hop! Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='mysza 1']Nawet się domyślam, kto wysyła zaproszenia na wątek ;)[/QUOTE] Jeżeli myślisz, że to ja, to się mylisz. :eviltong: To bakusiowa działa. :) Quote
bakusiowa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dostałam wiadomość od DIF że weźmie Blekiego. Nastąpi to w niedzielę. Bedziemy musiały zapłacić pani Ewie do końca sierpnia i zbierać pieniądze na wrzesień. Quote
Panna Marple Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dostałam pw z numerem konta. Przelalam swoją stałą deklarację za 5 miesięcy(sierpień-grudzień) + deklarację jednorazową Quote
madzia_eska Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 bardzo bardzo dziękujemy za wsparcie finansowe i za cheć niesienia pomocy naszemu blackusiowi :)) [quote name='Panna Marple']Dostałam pw z numerem konta. Przelalam swoją stałą deklarację za 5 miesięcy(sierpień-grudzień) + deklarację jednorazową[/QUOTE] Quote
Panna Marple Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='madzia_eska']bardzo bardzo dziękujemy za wsparcie finansowe i za cheć niesienia pomocy naszemu blackusiowi :))[/QUOTE] ku chwale ojczyzny:lol: Quote
madzia_eska Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Dostałam wiadomość od Gosi....na skierniewickie schronisko tak czy siak nie mogłybysmy liczyć...ale może to lepiej serce by mi pękło gdybym miała tam blackusia zostawić.... Quote
madzia_eska Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Nowa wpłata :) Ren 150zł (27.08 ) BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY! stan konta 200zł Quote
tobciu Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='tobciu']cioteczki, jestem z zaproszenia bakusiowej. mogę jedynie wspomóc jednorazowo.. 20 zł.. Proszę o dane do przelewu.[/QUOTE] Witam, dziękuje bakusiowej za numer konta. Poszło 23,52 zł. Bank ten sam co mój, zatem pieniądze powinny być za chwilę na koncie skarbnika. Quote
bakusiowa Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Bardzo dziękuję wszystkim którzy wspomagają Blekusia. Dzisiaj powysyłałam zaproszenia. Może będą jeszcze jakieś deklaracje to wtedy Magda zaktualizuje listę stałych. Koszt pobytu u DIF to 390 zł. Quote
paula_t Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jestem u biedaka na zaproszenie bakusiowej. Ja nie wiem jakie fatum wisi nad tym psiakiem, że już ponad dwa lata szuka domku :( Z tego co czytałam, to ogłoszenia cały czas są, bardzo często na wielu portalach wyróżniane, gazety były, a przecież to jest przepiękny psiak, bardzo mi labradora przypomina. Ile na ten moment jest stałych deklaracji? Będzie umieszczony u DIF nawet jeśli deklaracje się nie zbiorą? Będziecie próbowały to "łatać" jednorazówkami i bazarkami? Quote
szafranekm Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jestem na zaproszenie. Niestety mogę wspomóc Blekiego małą sumką 10 zł. Moja obecna sytuacja( nie pracuję) nie pozwala mi na większe darowizny,pomimo wielu małych dla innych piesków. Staram się choc trochę wygospodarować zaskórniaków, aby wesprzeć. Proszę o nr. konta. Czytałam, że Bleki jest juz ogłaszany, ale podam link bazarku ogłoszeniowego do 31.08 - za 10 zł - pakiet 50 ogłoszeń to nie tak dużo, choc wiem, że każdy grosz się liczy jak sytuacja fin. jest kiepska. Oto link do bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230997-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-wyboru-Zapraszam-do-31-08"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230997-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-różne-pakiety-do-wyboru-Zapraszam-do-31-08[/URL] Quote
malagos Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Jestem i ja na zaproszenie. Mogę tylko podnieść wątek, wiatr hula mi po kieszeniach, niestety. Quote
stokrotka.af Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 jestem i ja, póki co tylko jednorazowo 15pln, to mój 15 bazarek w tym miesiącu a baby w drodze ;) nr konta na priv please :) Quote
