Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amorek mnie zaskakuje...bo o ile dziabie na psich sasiadow tak na nowego kolege , ktory dzisiaj do mnie dojechal merda ogonkiem:)
Chyba beda z nich kumple;)Moze dlatego ,ze Pudlis to nie dominant....jak Dziadus-pierniczek;)

Posted

od dłuższego czasu brak od Cajusa informacji o wpłatach od ciotek ....
... z szydłowieckich bazarków Aimez wpłaciła 31 zł na szczotka. ja dzisiaj wpłacę swoją deklarację ...
.. nie wiemy ile on ma teraz ... a ile brakuje ...

.. Cajus - przejąłeś prowadzenie finansów ode mnie ... może to zmienimy z powrotem jeżeli nie masz czasu na rozliczanie ...

Posted

Czas mam. Tylko na dogo mnie nie ma.

Zaraz rozliczę.

Edit

Na koncie Amorka pozostało 79 zł

Doszły wpłaty:

marysia55 - 10 zł ( 04.08 )
Aimez_moi - 51 zł ( 09.08 ) ( 20zł deklaracji + 31zł bazarek)
elkate - 20 zł ( 09.08 )
Rita60 - 10 zł ( 10.08 )
Cajus JB - 10 zł ( 10.08 )

Razem doszło 101 zł

Na koncie Amorka 180 zł

Wydatki:

Opłata dla dt ( za okres 07.08-20.08 ) 112 zł + 15 zł wet razem 127 zł (10.08 przelew)

Opłata dla dt ( za okres 21.08-03.09 ) 112 zł ( dziś zaniosłem gotówkę, na koncie tyle nie ma )

Razem wydałem 239 zł

Na koncie Amorka pozostało -59zł

Deklaracja ilon_n nie przyjdzie bo transport nadal nie jest rozliczony. Ustaliliśmy, że będziemy odejmować tą deklarację. (100zł - 20 zł(sierpień))

Do zapłacenia za transport pozostaje 80 zł

Jesteśmy do tyłu na kwotę 139 zł

Posted

Mam nadzieje ,ze teraz po wakacjach cos sie ruszy z nowymi domkami. Chlopak naprawde jest milusi, posluszny, ladnie chodzi na smyczy:)
Moze isc smialo do domku , gdzie bedzie jakas sunia(wysterylizowana),lub z psem, ktory nie jest dominantem tez sie dogada:)
Chlopak bez problemu sam zostaje w domu(nie placze, nie niszczy) zachowuje czystosc, przy misce tez przestal marudzic:)Jedynie do dzieci jest tak nie bardzo....co mnie martwi to to ,ze bardzo sie przywiazal....:(, a to tylko dt....:(

Posted

[quote name='Arktyka']Mam nadzieje ,ze teraz po wakacjach cos sie ruszy z nowymi domkami. Chlopak naprawde jest milusi, posluszny, ladnie chodzi na smyczy:)
Moze isc smialo do domku , gdzie bedzie jakas sunia(wysterylizowana),lub z psem, ktory nie jest dominantem tez sie dogada:)
Chlopak bez problemu sam zostaje w domu(nie placze, nie niszczy) zachowuje czystosc, przy misce tez przestal marudzic:)Jedynie do dzieci jest tak nie bardzo....co mnie martwi to to ,ze bardzo sie przywiazal....:(, a to tylko dt....:(

u mnie LATIKA sie przywiazała .... i sie odwiazac nie moze :) tzn..JA i RODZINA nie mozemy sie odwiazac I ZOSTAŁA i tak..w ciagu ostatniego roku z jednego psa mam TRZY :)
w sumie...nie ma róznicy DWA, a TRZYY:)...a SERIO...lepiej dwa psy niz jeden..ten jeden ma ciekawsze zycie MA Z KIM GADAC :)...a TRZY TO JUZ JARMARK

Posted

Okolo 50zl, powiem szczerze ,ze sie troche martwie o chlopaka , bo to mlodziak a niedlugo zacznie sie znowu sezon wirusowek...jak dzieciak cos zlapie bedzie kicha...:(

Posted

poczytałam sobie wątek psiaka i po pierwsze imię Szczotek było the best, gratulacje dla pomysłodawcy. Uważam, że bardzo odzwierciedlało jego charakter i historię. Ale cóż jest teraz Amorek. Jak widzę skarpeta psiny pusta. Poproszę o info gdzie wpłacić, bo DT i szczepienia bardzo ważne, aby nie zaprzepaścić szansy na DS i

pozdrawiam łobuza i opiekunki tymczasowe

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Szczotek.wolalismy na Niego tu u nas....... Pozniej okazalo sie, ze jest rozkoszny jak Amorek......
Ja dalej po cichutku wolam Szczotus........:)

Ja tez:oops:

Posted

Secia zaraz wyślę Tobie numer konta.

Arktyka wirusówka za 50 zł to taka cena czy to tańsza opcja? Jeśli tańsza to proponuję opcję full wypas. Tak na wszelki wypadek. Nie powinna być droższa niż 70 zł. Ale na to muszę mieć zgodę wszystkich bo z kasą krucho.