Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny prosze zmiencie tytul ze maly nie ma czasu i zbiera na hotelik...oraz czy jest dla czarnego miejsce???czy ktos moze mu jakies zaklepac zeby mozna bylo juz konkretnie zebrac i wysylac.skoro on nie ma czasu to musimy sie z nim scigac:(

Posted

Miejsca jeszcze nie ma trzeba przejrzeć wątki DT i hotelików czy jest w jakimś wolne miejsce...może znajdzie się osoba, która zechciałaby zabrać Czarnuszka na DT bezpłatnie albo za wyżywienie- wiem marzenia, ale warto marzyć...

Posted

Chociaż podniose psiaka.Na Świętokrzyskiej Ziemi psy maja chyba najgorzej.Żadne schronisko nie jest dobre dla psa ale kieleckie to masakra.Dużo siły dziewczyny no i szczęścia...:bluepaw::bluepaw:

Posted

savahna napisał(a):
Chociaż podniose psiaka.Na Świętokrzyskiej Ziemi psy maja chyba najgorzej.Żadne schronisko nie jest dobre dla psa ale kieleckie to masakra.Dużo siły dziewczyny no i szczęścia...:bluepaw::bluepaw:

Dziękujemy - i mnóstwa szczęścia dla waszych bidul

Posted

Mam ogromną prośbę czy ktoś ma może założone konta na facebooku lub goldenline jeśli tak to prosiłabym o zrobienie tam wpisów z prośbą o pomoc dla Czarnuszka?? Może akurat ktoś zechce nas wesprzeć...

Posted

mikoada napisał(a):
Mam ogromną prośbę czy ktoś ma może założone konta na facebooku lub goldenline jeśli tak to prosiłabym o zrobienie tam wpisów z prośbą o pomoc dla Czarnuszka?? Może akurat ktoś zechce nas wesprzeć...

Ja notorycznie propaguję pszczyńskie psiaki na FB. Ale może ktoś jeszcze - im nas więcej tym lepiej

Posted

Buster napisał(a):
Ja notorycznie propaguję pszczyńskie psiaki na FB. Ale może ktoś jeszcze - im nas więcej tym lepiej

Oj to super, ale bardzo prosimy może ktoś jeszcze pomoże :)

Posted

ja mam taka informacje z watku o psich hotelach :Sa miejsca u psiakiGabi w Zarach, ok 300km od Pszczyny moze by tam sprobowac?tylko ja nie wiem nic o tym hotelu ktos cos wie?

Posted

Jestem na zaproszenie Ady.Na razie mam finansową zaporę,niestety,ale będę zaglądać i trzymać kciuki za malucha.Że też ten brak pieniędzy tak strasznie ogranicza! :(

Posted

juz ma 10lub 20 od mojego taty:)tylko trzeba tytul zmienic koniecznie....ze szuka no i rozsylac pw gdzie sie da...a co z miejscem w hotelu?ja dostalam odp ze jest gdzies 300km od pszczyny moz tam napisac?

Posted

super!!!dziekujemy!!!dziewczyny jeszcze raz prosze zmiencie tytul zeby przyciagnac ludzi i zeby bylo wiadomo ze zbieramy no i trzeba pw rozsylac...

Posted

mikoada napisał(a):

Ja mam...ale nie wiem zupełnie o co tam chodzi. Nie miałam czasu zgłębić dokładniej co tam się robi i jak się zabrać do ogłaszania tam psów :niewiem:

Posted

dziewczyny czy ktos moze napisac zapytanie o miejsce dla czarnego do astaroth np i yumanjii moze do psiakigabi czy jakos tak to bylo?Ja napisalam do funi i do murki narazie czekam na odp