brygida999 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 witam jestem na zaproszenie clo, niestety obecny brak pracy nie pozwala mi na stale deklaracje. bede zagladac i moze jakos inaczej uda mi sie pomoc psiakowi Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Pokazujemy Czarnuszka i zapraszamy, on bardzo potrzebuje naszej pomocy... Quote
clo Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 dziewczyny prosze zmiencie tytul ze maly nie ma czasu i zbiera na hotelik...oraz czy jest dla czarnego miejsce???czy ktos moze mu jakies zaklepac zeby mozna bylo juz konkretnie zebrac i wysylac.skoro on nie ma czasu to musimy sie z nim scigac:( Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Miejsca jeszcze nie ma trzeba przejrzeć wątki DT i hotelików czy jest w jakimś wolne miejsce...może znajdzie się osoba, która zechciałaby zabrać Czarnuszka na DT bezpłatnie albo za wyżywienie- wiem marzenia, ale warto marzyć... Quote
Lidan Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Dziękuję za zaproszenie na watek Czarnuszka. Niestety sama mam problemy finansowe i w najbliższym czasie nie podołam kolejnej deklaracji :shake: A może ktoś chce płytkę lub torebeczkę => BAZAREK NA SPAJKIEGO Quote
savahna Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Chociaż podniose psiaka.Na Świętokrzyskiej Ziemi psy maja chyba najgorzej.Żadne schronisko nie jest dobre dla psa ale kieleckie to masakra.Dużo siły dziewczyny no i szczęścia...:bluepaw::bluepaw: Quote
Buster Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 savahna napisał(a):Chociaż podniose psiaka.Na Świętokrzyskiej Ziemi psy maja chyba najgorzej.Żadne schronisko nie jest dobre dla psa ale kieleckie to masakra.Dużo siły dziewczyny no i szczęścia...:bluepaw::bluepaw: Dziękujemy - i mnóstwa szczęścia dla waszych bidul Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mam ogromną prośbę czy ktoś ma może założone konta na facebooku lub goldenline jeśli tak to prosiłabym o zrobienie tam wpisów z prośbą o pomoc dla Czarnuszka?? Może akurat ktoś zechce nas wesprzeć... Quote
Buster Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 mikoada napisał(a):Mam ogromną prośbę czy ktoś ma może założone konta na facebooku lub goldenline jeśli tak to prosiłabym o zrobienie tam wpisów z prośbą o pomoc dla Czarnuszka?? Może akurat ktoś zechce nas wesprzeć... Ja notorycznie propaguję pszczyńskie psiaki na FB. Ale może ktoś jeszcze - im nas więcej tym lepiej Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Buster napisał(a):Ja notorycznie propaguję pszczyńskie psiaki na FB. Ale może ktoś jeszcze - im nas więcej tym lepiej Oj to super, ale bardzo prosimy może ktoś jeszcze pomoże :) Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 ja mam taka informacje z watku o psich hotelach :Sa miejsca u psiakiGabi w Zarach, ok 300km od Pszczyny moze by tam sprobowac?tylko ja nie wiem nic o tym hotelu ktos cos wie? Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 podniose czarnuszka ktory bardzo bardzo blaga o deklaracje!! Quote
jostel5 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jestem na zaproszenie Ady.Na razie mam finansową zaporę,niestety,ale będę zaglądać i trzymać kciuki za malucha.Że też ten brak pieniędzy tak strasznie ogranicza! :( Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 prosimy o 5-10zl dla czarnego..blagam..chociaz tyle a cos sie uzbiera napewno. Quote
mikoada Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Witaj Jostel5 dziękuję, że zajrzałaś do Czarnuszka :) Z tego co widzę to młody jak na razie nie ma ani złotówki deklaracji...kiepsko :( Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 juz ma 10lub 20 od mojego taty:)tylko trzeba tytul zmienic koniecznie....ze szuka no i rozsylac pw gdzie sie da...a co z miejscem w hotelu?ja dostalam odp ze jest gdzies 300km od pszczyny moz tam napisac? Quote
mikoada Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jeżeli możesz to proszę napisz, ale dopóki nie uzbieramy kompletu deklaracji nie ma szans wyciągnąć Czarnuszka z Mysłowic :( Quote
Bamboo ® Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 To ja deklaruję 10 zł jednorazowo :) Quote
clo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 super!!!dziekujemy!!!dziewczyny jeszcze raz prosze zmiencie tytul zeby przyciagnac ludzi i zeby bylo wiadomo ze zbieramy no i trzeba pw rozsylac... Quote
Lidan Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 mikoada napisał(a):Mam ogromną prośbę czy ktoś ma może założone konta na facebooku lub goldenline jeśli tak to prosiłabym o zrobienie tam wpisów z prośbą o pomoc dla Czarnuszka?? Może akurat ktoś zechce nas wesprzeć... Ja mam...ale nie wiem zupełnie o co tam chodzi. Nie miałam czasu zgłębić dokładniej co tam się robi i jak się zabrać do ogłaszania tam psów :niewiem: Quote
clo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 dziewczyny czy ktos moze napisac zapytanie o miejsce dla czarnego do astaroth np i yumanjii moze do psiakigabi czy jakos tak to bylo?Ja napisalam do funi i do murki narazie czekam na odp Quote
clo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 probowalam tez pytac u jamora...ale nie wiem jakos ja nie umiem sie z nim dogadac niestety...ale moze ktoras z was ma u niego miejsce czy cos? Quote
Recommended Posts