ala123 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Lucyna']Ależ proszę, oby pomogło to temu uroczemu pieskowi ...[/QUOTE] brak mi słów, aby Ci podziękować za wszystko,co robisz dla naszych psiorów... Dziękuję po prostu serdecznie:lol: Quote
DORA1020 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dzisiaj odwiedzila Nerusia cioteczka ala123:lol: Mialysmy zrobic pare fotek,ale ja zapomnialam aparatu,a Ali cos w komorce wysiadlo Quote
DORA1020 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Na watek zaglada tylko Lucyna i ala123,szkoda,Nero to taki kochany psiak. Quote
Lucyna Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Jeszcze spróbuję troszkę ogłoszeń mu zrobić, może coś z tego wyniknie, czas wakacji niestety nie sprzyja adopcjom :-( Quote
DORA1020 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Wlasnie,a ja mam czas do konca lipca,a czas tak szybko leci,chyba trzeba robic bazarki i zbierac na dt. wysle Piromance zdjecia fantow,moze bedzie miala czas zrobic bazarek,gdyby Nero wczesniej znalazl dom,to przeciez potrzeby sa,na kase czeka Dorek,Pilot,Kora,Luna,Barnaba. Quote
ala123 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nero to wspaniały pies. Jakby mógł ,to na widok człowieka wyszedłby z siebie:lol:,ileż w nim radości życia i chęci do zabawy ,do biegania i skakania! Ja cały czas mam nadzieję,że wkrótce odezwie się ktoś sensowny , może nawet we wtorek, z naszych lokalnych ogłoszeń. Quote
DORA1020 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dzisiaj dzwonil facet z Lublina,zastanawial sie skad mam tyle psow,bo co ogloszenie,to moj numer:evil_lol:,ale chcial pieska ok.8-9 m-cy,wiekszego,do bloku...:crazyeye: Quote
Olga7 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Zapisuję wątek Nera-pięknego,dużego Onka -na prośbę Dory. Postaram się choć nieco rozeslać wątek i prosić innych o pomoc. Niewiele mogę pomóc-niestety.Zapewne jednak inne cioteczki - umiejące i mające doświadczenie w bardziej konkretnej pomocy -nie odmówią swego udzialu w szukaniu domu temu naprawdę pięknemu i dobremu psu. Quote
Olga7 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 DORA1020 napisał(a):Dzisiaj dzwonil facet z Lublina,zastanawial sie skad mam tyle psow,bo co ogloszenie,to moj numer:evil_lol:,ale chcial pieska ok.8-9 m-cy,wiekszego,do bloku...:crazyeye: A może to facet mieszkający w blokach i szukający dużego psa ,by go uwiązac np. na działce -a pies by tam glodowal często .Kto wie..:shake: Quote
ala123 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 DORA1020 napisał(a):Dzisiaj dzwonil facet z Lublina,zastanawial sie skad mam tyle psow,bo co ogloszenie,to moj numer:evil_lol:,ale chcial pieska ok.8-9 m-cy,wiekszego,do bloku...:crazyeye: ciekawe, po co mu duzy pies do bloku?:roll: Quote
DORA1020 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 olga7 napisał(a):A może to facet mieszkający w blokach i szukający dużego psa ,by go uwiązac np. na działce -a pies by tam glodowal często .Kto wie..:shake: Moze,dlatego nie wchodzilam w szczegoly.Dzisiaj dzwonilam do redakcji Przyjaciel Pies,Nero bedzie mial ogloszenie ze zdjeciem.No i jeszcze niezawodna Lucynka wspominala cos o dodatkowych ogloszeniach. Quote
Lucyna Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Dla Nero też zamówiłam pakiecik ogłoszeniowy, może coś da ... Quote
DORA1020 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Lucyna napisał(a):Dla Nero też zamówiłam pakiecik ogłoszeniowy, może coś da ... Jak to dobrze,ze tu jestes,dzieki:loveu: Z psina,to mam same klopoty,ucieka,sciaga obroze z lancuchem i dyla na ulice,ciagle ktos go przyprowadza,gdyby teren byl ogrodzony,nie byloby tego problemu,jak odchodze placze:placz: wyje,popiskuje i jeszcze inne odglosy psiego niezadwolenia,tylko sie bawic:eviltong: a ja przeciez chodze tam 3 razy dziennie,a bardzo czesto i wiecej. Quote
