Moriaaa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Aga to nie przez brak zainteresowania....widziałam psiaka...był naprawdę w ciężkim stanie....osobiście dziwiłam się dlaczego psiak od razu nie został uśpiony...on się bardzo od samego początku męczył....miałam nadziejęże może jednak zdarzy się cud...ale nie dało rady...psiak cierpiał...a teraz biega po zielonych łąkach...ma spokój... Quote
lewkonia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A mi jednak żal, że odszedł sam... nie mial obok siebie nikogo, kto by go kochał...:-( :-( :-( Żegnaj Nestor ['][']['] Quote
oktawia6 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :placz: :placz: :placz: :bigcry: :bigcry: :stormy-sad: :sadCyber: :cry: :cry: :cry: Odpoczywaj biedaku za Tęczowym mostem:buzi: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 cioteczki zmiencie tytul watku :( Dla Nestora PSIA DUSZA Barbara Borzymowska To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Quote
lewkonia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Jedynym pocieszeniem dla mnie jest to, że nie odszedł bezimiennie....:-( Quote
lewkonia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nestorku.. "Ci, którzy są okrutni wobec zwierząt, mają zakłócone relacje z ludźmi. Możemy ocenić serce człowieka po tym, jak traktuje zwierzęta." - Immanuel Kant Quote
Tigraa Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Gdy czarne chmury grożą twej osobie , Czy jest , czy nie jest po temu przyczyna, Jedna istota będzie wciąż przy tobie; Jest nią twój piesek twoja wierna psina. Choćbyś go karał nawet zbyt surowo, Całkiem bez serca , zda sie bezrozumnie, Twój pies ci wszystko wybaczyc gotowy I lizać rękę , tak jak on to umie Ma tez dla ciebie uczucie miłości Której okazać nigdy sie nie leni I co dnia daje dowody wierności Że cie szanuje i Cie bardzo ceni Jesli raz uznasz w swym psie przyjaciela Nigdy nie zaznasz odtąd samotności W czas smutku żródłem będzie ci wesela Przy nim nie straszne Ci zadne przykrości. A gdy ostatnia przyjdzie twa godzina I śmierć dosiegnie cie tak czy inaczej Napewno własnie twoja mała psina Będzie jedyną co po tobie płacze Lecz gdy , niestety , to twój piesek wierny Wyprzedzi cię na drodze do nieba Powstrzymaj , prosze , smutek twój bezmierny; Jest wciąż w twym sercu , więc plakac nie trzeba Twojemu Panu ktory Cie porzucil,nie dane bedzie zaznac nigdy spokoju,ale my bedziemy o Tobie pamietac zawsze [SIZE="7"](*) Quote
lewkonia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Te ptaki i zwierzęta i ryby nie mogą mówić, ale mogą cierpieć i nasz Bóg, który je stworzył, wie o ich cierpieniu i może sprawić, że ten, który jest winien ich niepotrzebnemu cierpieniu, odpowie za to." - George Cannon Nestorku człowiek, który Cię porzucił w potrzebie doczeka się kiedyś rachunku za swoje czyny. Quote
dotka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nestorku,już nie cierpisz,chociaż teraz będziesz szczęśliwy Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 cioteczki trzeba poprosic julke zeby zciagnela Nestorka z stronki schorniska nowej :( Quote
julia.zuzanna Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ja już napisałam - ta strona jest testowa i nie ma co się sugerować tym jakie psy są na tej stronie, bo to i tak wszystko poleci, jak strona będzie przeniesiona na serwer, na którym zostanie (teraz wisi u mnie na wydziale, ale rzecz jasna nie może tam zostać) w każdym razie Nestora już usunęłam myślę, że dobrze, że go uśpiono - oszczędzono mu przy tym wiele cierpień... biedny psiak, jak dla mnie totalne skurw...ństwo z ze strony tych, co go wyrzucili... :( Quote
mosii Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nestorek....... (*) :( :( :( bardzo mi przykro....... Quote
pixie Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 a jednak trudno mi w to uwierzyc... i zal...ze nie bylo kochanej osoby przy Tobie... dobrze, ze choc tam nie bedziesz sam... a teraz prosze ...Nestorku... odnajdz Muszke Gremlinke, Babulenke, Keksa... i wszystkich innych, majowych wedrowcow... powitaja cie oni na majowych lakach za TM zobaczysz, tam jest pieknie.. az przyjdzie taki dzien, ze mnie na tych lakach powitacie i po nich oprowadzicie i od tej chwili bedziemy zawsze razem... bardzo smutny maj... Quote
Aaliyah1981 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 julia.zuzanna napisał(a):ja już napisałam - ta strona jest testowa i nie ma co się sugerować tym jakie psy są na tej stronie, bo to i tak wszystko poleci, jak strona będzie przeniesiona na serwer, na którym zostanie (teraz wisi u mnie na wydziale, ale rzecz jasna nie może tam zostać) w każdym razie Nestora już usunęłam myślę, że dobrze, że go uśpiono - oszczędzono mu przy tym wiele cierpień... biedny psiak, jak dla mnie totalne skurw...ństwo z ze strony tych, co go wyrzucili... :( masz racje:angryy: Quote
red Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Życzę właścicielowi Nestora niespokojnej starosci..:-( :-( :-( Quote
boksiedwa Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 red napisał(a):Życzę właścicielowi Nestora niespokojnej starosci..:-( :-( :-( i ja sie pod tym podpisuję :angryy: żal było s.... paru złotych na uspienie psiaka dla Nestorka Quote
lewkonia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Nestorku - brykaj sobie szczęśliwy po tęczowych łąkach. Tam już nic nie boli..... Quote
lewkonia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Nestor - schorowany staruszek ['] za TM jest młody, zdrowy i radosny. Quote
lewkonia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Nestorku - mimo, że nie spotkałam Ciebie osobiście - nie mogę zapomnieć o Twoim smutku:-( :-( :-( Z Twoich oczu, mimo, że byłeś śmiertelnie chory, biła wielka mądrość i godność. Quote
lewkonia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wokół twojego odejścia za TM nie było tyle zgiełku, jak w przypadku nieszczęśnika :-( Ozziego. Ale wycierpiałeś wiele.... Nestor - pamiętamy [']['][']:-( :-( :-( Quote
pixie Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nestor nasz matusalem..choc starsi byli na dogo Ty byles szczegolny, szczegolny pies w szczegolnej sytuacji i mielismy taka nadzieje... [*] mordko kochana spotkamy sie - nie watpie w to ani przez moment Quote
Recommended Posts