Klaudus__ Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Aktualnie została tylko ta sunia.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest w bardzo złym stanie. Potrzebna pomoc w finansowaniu weta... I dt...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mała ma katar,kaszel i straszną biegunkę...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyczyna może tkwić w warunkach i jedzeniu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak Jej braciszek jest już w ds i walczy o życie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ma parwo...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Stan bardzo zły...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pomóżcie Ją wyciągnąć![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kto śledził zamknięty już przeze mnie wątek 'zbieraczki' wie, w jakich warunkach są tamtejsze zwierzęta.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tych szczeniaczków jest pięć.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Są słodkie! Jednak nie mają warunków, jedzenia, picia...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz - gdy jeszcze dopuszcza je do siebie mama, mają co jeść...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak to mało na tak duże już szczeniorki...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dowożę jedzenie - jednak duże psy, których jest 7 są tak głodne,że zjadają pierwsze - ostatnio pilnowałyśmy z Bubu,żeby i maluszki napełniły brzuszki...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale to raz za jakiś czas...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzeba szukać maleństwom domów - teraz gdy są maleńkie mają szansę szybko wyrwać się z tego koszmaru...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szczeniaczków było więcej - jednak jak się dowiedziałam, niedawno przy wejściu do mieszkania tej kobiety widziano leżące ciałka szczeniaczków bez główek...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrzebna wszelaka pomoc - od ogłoszeń po pieniążki, jedzonko...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale najważniejsze - to zabrać od Niej wszystkie psy...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeżeli ktokolwiek jest w stanie wspomóc mnie chciaż ogłoszeniami - będę wdzięczna...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Namiary na mnie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszystkie szczeniaczki są śliczne i chętnie przybiegają do ludzi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. Maleńka sunia - straszna z Niej kruszyneczka[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pieniążki,które dotarły na konto:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- hesia - 200 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- marzenkap - 30 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Harmonia - 20 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Ilon_n 50 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Lolalola - 10 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Javena - 15 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Yana - 10 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]_________________[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]RAZEM: 335 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo dziękujemy :modla: WYDATKI: - 36,60 zł. - wyciągnięcie - 320 zł. - leczenie - 50 zł. - paliwo __________________ RAZEM: 406,60 Wydatki: 406,60 - wpłynęło 335 = co daje na minusie 71,60 zł... [/FONT] Quote
zerduszko Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Piękne kluseczki :loveu: Oby ich życie było już tylko lepsze! Quote
mikoada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Chłopczyk nr 5 ma szansę pojechać do superowego domku za Kraków, wizyta jest już zrobiona, wszystko ok, jest tylko mały problem, szczenior przebywa obecnie w "schronie" i obawiamy się, że może ktoś go stamtąd zabrać, nie mamy jeszcze załatwionego transportu do Krakowa a nowy domek mógłby po niego przyjechać dopiero w przyszły weekend. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu transportu i przydałby się również DT na ten tydzień, może krócej dopóki nie wykombinujemy przewozu psiaka. Quote
Javena Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Czy mama ich jest duza ,średnia,czy mała? Mają króciutkie nózki,to nie wydaje mi sie ,zeby były bardzo duze. Quote
mikoada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 jeśli się dobrze orientuję to sunie z tego wątku to ich mamy http://www.dogomania.pl/threads/188203-Pszcz%C4%82%C5%82%C4%B9%E2%80%9Aka-i-Pixi-odebrane-od-Zbieraczki-prze%C4%B9%C4%BDywaj%C3%84%E2%80%A6-traum%C3%84%E2%84%A2-w-schronie!B%C4%B9%E2%80%9Aagam-o-pomoc?p=14942891#post14942891 Quote
Klaudus__ Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='mikoada']jeśli się dobrze orientuję to sunie z tego wątku to ich mamy http://www.dogomania.pl/threads/188203-Pszcz%C4%82%C5%82%C4%B9%E2%80%9Aka-i-Pixi-odebrane-od-Zbieraczki-prze%C4%B9%C4%BDywaj%C3%84%E2%80%A6-traum%C3%84%E2%84%A2-w-schronie!B%C4%B9%E2%80%9Aagam-o-pomoc?p=14942891#post14942891 Tak - Pixi jest Ich mamą i jeszcze jedna - Kasia - została u zbieraczki. Wszystkie niewielkie. Wysokościowo poniżej kolana. Quote
zerduszko Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A pisałyście do bonai_88 czy nie jedzie do Krakowa na dniach? Quote
mikoada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 do bonsai_88 pisałam PW parę dni temu, niestety jeszcze nie dostałam odpowiedzi, z tego co słyszałam rzadko jest na dogo :( Quote
mikoada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Faktycznie była, sprawdziłam PW wysłałam 24.06. niestety cisza... Quote
halbina Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 prześliczne! gdzie one w końcu są: w schronisku czy u tej kobiety? Quote
Klaudus__ Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='halbina']prześliczne! gdzie one w końcu są: w schronisku czy u tej kobiety? U tej kobity są trzy... Dwa trafiły do schronu... :roll: Quote
DarkWater Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 http://www.allegro.pl/item1089195547_szczeniaczek_szuka_domku_sliczny_szczeniaki.html Mama zrobiła takie robocze allegro szczeniaczkom:dog: :kciuki: Córka DarkWater :jumpie: Martynka Quote
zerduszko Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ona cos pisała, żę PW nie odczytuje... napisałam esa do niej. Quote
mikoada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Super dzięki ja próbowałam się do niej dodzwonić, ale telefon który mam chyba już nieaktualny... Quote
Klaudus__ Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='DarkWater']http://www.allegro.pl/item1089195547_szczeniaczek_szuka_domku_sliczny_szczeniaki.html Mama zrobiła takie robocze allegro szczeniaczkom:dog: :kciuki: Córka DarkWater :jumpie: Martynka Bardzo mocno dziękuję. One bardzo tego potrzebuję :modla::Rose: Quote
mikoada Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Transport dla szczeniaczka nr 5 załatwiony na jutro :) mamy ogromną prośbę czy ktoś z okolic mógłby szczylka przenocować do jutra?? Quote
Klaudus__ Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='DarkWater'][FONT=Arial][/FONT] Jaki piękny banerek... Ile razy jeszcze Nam pomożesz...? :Rose: Quote
Jaaga Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jakie śliczne okruszki. Dobrze, ze moja córka ich nie widzi, bo zamęczyłaby mnie o nie. Jakby potrzebny był transport, do nowego domu, to jadę do Cieszyna, Wroclawia, Warszawy. Gdzie maluchy są w schronisku? Quote
mikoada Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 maluchy są w Pszczynie, dzisiaj wyjeżdża jeden do Krakowa :) Quote
mikoada Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Szczylek pojechał do nowego domku, powinni już dojeżdżać na miejsce ;) mały to niezły urwis, jest taki pocieszny, ale potrafi też nieźle hałasować, jak wsadziłyśmy go z Klaudią do transporterka narobił niezłego hałasu ;) Klaudia zrobiła malutką sesyjkę jak znajdzie czas to pewnie pokaże nam to cudo :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts