróżnione przez Piromankę.

Kravat ma obserwatora, może jak ktoś zadzwoni, to warto polecić Czarnuszka? One chyba dość podobne?

To allegro można by zmienić i przerobić dla Czarnuszka ;) dajmy małemu szansę...

Posted

Ogłoszenia:
cafeanimal,
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
animalia,
petsy,