storozak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Bardzo dziękuję za zaproszenie. Śliczny psiak - trzymam kciuki żeby domek znalazł... Quote
madzia_eska Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Panna Marple']Dostałam pw z numerem konta. Przelalam swoją stałą deklarację za 5 miesięcy(sierpień-grudzień) + deklarację jednorazową[/QUOTE] Pieniążki dotarły bardzo bardzo dziękujemy w imieniu blackusia :)) Quote
DoPi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Bakusiowa mnie też zaprosiła. Poproszę konto. Dorzucę choc 20 zł. Quote
madzia_eska Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Cioteczki podsyłam nowe wpłaty na konto: tobciu 23.54zł (28.08 ) Panna Marple 130zł (28.08 ) Magdalena Trębksa-fb 30zł (28.08 ) Aleksandra Figiel-fb 30zł (29.08 ) Zapłaciłam za pobyt blackusia do 12.08 Obecny stan konta:320zł DZIĘKUJEMU WSZYSTKIM ZA OKAZANE SERCE I PIENIĄŻKI BEZ KTÓRYCH NIC BYŚMY NIE ZDZIAŁAŁY! Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='paula_t']Jestem u biedaka na zaproszenie bakusiowej. Ja nie wiem jakie fatum wisi nad tym psiakiem, że już ponad dwa lata szuka domku :( Z tego co czytałam, to ogłoszenia cały czas są, bardzo często na wielu portalach wyróżniane, gazety były, a przecież to jest przepiękny psiak, bardzo mi labradora przypomina. Ile na ten moment jest stałych deklaracji? Będzie umieszczony u DIF nawet jeśli deklaracje się nie zbiorą? Będziecie próbowały to "łatać" jednorazówkami i bazarkami?[/QUOTE] Proszę o odpowiedź, bo zastanawiam się czy wpłacić jednorazówkę czy stałą, a wiem, że stała będzie mniejsza, bo inaczej nie wyrobię:oops: Quote
bakusiowa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='paula_t']Jestem u biedaka na zaproszenie bakusiowej. Ja nie wiem jakie fatum wisi nad tym psiakiem, że już ponad dwa lata szuka domku :( Z tego co czytałam, to ogłoszenia cały czas są, bardzo często na wielu portalach wyróżniane, gazety były, a przecież to jest przepiękny psiak, bardzo mi labradora przypomina. Ile na ten moment jest stałych deklaracji? Będzie umieszczony u DIF nawet jeśli deklaracje się nie zbiorą? Będziecie próbowały to "łatać" jednorazówkami i bazarkami?[/QUOTE] Magda musi zrobić zestawienie stałych. Jednak do kwoty 390 zł która jest potrzebna to dużo będzie brakować. Tak że jeśli chcesz to śmiało możesz dać stałą. Quote
Lobaria Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Tak bardzo chciałabym pomóc, ale finanase na minusie :( Tyle bid... Rozkręćcie wydarenie na fb, ja nie wiem, w co łapcie wsadzić :( Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 No to wpiszcie mnie na 10zł. Więcej nie dam rady, przepraszam:oops: Robiłam właśnie Oskarkowi ogłoszenia i wszędzie napotykałam ogłoszenia Blackiego, także te wyróżnione...Nie rozumiem tego:shake: Quote
bakusiowa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Lobaria']Tak bardzo chciałabym pomóc, ale finanase na minusie :( Tyle bid... [B]Rozkręćcie wydarenie na fb, ja nie wiem, w co łapcie wsadzić :([/QUOTE] [/B] Tutaj madzia_eska musi działać. Quote
bakusiowa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='paula_t']No to wpiszcie mnie na 10zł. Więcej nie dam rady, przepraszam:oops: Robiłam właśnie Oskarkowi ogłoszenia i wszędzie napotykałam ogłoszenia Blackiego, także te wyróżnione...Nie rozumiem tego:shake:[/QUOTE] W tej chwili wyróżnienia wygasły. Dziękujemy za stała deklarację:lol: Quote
Malgoska Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 dziekuje za zaproszenie, na razie nie mogę finansowo pomóc, może w przyszłości wspomogę bazarkiem. Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='bakusiowa']W tej chwili wyróżnienia wygasły. Dziękujemy za stała deklarację:lol:[/QUOTE] A on nie miał na kupsprzedaj wyróżnionego? Bo tylko mi śmignęło imię i czarny psiak i myślałam, że to on, bo było zaznaczone na żółto, ale teraz weszłam i widzę, że nie ma:/ Chyba jakieś zwidy miałam ;) Quote
Recommended Posts