mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kaja555 napisał(a):ale brzusio się zaokrąglił :) Oj zaokrąglił się Majka w przeciągu 1,5 tygodnia przybrała na początku ważyła 1,5 kg a obecnie waży nieco ponad 2 kg :) ten duży brzuszek to może być również wina robali, które niestety ma... Quote
kopciuszek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Emi też była strasznie zarobaczona .... i waży już 2, 65 kg :) Mam nadzieje, ze Maja nie ma takiego charakterku jak Emi, bo to nie pies tylko diabeł tasmański Quote
mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kopciuszek napisał(a):Emi też była strasznie zarobaczona .... i waży już 2, 65 kg :) Mam nadzieje, ze Maja nie ma takiego charakterku jak Emi, bo to nie pies tylko diabeł tasmański Niestety z tego co zdążyłam zauważyć to Majka też należy do tych co nie dadzą sobie w kaszę dmuchać :) Co ona wyprawiała z moją Fuksią, która mogłaby ją zmieść jednym uderzeniem łapy, mała wsza skakała, podgryzała, wieszała się na ogonie, normalnie cuda :) Quote
kopciuszek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To widzę, że siostry są jak dwie krople wody :loveu: Mój rezydent jest przez Emi zastraszony :evil_lol: Ale jak się chce bawić to leci pierwszy do niej, a piszczy,że mu krzywde zrobiła :mad::evil_lol: Quote
Hermiona Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cieszę się, że Maja jest zdrowa i szczęśliwa, że pojechała do swojego nowego domku, gdzie - sądząc po zdjęciach - czuje się raczej znakomicie. Cieszę się, że moja skromna finanoswa pomoc się przydała, że kolejna psia istotka znalazła swoje miejsce przy człowieku:) Quote
mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Hermiona napisał(a):Cieszę się, że Maja jest zdrowa i szczęśliwa, że pojechała do swojego nowego domku, gdzie - sądząc po zdjęciach - czuje się raczej znakomicie. Cieszę się, że moja skromna finanoswa pomoc się przydała, że kolejna psia istotka znalazła swoje miejsce przy człowieku:) Akurat zdjęcia były robione u mnie tuż przed wyjazdem do nowego domku :) na zdjęcia z nowego domku czekam z niecierpliwością. Gdyby nie Wasza pomoc finansowa nie byłybyśmy w stanie jej pomóc z nią było naprawdę źle i sam wet powiedział, że gdybyśmy jej wtedy nie zabrały nie miałaby szansy tam przeżyć. W związku z tym jeszcze raz ogromnie dziękuję wszystkim zaangażowanym w pomoc ślicznej kluseczce Majeczce ;) Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Kochane Cioteczki oto nasze biedne maleństwo w swoim nowym domku :) Nasz śpioch Majeczka ;) Quote
Javena Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cała sesja.Pozowała jak modelka.Ślczna jest. Najgorsze ma za sobą .TERAZ JUŻ MUSI BYC TYLKO DOBRZE. Quote
Lolalola Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 :loveu:jakie kochane bezbronne dzieciatko:)szczescia zycze:) Quote
Klaudus__ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 I pomyśleć,że ja tego szczyla trzymałam na rękach jak miała zaledwie kilka dni... Słodko... Quote
kaja555 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 śmiem powiedzieć :), że to już kawał psiura jest... Quote
shadyltd08 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Postanowilismy dodac kilka zdjec naszej juz 4-miesięcznej Maji (taki zbieg okoliczności nazywa sie tak samo jak jej siostrzyczka która mieszka w Rybniku;) ) Z tego co czytałem o siostrzyczce to nasza Maja ma podobne zachowanie, ale cóż taki wiek "dziecięcy" :) Boi sie odkurzacza, nienawidzi firanek, uwielbia niszczyć zabawki, ale też szybko się uczy :) tj. podaje łapkę,nauczyła sie chodzić na smyczy, grzecznie siada i czeka na założenie obroży, uwielbia witaminki, śpi tylko w pościeli, ostatnio zasmakowala w tapetach a nawet odgryzła kawałek ściany ale mimo wszystko jest przekochana:) Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jejciu jaka ona jest cudna ;) jednak co siostry to siostry i do tego mają to samo imię ;) Quote
shadyltd08 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zapomniałem dodać że bardzo sie cieszymy z powrotu do zdrowia siostrzyczki z Rybnika :) Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No to ja w takim razie będę musiała wrzucić tutaj naszą Emi ;) Tzn. już nie moją Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Oj my również a było naprawdę ciężko, gdybyśmy jej nie zabrały w porę to raczej nie byłoby jej tu z nami...ale najważniejsze, że już wszystko jest ok :) Quote
mikoada Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Klaudus__']Moi drodzy, dzisiaj jeden Pan mający problemy z grzecznością, a mianowicie ten: I jedna urocza i bardzo grzeczna Panienka: Pojechały do wspaniałych domeczków :Cool!: W Krakowie domek sprawdzała wtatara - za co pięknie dziękujemy :Rose: W Jastrzębiu Monika55 - za co równie pięknie dziękujemy - dzięki Tobie adopcja przebiegła błyskawicznie :) Państwa z Jastrzębia poznałam osobiście - wspaniali, ciepli i otwarci ludzie ;) Wiem,że śledzą wątek - zapraszam więc do relacji co mała łobuziara - Maja porabia :) Czy pamiętacie tego kawalera co miał problemy z grzecznością?? :) Dzisiaj dostałam maila od jego Pani: "Witam Pani Ado, Przesyłam zdjęcia naszego Reksia. Zadomowił się u Nas na dobre. Córeczki mają z Niego wielką pociechę i świetnie się Nim opiekują. Nasz Abik (drugi pies) zyskał zaś kompana do zabaw. Pozdrawiam serdecznie" a tu kilka zdjęć kawalera ;) Quote
kaja555 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 śliczny Reksio i śliczne jego małe Panie :) Quote
Klaudus__ Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Jaki przystojniak!!!!!!! A jakie modelki ma :o Taki to pożyje :P Nie no jest śliczny poprostu... Quote
Recommended Posts