Arktyka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Przepraszam za jakosc zdjec...ale siadl mi aparat i zdjecia robilam telefonem:( Troche jestem zla...bo mialam fajne zdjecia z dworka...ktore nadawaly sie do ogloszen:-( Quote
kameralna Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A te zdjęcia są bardzo ładne :) Zwłaszcza ich przekaz. Quote
rita60 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Mały na kanapie,miziany.........a nie pod krzakiem,piekny widok. Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ale jak musi sie teraz wspaniale czuc.....:) Podawanie lapki i glaski.....:) szczesliwy piesek.....:) Quote
marysia55 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Psiak tak na prawdę nie wymaga od nas wiele, aby się czuć szczęśliwym. Ciepły dotyk ręki, dobre słowo i odrobinę zainteresowania. Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A Amorek.......:) akurat teraz ma to wszystko.......:) Quote
rita60 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Witaj malenki.........pobiegamy troche,moze jakas cioteczka sie przyłaczy:razz: Quote
Cajus JB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wujaszek się przyłączy. Przepraszam rita. Rozsyłając konto zapomniałem, że większość z Was ma inne. Od trzech dni staram się rozesłać swoje, ale nie mogę się zalogować z braku czasu. Już to naprawiam. Nie ma nic przeciwko zmianie dt. Doszły wpłaty. W nocy wszystko uzupełnię. Edit Wysłane. Jak kogoś pominąłem proszę dać znać. Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Amorek...... szykuj sie na malenka przeprowadzke........:) Quote
Arktyka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Z naszego Amorka robi sie zadziora:evil_lol:...dzisiaj urzadzil sobie pyskowki z " psim sasiadem" Warczal na niego,dziabal i nastroszyl sie niczym jezozwierz;) Pewnie gdyby byl bez smyczy doszlo by do draki:mad:, a byl z niego taki zalekniony piesek....:eviltong: To tylko oznacza ,ze Amorus poczul sie pewnie i wie ,ze "z ludziem" stanowi stadko:) Quote
rita60 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 No patrz pani,jaki to agresor sie zrobił;) Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 rita60 napisał(a):No patrz pani,jaki to agresor sie zrobił;) Pies obrończy;)... Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A wlasnie, ze zaczepno-obronczy........:) Przelalam dzis na Amorka 20 zl mojej deklaracji i 31 zl z bazarkow na szydlowieckie psiaki...... Razem 51 zl.... Quote
marysia55 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja mówię trochę inaczej pies "zaczepno-obronny". Pies zaczepia, a pańcia go broni. A po za tym na sąsiada trzeba czasami 'szczeknąć', żeby wiedział że nie ma z byle kim do czynienia :-) Quote
Arktyka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 marysia55 napisał(a):A po za tym na sąsiada trzeba czasami 'szczeknąć', żeby wiedział że nie ma z byle kim do czynienia :-) hahaha! Racja!:) Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Amorek......:) kochaniutki.... robi sie z Ciebie wazny psiak....:):) Quote
rita60 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Witaj przystojniaczku w krawaciku:loveu:dla ciebie i twojej tymczasowej rodziny rowniez miłego dnia:lol: Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ale slicznotek.....jakie ma lapki superowe.....:) Milego popoludnia Amorku i Amorkowej Panci.....:) Quote
Recommended Posts