ala123 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 załóż mu zamiast obroży szelki,to powinno zapobiec ucieczkom Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Taki piękny pies jak Nero ma szanse na dom -ale teraz czas wakacji i urlopow -dużo cioteczek ma urlopy i nie kazdy bywa na dogo -a tu czas nagli -do konca lipca już niedlugo ..Nie ma ani kasy na dt ani dużo ogloszeń -a w wakacje ciężko o adopcje ..:shake: I jak tu pomoc psu ? On pewnie nie chce byc tam sam -uwiązany i wyrywa sie do ludzi i innych psow w mieście ... Quote
Lucyna Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Szkoda mi tego Nerusia, może ktoś go wypatrzy ... tak bym chciała Quote
Lucyna Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 A jaki byłby koszt jego hotelowania gdzieś w pobliżu Zamościa, może u Funi? Quote
DORA1020 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Lucyna napisał(a):A jaki byłby koszt jego hotelowania gdzieś w pobliżu Zamościa, może u Funi? Nie wiem czy u niej jest miejsce,ale chyba nie ,zapytam,ale nie ma kasy,wlasnie wyslalam zdjecia fantow i opisy na bazarek,ktory zrobi dla Nero Piromanka,ale mam jeszcze troche fantow,wiec moze jeszcze jeden bazarek,bo bez kasy nikt go nie przyjmie,a moze na sierpien trzeba go umiescic w hoteliku,a po wakacjach moze mialby wieksza szanse na adopcje. Quote
Lucyna Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Dowiedz się o miejsce, może się uda, może bazarek i coś mogę dołożyć ... Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dziękujemy w imieniu Dory :). Już jej donioslam ,że może pomożesz nam w agitowaniu na rzecz Nero . Dora biedna zalatana - ma tyle na glowie -a do tego jeszcze wiele bezdomnych psów ,kotow i biednych ludzi . Nie ubywa jej pracy a przeciwnie -coraz wiecej ... Cioteczki - wykorzystajcie obecność Szarotki -bo niedlugo na urlop jedzie ...:razz: Quote
Szarotka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Czy tutul jest adykwatny, bo nie mialam czasu czytac watku?? Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 DORA1020 napisał(a):Jak to dobrze,ze tu jestes,dzieki:loveu: Z psina,to mam same klopoty,ucieka,sciaga obroze z lancuchem i dyla na ulice,ciagle ktos go przyprowadza,gdyby teren byl ogrodzony,nie byloby tego problemu,jak odchodze placze:placz: wyje,popiskuje i jeszcze inne odglosy psiego niezadwolenia,tylko sie bawic:eviltong: a ja przeciez chodze tam 3 razy dziennie,a bardzo czesto i wiecej. Pies jest umieszczony chwilowo na posesji cudzej -ale tylko do konca lipca . Potem Dora musi go zabrac -a nie ma dokąd. Teraz ciotki zalatane- w pracy i w domu -mzoe pod wieczor cos napiszą ...?? Szukamy mu dt i kasy ! Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 DORA1020 napisał(a):Tekst juz mam,napisala p.Joanna,ktorej opowiedzialam historie psiaka,dostal w lecznicy imie Nero,i moze niech tak zostanie,tak jak pisalam na razie ,do konca lipca psina bezpieczna,a pozniej bede musiala go zabrac,tylko gdzie?Dlatego ogloszenia sa potrzebne na wczoraj. Dorze udalo się umiescić go na czyims podworku -poki tam w lipcu nie zjadą ludzie -wlasciele chyba ..czy letnicy .. Może jest szansa na miejsce u Funi - w hoteliku kolo Zamoscia -ale kasy nie ma nic ...:shake: Quote
Szarotka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tytul by trzeba jednak zmienic na bardziej odpowiedni. Najelpiej: sytuacja podbramkowa szukamy bezplatnego dt. lub cos w tym rodzaju. On jest kolo Zamoscia ?? Quote
Recommended Posts