żabka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='lewkonia']A o Nestorze ktoś pomyślał? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25338 Mogę wrzucić na allegro,:p tylko prosiłabym o gotowy tekst do wrzucenia i kontakt :roll: Quote
pixie Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 czy lewkonia nie moglaby uzyczyc swojego tekstu i jakis odpowiedni do sytuacji Nestorka dolaczyc... cichutko pytam...uchatek brzmi w ...uszach Quote
pixie Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 przy okazji moznaby poprosic , jesli nie moga go adoptowac, z roznych wzgledow, by pomogli nam finansowo, by w hoteliku go umiescic, by nie byl juz w schronisku Quote
Ewlee Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Ja juz mówiłam pani hani o tym, aby dała fotki Nestorka do gazety...ale raczej jeszce niedała...Mogę do niej, zaarz napisać..... Quote
lewkonia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Kochani! Krakowski Stay znalazł cud-domek! Może przykład Uchatka pomógł?:roll: Nestorek też musi mieć swój! Jak spłodzę tekst podeślę na priv. Obawiam się, że na allegro rzadko zagląda ktoś starszy. A dla osoby starszej (mającej przez to czas), ale w pełni sił (choroba) jest Nestor. Quote
lewkonia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Udało mi sie zachęcić redaktora z łódzkiego oddziału GW do opisania dalszej części udanej adopcji Uchatka- Staruszka i przedstwaienia ludziom Nestora. Historia ma zachęcać do adopcji psów starych. Obiecano mi kontakt w poniedziałek. Pan redaktor, za namowami Buni, napisał artykuł o znalezionym w śniegu moim Staruszku...i tak on trafił do mnie...czego życzę Nestorkowi. Jeśli w przypadku Staruszka- Uchatka odniosło to skutek to i teraz musi. Czekam na ten telefon w poniedziałek.:roll: Quote
Aaliyah1981 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 lewkonia napisał(a):Udało mi sie zachęcić redaktora z łódzkiego oddziału GW do opisania dalszej części udanej adopcji Uchatka- Staruszka i przedstwaienia ludziom Nestora. Historia ma zachęcać do adopcji psów starych. Obiecano mi kontakt w poniedziałek. Pan redaktor, za namowami Buni, napisał artykuł o znalezionym w śniegu moim Staruszku...i tak on trafił do mnie...czego życzę Nestorkowi. Jeśli w przypadku Staruszka- Uchatka odniosło to skutek to i teraz musi. Czekam na ten telefon w poniedziałek.:roll: cioteczko wspaniale ja niestety wyslalam tego meila ale narazie cisza:-( Quote
lewkonia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Czy ktoś był dzisiaj u Nestora? Jak jego samopoczucie? Czy ma apetyt? Bo ten problem z odbytem i wychudzenie mnie niepokoi! Quote
lewkonia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No tak! Nie jestem młody, nie jestem piękny, nie jestem nawet zdrowy... ale baaardzo chcę mieć swój spokojny i kochający dom. Obiecuje , że wystarczy mi miska jedzonka raz dziennie i posłanko. Na spacerkach nie będę uciekał, bo już lata nie te... poza tym ja już donikąd się nie spieszę. Nestor Czy ktoś pokocha psa z historią, a nie z rodowodem? Quote
pixie Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Nestorku, slonce swieci, kosteczki wygrzewa...mozna podreptac na malutki spacerek... .....a poczytac lubimy, jak to starszy pan...na emeryturze, babcie w oknach, a dziadkowie... binokle na nos i hop.... w lekturke, a o kolegach lubimy poczytac... Quote
lewkonia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Może ktoś chciałby podrapać za ucholkami takiego wspaniałego Nestora? Quote
lewkonia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Czekam na ten poniedziałek i telefon z GW... oby więcej osób poznało Nestora - psa z historią, a nie z rodowodem. Domek musi się znależć. Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Aga_Mazury']a co tu tak cicho?:crazyeye: Niestety - starsi panowie nie mają na dogo wzięcia - a to błąd, bo są kulturalni, wierni po grób i nie niszczą domków! Czekam cierpliwie na telefon, bo wiem że kolegium redakcyjne spotyka się o 10.30. Czyli dzwonić powinni ok.11.00 - jak nie to ja zadzwonię! Nie chcę ich z rana atakować, żeby nie zniechęcić do tematu.:evil_lol: Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 No tak - pan redaktor milczy, bo ma urlop do środy. Nie mogę się złościć, że niesłowny, bo żona wyjechała do Anglii i on niańczy malutką córeczkę. Już wie co robią kobiety, które "siedzą w domu":evil_lol: . Córcia dała mu popalić. Zadzwoni na pewno w środę, tylko co na to Nestor? Quote
lewkonia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kto pokocha Nestora - psa, który potrafi mądrze, dojrzale kochać, aż po grób. Quote
lewkonia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Obiecała Moriaa zajrzeć do staruszka Nestora i cisza:-( . Pewno jakichś mlodych przystojniaków tylko odwiedza:razz: Quote
pixie Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Nestorku kochany, jak sie czujesz Dziadulenku? Czy nadal doskwiera ci bol? Czy jestes w szpitaliku? A rany po zabiegu czy sie goja? Czy ciocia Moriaaa miala do ciebie zajrzec? Czekamy na wiesci. Czy masz tam miekkie poslanko? a moze ci czegos potrzeba Dziaduniu kochany? Mow nie krepuj sie...Spelnimy kazde twoje zyczenie...a domku szukamy... Pozdrawiam cie serdecznie Quote
Moriaaa Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Lewkonia...nie młodzi przystojnicy mi w głowie....ja już babka z dzieckeim jestem...więc raczej jakiś starszy i bogaty:eviltong: A co do psiurka,to faktycznie wczoraj u psiura nie byłam,bo łapałam dziką kotkę na sterylkę(polowanie powiodło się),a dom mam cały zakocony,siędzą u mnie jej trzy małe i bardzo chore kociaki,więc jak widzisz urwanie głowy... Jutro na pewno jadę do schronu...nie mam już w planach latania za dzikimi kocicami,więc jak tylko wrócę ze schronu,to wszystko napisze co i jak u Nestorka:) Quote
lewkonia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Moriaaa']Lewkonia...nie młodzi przystojnicy mi w głowie....ja już babka z dzieckeim jestem...więc raczej jakiś starszy i bogaty:eviltong: Moriaa ja też jestem mamą dwójki dzieci i nadal lubię przystojniaków...a co! Mam sobie żałować? Ale o Nestorku ciągle myślę, i chciałabym mieć co o nim opowiedzieć panu redaktorowi (młody, przystojny i też ma dziecko:eviltong::p ) Quote
Moriaaa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Niestey dziewczynki ,właśnie wróciłam ze schronu....Nestorek został uśpiony....przestał wstawać...bardzo się męczył...miał przeżuty..:placz::placz::placz: Śpij spokojnie staruszku... ['][']['] Quote
lewkonia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dzięki Moriaa - to smutne, że sam musiał przejść za tęczowy most.:-( Oby ten - kto go przywiązał do ogrodzenia - też odchodził samotnie, w obcym i nieprzyjaznym miejscu i z poczuciem beznadziei. Nestorku brykaj sobie po zielonych łąkach ['] Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 o mój Boże [`][`][`]:-( wiecie jakoś mi się wydaje, że to nasze małe zainteresowanie nim to spowodowało, że już go nie ma [`][`][`] Quote
Recommended Posts