Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy lewkonia nie moglaby uzyczyc swojego tekstu i jakis odpowiedni do sytuacji Nestorka dolaczyc...
cichutko pytam...uchatek brzmi w ...uszach

Posted

przy okazji moznaby poprosic , jesli nie moga go adoptowac, z roznych wzgledow, by pomogli nam finansowo, by w hoteliku go umiescic, by nie byl juz w schronisku

Posted

Ja juz mówiłam pani hani o tym, aby dała fotki Nestorka do gazety...ale raczej jeszce niedała...Mogę do niej, zaarz napisać.....

Posted

Kochani! Krakowski Stay znalazł cud-domek! Może przykład Uchatka pomógł?:roll: Nestorek też musi mieć swój! Jak spłodzę tekst podeślę na priv. Obawiam się, że na allegro rzadko zagląda ktoś starszy. A dla osoby starszej (mającej przez to czas), ale w pełni sił (choroba) jest Nestor.

Posted

Udało mi sie zachęcić redaktora z łódzkiego oddziału GW do opisania dalszej części udanej adopcji Uchatka- Staruszka i przedstwaienia ludziom Nestora. Historia ma zachęcać do adopcji psów starych. Obiecano mi kontakt w poniedziałek.

Pan redaktor, za namowami Buni, napisał artykuł o znalezionym w śniegu moim Staruszku...i tak on trafił do mnie...czego życzę Nestorkowi. Jeśli w przypadku Staruszka- Uchatka odniosło to skutek to i teraz musi.

Czekam na ten telefon w poniedziałek.:roll:

Posted

lewkonia napisał(a):
Udało mi sie zachęcić redaktora z łódzkiego oddziału GW do opisania dalszej części udanej adopcji Uchatka- Staruszka i przedstwaienia ludziom Nestora. Historia ma zachęcać do adopcji psów starych. Obiecano mi kontakt w poniedziałek.

Pan redaktor, za namowami Buni, napisał artykuł o znalezionym w śniegu moim Staruszku...i tak on trafił do mnie...czego życzę Nestorkowi. Jeśli w przypadku Staruszka- Uchatka odniosło to skutek to i teraz musi.

Czekam na ten telefon w poniedziałek.:roll:

cioteczko wspaniale ja niestety wyslalam tego meila ale narazie cisza:-(

Posted

No tak! Nie jestem młody, nie jestem piękny, nie jestem nawet zdrowy... ale baaardzo chcę mieć swój spokojny i kochający dom. Obiecuje , że wystarczy mi miska jedzonka raz dziennie i posłanko. Na spacerkach nie będę uciekał, bo już lata nie te... poza tym ja już donikąd się nie spieszę.

Nestor

Czy ktoś pokocha psa z historią, a nie z rodowodem?

Posted

Nestorku, slonce swieci, kosteczki wygrzewa...mozna podreptac na malutki spacerek...

.....a poczytac lubimy, jak to starszy pan...na emeryturze, babcie w oknach, a dziadkowie...
binokle na nos i hop.... w lekturke,

a o kolegach lubimy poczytac...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']a co tu tak cicho?:crazyeye:

Niestety - starsi panowie nie mają na dogo wzięcia - a to błąd, bo są kulturalni, wierni po grób i nie niszczą domków!

Czekam cierpliwie na telefon, bo wiem że kolegium redakcyjne spotyka się o 10.30. Czyli dzwonić powinni ok.11.00 - jak nie to ja zadzwonię! Nie chcę ich z rana atakować, żeby nie zniechęcić do tematu.:evil_lol:

Posted

No tak - pan redaktor milczy, bo ma urlop do środy. Nie mogę się złościć, że niesłowny, bo żona wyjechała do Anglii i on niańczy malutką córeczkę. Już wie co robią kobiety, które "siedzą w domu":evil_lol: . Córcia dała mu popalić.

Zadzwoni na pewno w środę, tylko co na to Nestor?

Posted

Nestorku kochany, jak sie czujesz Dziadulenku?
Czy nadal doskwiera ci bol?
Czy jestes w szpitaliku?
A rany po zabiegu czy sie goja?
Czy ciocia Moriaaa miala do ciebie zajrzec? Czekamy na wiesci.
Czy masz tam miekkie poslanko?
a moze ci czegos potrzeba Dziaduniu kochany?
Mow nie krepuj sie...Spelnimy kazde twoje zyczenie...a domku szukamy...
Pozdrawiam cie serdecznie

Posted

Lewkonia...nie młodzi przystojnicy mi w głowie....ja już babka z dzieckeim jestem...więc raczej jakiś starszy i bogaty:eviltong:
A co do psiurka,to faktycznie wczoraj u psiura nie byłam,bo łapałam dziką kotkę na sterylkę(polowanie powiodło się),a dom mam cały zakocony,siędzą u mnie jej trzy małe i bardzo chore kociaki,więc jak widzisz urwanie głowy...
Jutro na pewno jadę do schronu...nie mam już w planach latania za dzikimi kocicami,więc jak tylko wrócę ze schronu,to wszystko napisze co i jak u Nestorka:)

Posted

[quote name='Moriaaa']Lewkonia...nie młodzi przystojnicy mi w głowie....ja już babka z dzieckeim jestem...więc raczej jakiś starszy i bogaty:eviltong:

Moriaa ja też jestem mamą dwójki dzieci i nadal lubię przystojniaków...a co! Mam sobie żałować?

Ale o Nestorku ciągle myślę, i chciałabym mieć co o nim opowiedzieć panu redaktorowi (młody, przystojny i też ma dziecko:eviltong::p )

Posted

Niestey dziewczynki ,właśnie wróciłam ze schronu....Nestorek został uśpiony....przestał wstawać...bardzo się męczył...miał przeżuty..:placz::placz::placz:

Śpij spokojnie staruszku... [']['][']

Posted

Dzięki Moriaa - to smutne, że sam musiał przejść za tęczowy most.:-(

Oby ten - kto go przywiązał do ogrodzenia - też odchodził samotnie, w obcym i nieprzyjaznym miejscu i z poczuciem beznadziei.

Nestorku brykaj sobie po zielonych łąkach [']