Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytul jest juz teraz raczej nieaktualny -bo oblawę to robili na Nero ci ludzie z bloku -gdy tam koczowal. A pies jest w Szczebrzeszynie .Jeśli trzeba zmienić trzeba tytul- to Dora decyduje o tym . Nie ma żadnej kasy na tego psa -niestety- na dt czy hotelik.
Ale slowa w tytule : Obława na wielkiego psa -robią jednak wrażenie i ściągają uwagę na dogo -myślę ..Jednak bardziej trzeba liczyć na inne ogloszenia chyba -poza dogo -gdyż mają szerszy zasięg.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dora mieszka w Szczebrzeszynie, to cudownie :):) a w jakiej czesci Polski jest Szczebrzeszyn ??
Trzeba dac tytul dramatyczny, ale takie odzwierciedlajacy co psu potrzeba, czyli albo ds. albo darmowy dt, albo platny dt.
Czy on ma ogloszenia ??

Posted

Lucyna napisał(a):

ma też Nero allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1100968502

a Szczebrzeszyn-to woj.Lubelskie - kolo Zamościa gdzieś ..:)

Może coś w tytule : Nero -wyrwany z obławy spod kijów lokatorów bloku !! PILNE DT- oraz FUNDUSZE !! POMÓŻCIE NAM !!

albo : Nero-wyrwany cudem oblawie lokatorów .Nie może wrócić tam- ma czas do końca lipca !!
Pomóżcie nam go ratować- bo czeka go ulica i śmierć ! Szukamy pilnie DT i funduszy !!

Posted

Moze raczej: Nero - cudem uratowany z oblawy, ma czas do konca lipca, inaczej ulica
Ale pomyslcie. Pisanie dobrych tytulow to ogromna sztuka, niektorzy robia na tym miliony w marketingu :):)

Posted

Robię bazarki dla Kory i Luny i dla Nero też. Szukajmy dla niego miejsca, musi się udać umieścić go w DT lub hoteliku.
Deklaruję na dobry początek 30 PLN na miesiąc ...

Posted

Lucyna napisał(a):
Robię bazarki dla Kory i Luny i dla Nero też. Szukajmy dla niego miejsca, musi się udać umieścić go w DT lub hoteliku.
Deklaruję na dobry początek 30 PLN na miesiąc ...

Bardzo Ci dziekuje Lucynko:loveu: O zmianie tytulu pomysle jutro,wybaczcie,ale padam.....:oops:Dziekuje cioteczkom,ze jestescie na watku Nero.

Posted

Moze byc ten tytul? Dziekuje Olgo i Szarotko za pomysly tytulu:lol:
Nero dzisiaj znowu zwial:eviltong: niestety wysuplal sie z tych szelek i myk na ulice,nie chce tam siedziec sam i ucieka,przez pierwsze trzy dni nie uciekal,a teraz tak mu sie to spodobalo,ze zaraz po moim odejsciu kombinuje jakby to zwiac do ludzi:cool3:

Posted

To byla glownie rada Szarotki -ja tylko podsuwam swoje co nieco .No i pomyśliec by może o ciekawszej oprawie tekstu Dory na początku-żeby nie byl taki smutny i czarny-jak myslicie ? Jakiś inny druk i kolory by może przydaly się,aby na dogo latwiej wpadal wątek w oko.Sprobuje wieczorem czy jutro coś wymyślec. Poki co dobrze by bylo pomóc finansowo ciotkom stamtąd ,by mialy na karmę dla psa -bo pewnie kombinują z Dorą ,za co psa karmić -a darmo nic nie dostają tam nic chyba dla tych bezdomnych psów ...

Posted

Ja mogę wpłacić moją deklarację, którą tu zgłosiłam jakby Nero znalazł DT lub hotelik.
Jeśli Dora prześle nr konta mogę to zrobić. Myślę, trzeba szukać mu płatnego miejsca gdyby nie udało się Nerusia wyadoptować.
Czy możliwy jest jego pobyt u Funi?

Posted

Najlepszy bylby chyba hotelik u Funi -jesli tylko jest miejsce tam.Blisko i cena jest przystępna chyba- jak pamiętam.

Moze nawet nich by Nero byl razem w boksie z innym psem -czy sunią - niż ma byc zatluczony pod blokiem kijami ...:shake: albo -nie daj Boże -otruty przez tych podlych lokatorów.
On jest zgodny chyba do psów -a suniek tym bardziej.

Posted

No widzisz Szarotko -Twoj Henio by mial fajnego ,pięknego kolegę -Nero do towarzystwa .A może nawet by Henio zakumplowal się z Nero i do swego boksu przygarnął ? Kto wie ? :razz: Tylko jeszcze musimy uzbierac fundusze -jesli pies nie znajdzie w lipcu domu -a to by bylo najlepszym wyjsciem dla Nero -dom staly .