Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amorek coraz bardziej sie otwiera:) Dzisiaj sobie troche pogadalismy;) Pierwszy raz uslyszalam dzisiaj jak Amorek szczeka...:)owszem wczesniej wydawal z siebie rozne kompozycje dzwiekowe;)-roznego rodzaju pomruki.:) ale wogole nie szczekal.
Chlopaczek jest naprawde slodziutki, tylko niestety nadal trzeba uwazac na niego...bo uwielbia wskakiwac na parapety;)a mi za kazdym razem serce podchodzi pod gardlo bo u mnie wysoko...
Z apetytem niestety jest roznie...nieraz rzuca sie na karme i wcina od razu, a innym razem karma zalega caly dzien...hmm... Mysle ,ze trzeba go koniecznie odrobaczyc!

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Amorek pewnie nigdy w zyciu nie byl odrobaczany........
Amorek......:) maluchu...... robaki bedziemy tepic.......

Przyłaczam sie,tepimy robale:cool3:

Posted

Amorek ma sie dobrze:) ostatnio sypia sobie na kanapie z glowka na jasku...hihihi:)
Pancia jeszcze struta...:( dostalam caly arsenal tabletek...dzisiaj jeszcze odpuszcze bo niezbyt dobrze sie czuje ,ale jutro juz biore sie za zarobaczona dupencje Amorka:)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Oooo.... to juz dzis......:) Amorek ciekawe jak sobie radzisz..... z tabletka.....:)

Dzielny chłopaczek,to i poradzi sobie z ta tabletka:razz:

Posted

Z tabletka nie ma problemu, wystarczy troszke "patetki i tabletka znika:)Wieczorkiem wkleje rachunek.
Amorek dzisiaj na spacerku wyslizgnol sie z obrozy...juz myslalam ze bede go ganiac z siostra po calym osiedlu , a on spokojnie obsiusial drzewko i podszedl na zawolanie by mu zalozyc smyczke caly szczesliwy:)Boziu jaki madry piesio i jaki grzeczniutki.

Posted

Sorki ,ze dopiero teraz pisze ,ale cosik ostatnio mam problem z czasem by przysiasc przy kompie;)
Amorek sie pomalutku rozkreca;) chyba podlapal od mojego podopiecznego Dziadka pare nawykow;)
Dzisiaj gdy szykowalismy sie na spacerek zaczol ujadac, pomrukiwac , ba nawet wyc niczym wilczysko z lasu ;) z tym swoim wesolym pycholem, mowiac mi bym sie troche pospieszyla z tym ubieraniem na spacer hihi:)
Jesli chodzi o jego nawyki zywieniowe po odrobaczeniu to nic sie nie zmienilo...nadal kombinuje przy misce-raz sie rzuca na karme innym razem probuje dobrac sie do wiadra na smieci nie zwracajac uwagi na zawartosc michy...