Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
ale brzusio się zaokrąglił :)

Oj zaokrąglił się Majka w przeciągu 1,5 tygodnia przybrała na początku ważyła 1,5 kg a obecnie waży nieco ponad 2 kg :) ten duży brzuszek to może być również wina robali, które niestety ma...

Posted

kopciuszek napisał(a):
Emi też była strasznie zarobaczona .... i waży już 2, 65 kg :)
Mam nadzieje, ze Maja nie ma takiego charakterku jak Emi, bo to nie pies tylko diabeł tasmański

Niestety z tego co zdążyłam zauważyć to Majka też należy do tych co nie dadzą sobie w kaszę dmuchać :) Co ona wyprawiała z moją Fuksią, która mogłaby ją zmieść jednym uderzeniem łapy, mała wsza skakała, podgryzała, wieszała się na ogonie, normalnie cuda :)

Posted

To widzę, że siostry są jak dwie krople wody :loveu: Mój rezydent jest przez Emi zastraszony :evil_lol: Ale jak się chce bawić to leci pierwszy do niej, a piszczy,że mu krzywde zrobiła :mad::evil_lol:

Posted

Cieszę się, że Maja jest zdrowa i szczęśliwa, że pojechała do swojego nowego domku, gdzie - sądząc po zdjęciach - czuje się raczej znakomicie. Cieszę się, że moja skromna finanoswa pomoc się przydała, że kolejna psia istotka znalazła swoje miejsce przy człowieku:)

Posted

Hermiona napisał(a):
Cieszę się, że Maja jest zdrowa i szczęśliwa, że pojechała do swojego nowego domku, gdzie - sądząc po zdjęciach - czuje się raczej znakomicie. Cieszę się, że moja skromna finanoswa pomoc się przydała, że kolejna psia istotka znalazła swoje miejsce przy człowieku:)

Akurat zdjęcia były robione u mnie tuż przed wyjazdem do nowego domku :) na zdjęcia z nowego domku czekam z niecierpliwością. Gdyby nie Wasza pomoc finansowa nie byłybyśmy w stanie jej pomóc z nią było naprawdę źle i sam wet powiedział, że gdybyśmy jej wtedy nie zabrały nie miałaby szansy tam przeżyć. W związku z tym jeszcze raz ogromnie dziękuję wszystkim zaangażowanym w pomoc ślicznej kluseczce Majeczce ;)

Posted

Postanowilismy dodac kilka zdjec naszej juz 4-miesięcznej Maji (taki zbieg okoliczności nazywa sie tak samo jak jej siostrzyczka która mieszka w Rybniku;) ) Z tego co czytałem o siostrzyczce to nasza Maja ma podobne zachowanie, ale cóż taki wiek "dziecięcy" :) Boi sie odkurzacza, nienawidzi firanek, uwielbia niszczyć zabawki, ale też szybko się uczy :) tj. podaje łapkę,nauczyła sie chodzić na smyczy, grzecznie siada i czeka na założenie obroży, uwielbia witaminki, śpi tylko w pościeli, ostatnio zasmakowala w tapetach a nawet odgryzła kawałek ściany ale mimo wszystko jest przekochana:)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Klaudus__']Moi drodzy, dzisiaj jeden Pan mający problemy z grzecznością, a mianowicie ten:

I jedna urocza i bardzo grzeczna Panienka:
Pojechały do wspaniałych domeczków :Cool!:
W Krakowie domek sprawdzała wtatara - za co pięknie dziękujemy :Rose:
W Jastrzębiu Monika55 - za co równie pięknie dziękujemy - dzięki Tobie adopcja przebiegła błyskawicznie :)

Państwa z Jastrzębia poznałam osobiście - wspaniali, ciepli i otwarci ludzie ;)
Wiem,że śledzą wątek - zapraszam więc do relacji co mała łobuziara - Maja porabia :)

Czy pamiętacie tego kawalera co miał problemy z grzecznością?? :) Dzisiaj dostałam maila od jego Pani: "Witam Pani Ado,
Przesyłam zdjęcia naszego Reksia. Zadomowił się u Nas na dobre. Córeczki mają z Niego wielką pociechę i świetnie się Nim opiekują. Nasz Abik (drugi pies) zyskał zaś kompana do zabaw.
Pozdrawiam serdecznie"

a tu kilka zdjęć kawalera ;)